自由報料

跳至

首頁
12345...6

尾頁

子爵府

can u send me the details? thanks !

別墅

Hi, 我都係讀左HR & Admin. XKMA & RMIX 個間, 真係要讀和做功課, 讀完之後真係對工作好有幫助, 又可以做轉工升到HR Manager, 雖然係細公司, 我都好滿足喇.

原帖由 melody93949596 於 09-6-13 21:13 發表
我讀哥間最快, 如已有DIPLOMA就一年畢業
D老師全部係外國人, 有D係澳沖飛黎, 有D係FREELANCE 但都係受聘於大學...
全部要上晒正規大學既鐘數, 無遙矩, 逢星期五(晚)六(半日)日(全日) 係咁上堂
要做功課, GROUP ASSIG ...
http://tw.myblog.yahoo.com/joan68117/

複式洋房

CWK218 媽媽; 對不起! 不是你; 我錯了,sorry!
應該是 joeystar 才對!

複式洋房

原帖由 PoohBB 於 09-6-13 00:58 發表
pm pls,

如果只是比錢,又唔洗讀,
又認可, 呵呵我都ok 的.

CWK218 - 如果你是媽媽的話,你喜歡你的仔女有「不勞而獲」的心嗎? 那有一些事情是不用努力; 便可以有回報?

你看你的所謂介紹; 就會有咁樣的回應了。若不是騙局的話,我也希望你三思才介紹,其他廣告我也可以容忍,但這些是毒害思想,我們做媽媽的是否要身教呀????

其身不正,何以育兒!!!

複式洋房

Please also send me the info.

Many Thankx !

珍珠宮

畀面勳章

我都想知, 可唔可以 pm 我... MANY THANKS

禁止發言

民房

Please pm the details to me, thanks!

大宅

hi cwk218,
can u also me the details, pls
thxs

大宅

原帖由 cwk218 於 09-6-12 00:24 發表
我前年讀咗個degree, 主要是online讀書, 每個星期都有tutor堂上嘅, 但是唔需要做assignment, 只是每科都有online test, 一d都唔難嘅, 做晒大約10科到啦, send番d成績返去就可以等攞cert, 快嘅可以半年就得, 但是最長 ...

I want this detail information, please PM me. Thanks a lot

Hysan - 乳名一一, 11-02-07, 8.4lbs

大宅

Hi cwk218, thanks for your help~~
No need to care or concern about some non-answering my question. so no need to feel
唔開心.
thanks again for your help~~

原帖由 cwk218 於 09-6-12 22:58 發表
各位, 我d資料擺咗在公司, 所以要下個星期先俾到資料大家

同埋我見有人問我先答law, 都唔是鼓吹大家俾錢買學位, 俾o個個小卓彥媽媽咁話, 攪到我有d唔開心.

but anyway, 我都會提供資料俾各位有需要的媽媽ge. ...

大宅

PLS PM ME

大宅

Pls kindly PM to me, many thanks.

大宅

原帖由 melody93949596 於 09-6-13 21:13 發表
我讀哥間最快, 如已有DIPLOMA就一年畢業
D老師全部係外國人, 有D係澳沖飛黎, 有D係FREELANCE 但都係受聘於大學...
全部要上晒正規大學既鐘數, 無遙矩, 逢星期五(晚)六(半日)日(全日) 係咁上堂
要做功課, GROUP ASSIG ...

完全同意, 我個degree應該同你讀嘅一樣, 一個有用而認可嘅學歷係要付出嘅, 有努力過同其他人交流, 同埋自己同樣有比時間, 心理同精神嘅付出而得到嘅degree係有質素同有成果的. 可能依家個個都想快啲搵到工而希望有更好嘅學歷, 不過當真正用心而得到嘅degree真係幫到自己提昇個人自信同知識. 其實既然都要比錢同時間, 點解唔讀個自己又學到嘢又得到認可性高啲嘅degree呢, 以我個人而言, 有付出真係有收成的.

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我都想要inform,如果可以,pm埋俾我呀,唔該

子爵府

麻煩你pm有關資料給我,謝謝!

男爵府

pls pm me also. thanks

男爵府

好媽媽勳章

cwk218

pls pm me also. thanks

禁止訪問

大宅

pls pm me! thanks!

首頁
12345...6

尾頁

跳至