自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章

Jameskey 發表於 22-12-5 16:59
可能係個女仔想結呢, 李龍基話7個物業留比佢, 唔結婚可能比人截胡, 有錢既男人始終都有一定吸引力.

原來李龍基有錢架 真係唔知
大事化小, 小事化毛.........

別墅

kimasa 發表於 22-12-5 16:23
其實自己喜歡就得 , 唔使理其他人
7個單位

公爵府

回覆樓主:

如果男主角係石修,大家又覺得如何呢?
7層樓買剩下日子既快樂,無問題呀,不過李既仔女就慘d,老豆唔分身家俾佢,bk都睇唔少,如果……新老婆以後飛起男主角,男主既仔女會唔會理佢?

茶類愛好者    發表於 22-12-8 08:41

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

Huuu 發表於 22-12-6 16:58
畫風&用色 好似2種唔同風格
真喺出自同一人嘅筆下嗎?

咁我唔知喇,呢啲都係報章報導,啲記者放出黎。

Nothing is prefect in this world. We all are perfectly imperfect.

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

kmbb519 發表於 22-12-6 17:06
原來李龍基有錢架 真係唔知

以前啲歌手,成日唱酒廊,走埠唱歌,只要唔係亂洗錢,佢又識拎錢買磚頭,有錢唔奇。
Nothing is prefect in this world. We all are perfectly imperfect.

大宅

左邊女友30歲?
似40

伯爵府

回覆樓主:

講真
男人就算90歲有錢都大把女人願意嫁.
現實就係咁.
你情我願.

大宅

男同女嘅分別,肥媽家燕搵到$會關顧仔女子孫,雖然仔女各有工作未必有需要,仔女幸福生活安穩就係佢哋嘅開心。男人有$幾時都係最緊要自己開心咗先

茶類愛好者    發表於 22-12-7 05:52

寶石宮

2024年龍年勳章

mayeewong 發表於 22-12-5 16:41
重點係有7個物業

幸福可以好簡單

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

嫁有米呀伯都係一種投資

水晶宮

Jameskey 發表於 22-12-5 16:59
可能係個女仔想結呢, 李龍基話7個物業留比佢, 唔結婚可能比人截胡, 有錢既男人始終都有一定吸引力.

咁又係,躺著的人生最多捱十年,男88時佢仲好年青,又有錢

珍珠宮

2024年龍年勳章

Amycheung2013 發表於 22-12-6 14:47
後生仔住劏房都無女人中意喎,唔駛咁極端

總之有錢比較吸引

珍珠宮

2024年龍年勳章

kiuzoe 發表於 22-12-6 19:10
講真
男人就算90歲有錢都大把女人願意嫁.
現實就係咁.

Yes,諗起劉詩昆,同太太好似相差30年

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

其實李應玩女無數啦,第一段婚姻都係玩女而終,8-90年代佢已揸波子去歌廳唱歌喇,貪波子型同快,及因有太多唔同場有佢演出,故當年已極有錢架喇。

佢好似有一子兩女,我諗而家都成年晒,相信李認為佢已完成責任卦。

之後李有再婚架,好似係同內地人,住深圳。

而而家呢位本來係佢歌迷,無記錯係外國讀完書返黎既工程師黎,略有家底既。成日跟隨李演出,當年記者都有追問兩人關係架喇,李仲口口聲聲話只係好朋友咋。

之後李離左婚再娶佢,好似因為佢差唔多臨盆小產左,李心痛佢,而轉晒啲物業畀佢。

聽講李太人緣極好,極得圈中人鍾意。

我初頭都以為佢貪錢,但聽過佢啲訪問,佢既家境學歷畫技人緣談吐,真係好好,對佢改觀左。(雖然我仲係唔鍾意小3既)
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

男爵府

my005 發表於 22-12-7 08:48
其實李應玩女無數啦,第一段婚姻都係玩女而終,8-90年代佢已揸波子去歌廳唱歌喇,貪波子型同快,及因有太多 ...

如果我無記錯,之前小產嗰個唔係呢個後生女

侯爵府

牛年勳章

錢嘅魅力

茶類愛好者    發表於 22-12-8 08:43

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

QNDEC 發表於 22-12-7 21:03
如果我無記錯,之前小產嗰個唔係呢個後生女

係呢個。
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

首頁

尾頁

跳至