跳至

首頁
45678...13

尾頁

別墅

Re: 灣仔mami約食lunch~

Bebichhichi,
Jasmine also 1 wk 1 can ga! But she's just months jar wor!
Also, did u order at Seiyu last time? i bought 10 cans!

男爵府

原來咁多人係灣仔架 11pages要溫書先得

我公司都係灣仔架, 龍門酒樓係邊架??我公司係正正警察總部對面!!!

大宅

felicityfun

你系灣仔边度呀, 我系GREAT EAGLE CENTRE
[img align=right]http://www.youngnutrition.net/member/tickers/62903/ticker2.png[/img]

大宅

ybb,

我唔系返灣仔架, 不過我前日鼠左去ruby介紹果間bb仔衫店及野之嘛. 我返quarry bay架, 都無一個mama同我同路 :-(

大宅

felicityfun,

珵珵只係腳長d囉..著3-6個月..對腳有d頂囉..佢得14磅咋..

felicityfun 寫道:
gloria.joe ,

0甘快珵珵就要著6-9個月架喇, 佢依家幾多磅呀?

子爵府

siuhuen,

medical good都好

大宅

gloria.joe ,

唔買有腳果d囉, 上次去買衫仔比2寶, sales姐姐都話唔要有腳仔果d可以著得耐d0甘話呀. 不過因為依家凍喇, 如果系無腳仔位既, 就要著番對socks喇

子爵府

fc1668,

hehe...我

男爵府

All:

我係會展返工, lunch time 12:00
不過我會蛇出黎同你地食lunch.

你地約實時間嗎???

子爵府

siuhuen,

我緊係有去買啦, 仲買左16cans添呀

siuhuen 寫道:
Bebichhichi,
Jasmine also 1 wk 1 can ga! But she's just months jar wor!
Also, did u order at Seiyu last time? i bought 10 cans!

子爵府

你地好衰架, 攪係灣仔 & 中上環食lunch, 人地返金鐘架嗎, 兩頭唔到岸 :-( :-( 雖然有好多觀塘區既mami都攪食lunch, 但係平日人地要返工又join 唔到啦 :-( :-( :-(

男爵府

不如總結一

子爵府

oh~~~too bad, 我星期三上午有meeting呀, 唔知到幾點完tim 我不如完左會call你地呀, 可以就fly黎join你地

男爵府

幸福樓係邊架 係咪我公司樓下過啲過啲果間呢 岩岩搬過黎 邊度都唔識路, 係咪樓下有間HSBC呢 等我一陣落街睇下果間係咪叫幸福樓先 今日食2-3點

大宅

龍門酒樓係莊士敦道即電車路呀......

fc1668 寫道:
原來咁多人係灣仔架 11pages要溫書先得

我公司都係灣仔架, 龍門酒樓係邊架??我公司係正正警察總部對面!!!

男爵府

fc1668,
咪就係嗰間咯

fc1668 寫道:
幸福樓係邊架 係咪我公司樓下過啲過啲果間呢 岩岩搬過黎 邊度都唔識路, 係咪樓下有間HSBC呢 等我一陣落街睇下果間係咪叫幸福樓先 今日食2-3點

男爵府

SmallSmall,
好呀

SmallSmall 寫道:
oh~~~too bad, 我星期三上午有meeting呀, 唔知到幾點完tim 我不如完左會call你地呀, 可以就fly黎join你地

男爵府

日期 : 十二月六日 (星期三)

地點 : 灣仔幸福樓 (有冇人有其他提議?)

時間 : ~12:45

人數 : bbkingdom
stellawf

子爵府

好慘啊...今日server壞

子爵府

日期 : 十二月六日 (星期三)

地點 : 灣仔幸福樓 (有冇人有其他提議?)

時間 : ~12:45

人數 :
bbkingdom,
stellawf,
rubytse

首頁
45678...13

尾頁

跳至