跳至

首頁
45678...11

尾頁

複式洋房

Re: 0501的bb, 1歲生日快樂

Joycelyn

您心地禁好,都是您囡囡的福份.

祝欣廷及所有今日生日的bb快高長大,心地好似您禁樣!

annieho66
[img align=left]http://i7.photobucket.com/albums/y263/Momokoho/B2.jpg[/img]

大宅

版主

祝施晴健康快樂! 肥美又可愛!
又祝欣廷健康快樂! 多'財'多藝!

唔該晒細露

民房

yuenyatshan寫道:
詩人媽 Joycelyn ,
我都想你幫我bb作詩,
Thanks 晒!
得閒約出嚟傾吓湊仔經,BB見吓面好嗎?
E-mail:[email protected]
Joycelyn 寫道:

如果我幫你的 bb 作了詩, 你又 "願意" 幫我 / 幫你的 bb 積福的話, 你可張 HK$11 捐到出面之任何慈善機構. 我作詩係唔收錢的, 但如果用少少錢幫倒有需要/好窮困的人, 我會好開心的.

[size=large]詩人媽 Joycelyn 上

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

男爵府

祝以下的 bb 生日快樂
細露 寫道:
Joycelyn~~~~13/Jan~~~~囡囡~~~~~欣廷(Chloe)
施晴媽咪~~~~13/Jan~~~~囡囡~~~~~施晴
happykklam~~13/Jan~~~~囡囡~~~~~俙彤
lingeggs~~~~~13/Jan~~~~囡囡~~~~~淼芊
yannstan~~~~13/Jan~~~~囡囡~~~~~卓琳
火火~~~~~~~13/Jan~~~仔仔~~~~~~晉鏗

大宅

版主

好多鋪頭都有捐錢箱的.好似麥當當啦,便利店啦,
經過我會去入錢錢.願天下所有BB都有福氣.
我想問,點解係11蚊既

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

[size=large]To: 有 bb 詩的各位媽媽

如果我幫你的 bb 作了詩, 你又 "願意" 幫我 / 幫你的 bb 積福的話, 你可張 HK$11 捐到出面之任何慈善機構. 我作詩係唔收錢的, 但如果用少少錢幫倒有需要/好窮困的人, 我會好開心的.

伯爵府

補祝12號生日既bb生日快樂!!
祝今日生日既bb生日快樂!!

因要睇住卓然唔係成日有時間上黎祝賀大家,所以喺度同所有1月生日既bb生日快樂!!身體健康!!精乖伶俐!!女仔越大越靚女!!男仔越大越有型!!恭喜恭喜

大宅

sandy~~~~~~14/Jan~~~~仔仔~~~~~焯禧
shirleywuwu~~14/Jan ~~~~囡囡 ~~~~~敏澄(Avis)
小蕃茄~~~~~~14/Jan~~~~仔仔~~~~~廸廸

祝生日快樂! 身體健康!

大宅

細露 寫道:
Joycelyn~~~~13/Jan~~~~囡囡~~~~~欣廷(Chloe)
happykklam~~13/Jan~~~~囡囡~~~~~俙彤
lingeggs~~~~~13/Jan~~~~囡囡~~~~~淼芊
yannstan~~~~13/Jan~~~~囡囡~~~~~卓琳

細露:

多謝你喎! 好丫, 欣廷又 (多'財'多藝), 又 (多材多藝).

Joycelyn

大宅

yuenyatshan 寫道:
yuenyatshan寫道:
詩人媽 Joycelyn ,
我都想你幫我bb作詩,
Thanks 晒!
得閒約出嚟傾吓湊仔經,BB見吓面好嗎?
E-mail:[email protected]
[quote]

[/quote]

yuenyatshan:

呢排新年前好忙碌, 遲 d 丫.

Joycelyn :mrgreen:

大宅

etyan 寫道:
祝以下的 bb 生日快樂 [quote]
細露 寫道:

[/quote]

etyan:

多謝晒!

Joycelyn

大宅

細露 寫道:
sandy~~~~~~14/Jan~~~~仔仔~~~~~焯禧
shirleywuwu~~14/Jan ~~~~囡囡 ~~~~~敏澄(Avis)

祝生日快樂! 身體健康! "party:

[size=x-large]祝敏澄生日快樂, 身體健康, 聰明伶俐!

大宅

yoko(蕃薯媽媽) 寫道:
我想問,點解係11蚊既 [quote]

如果我幫你的 bb 作了詩, 你又 "願意" 幫我 / 幫你的 bb 積福的話, 你可張 HK$11 捐到出面之任何慈善機構. 但如果用少少錢幫倒有需要/好我作詩係唔收錢的, 窮困的人, 我會好開心的.

[/quote]

yoko(蕃薯媽媽):

係丫, 好多鋪頭都有捐錢箱的 (好似麥當當啦,便利店啦).

經過我會去入錢錢 ..... 謝謝你的支持啊! 柏柏有你這位媽媽真幸福 / 有福氣!

[size=large]11蚊 ..... 見銀兩少少地, 吉數, 有玄機 (幫 bb 屋企挽回家庭不好之事/身體健康, 幫 bb 積福/慈祥善德).

Joycelyn

大宅

HAPPY BIRTHDAY

特別係敏澄小朋友, 祝佢快高長大, 身體健康

男爵府

我又入$$
[quote]
yoko(蕃薯媽媽) 寫道:
我想問,點解係11蚊既 [quote]

如果我幫你的 bb 作了詩, 你又 "願意" 幫我 / 幫你的 bb 積福的話, 你可張 HK$11 捐到出面之任何慈善機構. 但如果用少少錢幫倒有需要/好我作詩係唔收錢的, 窮困的人, 我會好開心的.

[/quote]

yoko(蕃薯媽媽):

係丫, 好多鋪頭都有捐錢箱的 (好似麥當當啦,便利店啦).

經過我會去入錢錢 ..... 謝謝你的支持啊! 柏柏有你這位媽媽真幸福 / 有福氣!

[size=large]11蚊 ..... 見銀兩少少地, 吉數, 有玄機 (幫 bb 屋企挽回家庭不好之事/身體健康, 幫 bb 積福/慈祥善德).

Joycelyn [/quote]

男爵府

[size=x-large]HAPPY BIRTHDAY[quote]

大宅

版主

[size=large]生日快樂! [quote]

男爵府

好媽媽勳章

喂喂喂, 各位ee:

多謝晒你地對我的祝賀/福, 生日過得好開心呀!!

施晴小朋友上
【施恩企盼天上賜, 晴空劃破千紅紫。】

男爵府

好媽媽勳章

joycelyn ee:

媽咪同爸爸向我一出世, 就已經用左我的利是錢錢(雖然我的不足夠)"名義"每月捐款架勒...做善事去幫人之外, 亦係幫一家人積福呢...今次你話捐11蚊, 我地一定樂意咁做/支持...因為能夠捐到錢去幫人係我地的福份...真希望各位多多支持

施晴小朋友上

大宅

祝今天生日的bb生日快樂, 身體健康, 聽教聽話

[size=x-large]特別祝敏澄 聰敏過人, 開心晴朗 !!![size=x-large]

另外, 希望焯禧bb腳仔無事, 大踏千里

男爵府

好媽媽勳章

生日快樂, 身體健康

都特別祝敏澄朋友仔開開心心, 健康快樂

首頁
45678...11

尾頁

跳至