跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

大宅

好媽媽勳章

我買咗個盤比佢(有埋個廁板同TRAY嗰啲), 不過佢唔係好坐, 反而婆婆買咗個好似我哋細個痰罐咁嘅POTTY比BB, 佢又坐喎, 都有好幾次成功喺POTTY度開大呀!

大宅

我用大仔之前用開那個, 係玩具反X城買, 係就咁普通係大人廁板on top加上去那隻. 不過我見出面街市/通x行都有得賣.

呢兩個星期開始我得閒而又估到佢會開大時就俾佢用, 初步觀察冇抗拒, 同平時婆婆"斗"佢疴一樣, 都係搞掂就"R"腰嘈起身.

不過又可能同婆婆係佢3個月時已開始"lak"佢疴poo poo 有關掛.

原帖由 BforGirl 於 09-8-10 13:27 發表
BB廁板or坐便盆邊樣岩8個月bb呢? 有無牌子&model可以提供下

thanks

複式洋房

我都買左個鴨形便盆給亞B,一放她坐下就馬上站起來,笑死人。我失敗左

大宅

買左, 不過用唔到, 佢唔肯ar . 有無媽咪有計?

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

我買咗個坐便盤但個女唔肯用,我諗住等佢坐得好d先買廁板, 平平地喺屋企附近雜貨店買算喇.

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章

首頁

尾頁

跳至