夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

佢唔係無出軌,係未出軌。我覺得只要個男人肯出聲,你朋友實出硬軌。
如果佢真係無意思,人地搵唔搵佢,買唔買野比佢,佢都無咁好心機去慢慢研究啦。

大宅

引用:咁明顯,都叫無出軌?精神出軌唔算?好快唔止

原帖由 FION_CHI 於 13-04-24 發表
咁明顯,都叫無出軌?精神出軌唔算?好快唔止精神,你朋友太幸福?所以唔識珍惜家庭?都已經係呀媽啦!仲當自己 ...
同意!
你叫佢回想番同以前D男朋友臨拍拖前果段時間,咪就係咁樣囉! 成曰估估下"佢係唔係對我有意思? 佢係唔係玩我?" 然後大家都睇住對方幾時作主動。只要其中一方肯有所行動, 9成9出軌!

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

咁明顯,都叫無出軌?精神出軌唔算?好快唔止精神,你朋友太幸福?所以唔識珍惜家庭?都已經係呀媽啦!仲當自己 ...
X 2,佢諗嘢模式好似啲有外遇嘅男人

大宅

你朋友要從肉體角度出發我都入吾到佢罪 ,
畢竟有d人覺得冇發生性關係就冇出軌 ,
但我覺得愛係精神上既 ( 愛亦根本從精神而生 ),
精神上出軌就係出軌 , 冇得賴 ~

lovely_nurse  無錯~  發表於 13-5-3 16:17

複式洋房

其實我覺得我朋友自己都迷失左,佢同老公都有D好難解決既問題(人地家事唔講啦),不過佢好顧家及錫個囡既,所以佢又唔係唔珍惜家庭,只係突然間有個男人係佢平淡既生活出現所以迷失左囉⋯

大宅

回覆:Whatsapp 曖昧⋯是出軌嗎?有錯嗎?

咁明顯,都叫無出軌?精神出軌唔算?好快唔止精神,你朋友太幸福?所以唔識珍惜家庭?都已經係呀媽啦!仲當自己未嫁咩?九唔搭8!好討厭這種人,明明已經做緊錯事仲理直氣壯,上埋床至叫過份呀?

esmehouse    發表於 13-5-3 16:13
愛麗斯@hk  agree  發表於 13-4-25 17:20
ccn008    發表於 13-4-25 17:12

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至