潮流時尚

跳至

首頁
12345...21

尾頁

水晶宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章

引用:幫佢賣廣告,就系呢個人,賣d貨同相片有好

原帖由 小虎豬媽媽 於 15-11-06 發表
幫佢賣廣告,就系呢個人,賣d貨同相片有好大出入的貨

水晶宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章

引用:+本帖最後由+gloriehungws+於+15-11-5+19:5

原帖由 gloriehungws 於 15-07-21 發表

機緣巧合地遇上一個本地設計師,我跟她一樣是非常喜愛l ...

男爵府

回覆:唔喜愛lace的不要入來

係問心無愧既就負返責任幫網友追討,又話影響情緒又話影響心情,呢度得你一個心靈脆弱?唔好忘記邊個係始作俑者!

老唔老屈真係天知曉!受害人就一大班!

allah    發表於 15-11-7 02:58

水晶宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:wannabe118 發表於 15-11-6 12:01 睇

原帖由 karenkatte 於 15-11-06 發表
完全同意, 我家有衣車, 即刻開間吾洗攞BR cert, 因為是fans pàge only.
Btw, 此版快delete 了。
...
佢開cafe 都唔知有冇食牌

食柯人時零保障

賣野冇牌已經唔受消委管

冇牌制造食物又有冇人管

食水甘深 冇牌又洗唔洗報稅

怪唔得成日旅行歐遊

贊成推上報

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 mongng 於 15-11-06 發表仲乜

原帖由 gloriehungws 於 15-11-06 發表
啲人既說話太尖酸刻薄,好影響我情緒。被人老屈既感覺唔係親身經歴唔會明白。啲人老屈唔洗本,我有睇個JM既 ...
我真係吾覺得你係打手
我開始睇都覺得你係純分享
同埋你係event買,即係show pieces, 所以好品質
其他人落order真係陰公
呢個帖主要係為呢班苦主
亦提醒其他人要買就去買show pieces.

男爵府

引用:Quote:原帖由+gloriehungws+於+15-11-06+發

原帖由 mongng 於 15-11-06 發表
仲乜咁緊張,你都係真心分享,其他人都係真心講意見,希望唔好有人受騙,你有冇睇過JM過件垃圾,6百幾元呀 ...
啲人既說話太尖酸刻薄,好影響我情緒。被人老屈既感覺唔係親身經歴唔會明白。啲人老屈唔洗本,我有睇個JM既相,我都話同張相唔似,我冇幫過呢位設計師講任何好既說話,我只係客觀咁講返我自己買既野係點啫。但而家卻被屈我係幫佢宣傳,救命。唔明點解咁多人唔用腦去分析仲唅血噴人。我都好想停止呢個題目討論。

翡翠宮

唔洗擔心, 圖文並茂, 會有幾失實?

大宅

開心吸收勳章

係呀樓主幫左好多jm吾洗俾人厄,

伯爵府

2024年龍年勳章

引用:管理員,不要2日後才關,可否立即關帖,很

原帖由 gloriehungws 於 15-11-06 發表
管理員,不要2日後才關,可否立即關帖,很多人作出人生攻擊及作出失實指控。扇動他人情緒,引起哄動!

...
仲乜咁緊張,你都係真心分享,其他人都係真心講意見,希望唔好有人受騙,你有冇睇過JM過件垃圾,6百幾元呀陰公,呢個人咁都做得出,希望佢有報應,你都唔好幫趁咁多,小心d

男爵府

管理員,不要2日後才關,可否立即關帖,很多人作出人生攻擊及作出失實指控。扇動他人情緒,引起哄動!

凍檸檬茶    發表於 15-11-7 02:38
ms_maybb    發表於 15-11-6 19:58

男爵府

關帖前推上報

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

引用:Quote:karenkatte+發表於+15-11-6+16:21+女

原帖由 Cathy9929 於 15-11-06 發表
我都唔明佢咁樣出貨都會有fans
你應該聯絡其他JM上去追討

大宅

引用:Quote:rwie+發表於+15-11-6+16:12+無看過此

原帖由 karenkatte 於 15-11-06 發表
女人買野係心急, 可遇不可求, 心頭好的感覺。
可能我自己識車野, 睇到車工同料, 不過一般做左幾年的設 ...
所以佢只係說自己係設計師,佢根本就算唔上係設計師,咁無heart又無品

大宅

karenkatte 發表於 15-11-6 16:21
可能我自己識車野, 睇到車工同料, 不過一般做左幾年的設 ...

我都唔明佢咁樣出貨都會有fans

子爵府

回覆:karenkatte 的帖子

幫佢賣廣告,就系呢個人,賣d貨同相片有好大出入的貨

侯爵府

rwie 發表於 15-11-6 16:12
無看過此post的jm咪又有機會重蹈我們的覆轍?
可能我自己識車野, 睇到車工同料, 不過一般做左幾年的設計師, 應該會執著完美交貨都不想做壞名, 奇!

大宅

回覆:karenkatte 的帖子

無看過此post的jm咪又有機會重蹈我們的覆轍?

侯爵府

wannabe118 發表於 15-11-6 12:01
睇完個post 我明白到女人錢真係好易賺。咁既貨都有人肯比幾百蚊買!

果件藍色背心加少許lace係手臂。送比 ...
完全同意, 我家有衣車, 即刻開間吾洗攞BR cert, 因為是fans pàge only.
Btw, 此版快delete 了。

子爵府

回覆:gloriehungws 的帖子

你心地好差,將d有問題的貨扮分享。

子爵府

回覆:gloriehungws 的帖子

開頭都唔覺你是打手,現在深信不二。

allah    發表於 15-11-7 02:56

首頁
12345...21

尾頁

跳至