自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

Charlotte_mom 發表於 21-10-1 22:38
定加多少少要鼻屎鑽?

呢個ok,係邊樹買?

男爵府

Charlotte_mom 發表於 21-10-1 22:45
睇圖同形容,似黃金多過玫瑰金
太大粒阿女唔制㗎喇 (好鬼難揀!佢獨愛圈圈款,但又要細圈,又唔 ...

如果係俾阿女,鑽石款好d, young d

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

mmpo 發表於 21-10-2 14:10
呢個ok,係邊樹買?

https://www.shopbop.com/14k-gold-longer-swirl-huggie/vp/v=1/1503773552.htm

男爵府

回覆樓主:

水晶宮

Charlotte_mom 發表於 21-10-1 22:49
越睇越out筆哦

https://www.shopbop.com/14k-gold-longer-swirl-huggie/vp/v=1/1503773552.htm

諗唔到應該點樣戴?會唔會係由耳珠後面穿返去前面?最後粒小鑽「泊」好冚住個耳窿?唔好意思唔明添
呢啲款好得意,亞女冇,心思思想買一對
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

上面個款如果耳珠幾有肉都未必帶得好睇, 或者有機會帶得唔舒服!

伯爵府

Charlotte_mom 發表於 21-10-1 22:32
都係k金+珍珠
款式有d唔同,一粒大d一粒細d(大細不撳考慮最緊要好睇),價錢相約,請投票

男爵府

Charlotte_mom 發表於 21-10-1 22:32
都係k金+珍珠
款式有d唔同,一粒大d一粒細d(大細不撳考慮最緊要好睇),價錢相約,請投票

伯爵府

都係k金+珍珠

第一幅圖

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

bmuimami 發表於 21-10-2 15:45
諗唔到應該點樣戴?會唔會係由耳珠後面穿返去前面?最後粒小鑽「泊」好冚住個耳窿?唔好意思唔明添:questi ...

睇樣應該係鑽石在前,將個c字好似平時咁向後穿就得

之前買果對climber,係穿完再成隻向上反,mount在耳殻邊(唔怪得叫climber)

水晶宮

Charlotte_mom 發表於 21-10-2 17:00
睇樣應該係鑽石在前,將個c字好似平時咁向後穿就得

之前買果對climber,係穿完再成隻向上反,mount在耳殻 ...

好吖謝解説
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

首頁

尾頁

跳至