網購天地

跳至

首頁
45678...9

尾頁

別墅

[quote]原帖由 lilyyim 於 09-8-18 14:34 發表
我都等緊你回報呀~~~

[/quote

hehe.... 你都同我一樣好心急

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

係呀!係呀!

原帖由 Princessleung 於 09-8-18 14:42 發表
[quote]原帖由 lilyyim 於 09-8-18 14:34 發表
我都等緊你回報呀~~~

[/quote

hehe.... 你都同我一樣好心急 ...

大宅

請問有冇保暖飯胡介紹?

大宅

我就係諗過你地話唔好買d太平既, 我見佢d女裝底底都要10-10幾蚊, 計埋個匯率都要10幾20蚊條, 我諗都唔會太差啩~~
總之我一定會話比你地聽, 放心~~

別墅

原帖由 哈哈笑 於 09-8-18 16:46 發表
我就係諗過你地話唔好買d太平既, 我見佢d女裝底底都要10-10幾蚊, 計埋個匯率都要10幾20蚊條, 我諗都唔會太差啩~~
總之我一定會話比你地聽, 放心~~ ...

你要睇埋佢個評級架, 有d 有好多差評架

大宅

各位, 我(d野)返黎啦~~首先我介紹我買咗d咩野先~~
1-迪士尼Disney授权专卖◆D59童袜子正品假一罚百◆(16-20CM)10.5元
2-清清爽爽,干净小美人的好帮手☆化妆棉 100片装
3-贝佳斯同款天然大海绵~毛孔干净T透~超级攒
4-三冠特卖H03◆disney加勒比海盗系列全棉背心套装◆有大码18元/套
5-热销上万HE89男童款到货◆纯棉宝宝面包裤内裤三角裤◆特价8元2条
6-三皇冠L25◆日单超人气男童透气网面薄棉儿童袜16-20CM◆仅售3元
7-冲四冠Y01多色◆外贸原单全棉◆小内裤短裤团购价6.98元有大码
8-皇冠特卖Y24黑◆外贸原单Modal莫代尔舒适体验◆三角内裤10元/条
9-三皇冠Y69◆香港Pinniya新一代无痕内裤三角裤夏季必备◆超低价
10-挥泪卖D46◆出口日本短袜、运动袜、船袜子◆可爱全棉团购2元/双
so far所有野d料都ok, 我d同事就話女裝底底貴, 但係我覺得ok喎, 因為d香港買真係要廿蚊條~~我都係比好評佢

男爵府

好似幾好wor,我都想試下係度買啲底底,但佢寫住"建议大家可以使用购物车功能,这样可以不需要通过客服改运费,直接选择备注好所需尺码颜色" 咁我點知佢係咪有貨呢,你有無用旺旺問佢size同存貨?

原帖由 哈哈笑 於 09-8-19 10:31 發表
1-迪士尼Disney授权专卖◆D59童袜子正品假一罚百◆(16-20CM)10.5元
...

別墅

...

我係bosixxi 買都要$99 3條, bosixxi 米又係大6做, 最緊要係自己覺得ok, 見你咁開心, 我都開心埋 :)

別墅

我岩岩又order 左3件衫

http://shop33172000.taobao.com/?search=y

大宅

有ka, 我一路揀一路用旺旺同佢溝通, 話比佢聽我腰圍幾多cm(唔好用吋/呎), 佢就話比我聽啱定唔啱著, 同埋有冇貨~~

原帖由 niu 於 09-8-19 13:52 發表
好似幾好wor,我都想試下係度買啲底底,但佢寫住"建议大家可以使用购物车功能,这样可以不需要通过客服改运费,直接选择备注好所需尺码颜色" 咁我點知佢係咪有貨呢,你有無用旺旺問佢size同存貨?

...

大宅

點解你買d衫咁細件既~~有冇人買開有大碼d既衫ka??

原帖由 Princessleung 於 09-8-19 14:30 發表
我岩岩又order 左3件衫

http://shop33172000.taobao.com/?search=y

別墅

請問大家知唔知,賣家可不可以改我拍了的尺碼 colour架?

大宅

環保接龍勳章

你可以試吓用旺旺同賣家講要改尺碼和顏色

別墅

今日訂d 衫返晒黎喇, 件件都好正, 無論quality 同cutting 都唔錯, 值得推介, 不過要提一提大家, 佢既衫係適合細/瘦既人著

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

我又買先!

...

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

請問你幾錢運費呀!THX

原帖由 Princessleung 於 09-8-20 15:45 發表
今日訂d 衫返晒黎喇, 件件都好正, 無論quality 同cutting 都唔錯, 值得推介, 不過要提一提大家, 佢既衫係適合細/瘦既人著

別墅

原帖由 lilyyim 於 09-8-20 15:52 發表
請問你幾錢運費呀!THX

今次我買左3件衫, 一件49, 2件30, 一個放未洗既衫袋2.9, total 111.9元, 運費hk 付, hk$34元, 今次訂既衫比我想像之中好得多, 成日以為平野冇好, 原來都有例外 :)

大宅

環保接龍勳章

原帖由 bluebb 於 09-8-18 12:36 發表
我都好期待我第一次係淘寶買嘢的結果

我都好鍾意我買果兩對鞋

我剛剛收到貨, 即刻同大家報告, 果然係3天就收到, 個賣家都好幫得手

而家講吓d鞋先

http://item.taobao.com/auction/item_detail.jhtml?item_id=ce4bd3a411603ba43a16f077316c63c9&x_id=0db1

以上呢鞋就比我想像中唔咁好, 鞋款有d笨

http://item.taobao.com/auction/item_detail.jhtml?tem_id=4c4ca5359adbc4a9eabbd8da9970901c&x_id=0db1

呢對反而好ok, 幾靚, unexpected

別墅

第2對睇唔到 :(

大宅

環保接龍勳章

http://item.taobao.com/auction/item_detail.jhtml?item_id=4c4ca5359adbc4a9eabbd8da9970901c&x_id=0db1

首頁
45678...9

尾頁

跳至