跳至

首頁
45678...75

尾頁

大宅

好媽媽勳章

Re: 西九龍集中"型"

pollychu73731 寫道:
tabasco,
福華街即近住邊樹呀?

你等陣, 我轉頭放個地圖上黎...

大宅

好媽媽勳章

深水步地鐵站D2出口(黃金商場), 出左後轉右
行3個檔就到, 佢有個綠色牌吊住寫"大減價$5"
在車仔上的全部$5/件.

其仔檔我都有幫襯, 而家我多數黎呢到買平的BB野,
因為條街好闊, 推住BB車行好舒服.

如果想買BB新年中國服, 可以再行向太子方向
去到黃"足"街個到, 有好多童裝批發, 佢地標價係批發價
單件買都得, 加多20蚊到一件, 我買左一件bb新年夾衣$69,
花園街買到$80. 一套男裝新年bb衫比朋友$79,
一條新年裙比桐桐表姐(4歲)$30...係唔齊碼的.

仲有在$5檔行上去福華街就係玩具批發公司的街,
呢頭都真係好多野睇.

大宅

好媽媽勳章

整多張先, 之前個張太細啦, 如仲未清楚, 我再send比你啦.

大宅

tabasco 寫道:

...如果想買BB新年中國服, 可以再行向太子方向
去到黃"足"街個到, 有好多童裝批發, 佢地標價係批發價
單件買都得, 加多20蚊到一件, 我買左一件bb新年夾衣$69,
花園街買到$80. 一套男裝新年bb衫比朋友$79,
一條新年裙比桐桐表姐(4歲)$30...係唔齊碼的.

桐桐表姐and桐桐個[size=large]"男朋友"一定開心都c 啦!

1)12/02/2006-3.97kg  6)20/05/2006-7.82kg
2)17/02/2006-4.04kg  7)24/06/2006-9.05kg
3)21/02/2006-4.23kg  8)19/08/2006-10.46kg
4)10/03/2006-5.32kg  9)18/11/2006-11.74kg
5)20/04/2006-6.91kg 10)23/02/2007-12.2kg

別墅

我想問下你地打左去健康院預約打針未呀? 唔知點解青衣o個間我今日由朝打到晚個電話都係唔通既...唔通個電話改左??

別墅

青衣健康院預約電話: 24956973/24970431.. 我約左年初四下晝..

大宅

TABASCO,
多謝報料
果邊d鋪收得早唔早呀?
2子之母

大宅

好媽媽勳章

winn 寫道:
TABASCO,
多謝報料
果邊d鋪收得早唔早呀?

車仔檔, 我試過星期六日夜晚去, 都仲有開, 不過未必
全部都開. 至於玩具店就7點左右收鋪, 有1-2間會開夜
少少. 不過都係未必全部都開.

Hi all:
我仲未約健康院, 因為我返媽咪個邊睇, 紅磡個間唔係
好多人, 我估遲D約都得.

大宅

tabasco,
唔該晒你報料,個地圖及指示都非常清晰.
另外,我都打算buy新年中國服比囡囡著,而家周圍八緊,想buy d質料,手工好d,但又價錢合理的.好yim 沾.

大宅

好媽媽勳章

pollychu73731:

呢間賣中國衫, 星期日都開. 我就係在呢間買.
福華街與黃竹街交界. 佢D衫排晒出行人路, 行過一定睇到.

大宅

aachan 寫道:
我想問下你地打左去健康院預約打針未呀? 唔知點解青衣o個間我今日由朝打到晚個電話都係唔通既...唔通個電話改左??

講開打針, 我上week 打咗電話問姑娘有關1 age果支針嘅effect, 個姑娘話~其實effect唔係好大, 就算有, 都係打咗針之後十幾日後先有, 通常都係微燒, 叫我唔駛擔心wor!

1)12/02/2006-3.97kg  6)20/05/2006-7.82kg
2)17/02/2006-4.04kg  7)24/06/2006-9.05kg
3)21/02/2006-4.23kg  8)19/08/2006-10.46kg
4)10/03/2006-5.32kg  9)18/11/2006-11.74kg
5)20/04/2006-6.91kg 10)23/02/2007-12.2kg

大宅

呵呵 終於得閒入黎留言啦

我剛剛係荃灣買左件絲棉棉立俾bb $200元
手工同料都係好傳統果隻 (藍色)
都有粉紅色既女仔款
比中橋國貨同裕華果d平好多
有興趣都可以去睇下

地址係 荃灣中旅社果條街 再行過d (同千色台反方向)

子爵府

好媽媽勳章

jadeW
搵你, 你張相太大頭, send過張遠小小既黎喇
[email protected]

男爵府

好媽媽勳章

我都剛剛在荃灣川龍街買咗中國衫比個仔,兩星期前行過花園街, 男裝實在太少,又唔靚, 去裕華仲少, 但荃灣款好多也平, 男裝長衫馬褂才90元, 有女裝hello kitty好靚才80元一套, 料ok的, 我回家試洗睇睇有沒有脫色走色, 昨晚洗咗件帽先, 今晚乾了完全沒問題呀, 會繼續試洗件長衫才洗件面衫, 你都可以去看看, 穿幾天吧了, 我唔捨得買西田成279元咁貴啊

pollychu73731 寫道:
tabasco,
唔該晒你報料,個地圖及指示都非常清晰.
另外,我都打算buy新年中國服比囡囡著,而家周圍八緊,想buy d質料,手工好d,但又價錢合理的.好yim 沾.

別墅

Re: 西九龍+葵青集中"型"

唉! 近排部腦慢到認無可認 (click一下野都要等起馬分幾鐘, 仲要係中途reflash好幾次先出到個隻 ), 原來部腦已經中毒太深了 ...所以一直都係睇你地玩多. 家陣reset過部機頂住下先啦! 唉...唔知挨到幾耐呢?

係時候刺...等我都加番個名上黎先!
=====================
次次電視新聞報道講西九龍掃黃, 反黑, 都係由尖咀, 旺角, 一路掃到深水

大宅

好媽媽勳章

Marina88:
我等左你好耐啦............原來部腦壞左. 多D黎傾啦.

jencheng:
川龍街我都聽人講過, 都係有平野賣的地方,
等我又得閒去下先.

大宅

等我都o黎報個到先..
不過...似乎冇人住我呢頭喎!!

次次電視新聞報道講西九龍掃黃, 反黑, 都係由尖咀, 旺角, 一路掃到深水

別墅

其實由你開哩個topic果日我己經"目及"實哩樹啦! 不過有心無力之麻....唉...! 我C6今日至幫到我整下部腦jar!

雖然謙謙婆婆已經造左套新年衫比佢, 但係聽完你講之後, 我C6話聽日都要去睇睇wor! :mrgreen:
tabasco 寫道:
Marina88:
我等左你好耐啦............原來部腦壞左. 多D黎傾啦.

大宅

[quote]
omchung14 寫道:
等我都o黎報個到先..
不過...似乎冇人住我呢頭喎!!

珍珠宮

JadeW 寫道:
呵呵 終於得閒入黎留言啦

我剛剛係荃灣買左件絲棉棉立俾bb $200元
手工同料都係好傳統果隻 (藍色)
都有粉紅色既女仔款
比中橋國貨同裕華果d平好多
有興趣都可以去睇下

地址係 荃灣中旅社果條街 再行過d (同千色台反方向)

係未街邊檔個D呀?

首頁
45678...75

尾頁

跳至