美容扮靚

跳至

首頁
23456...40

尾頁

大宅

berry ??? and mcube

好想買 la menta machine. 可唔可以幫我買呀 ??
thank you .. thank you

原文章由 berry?????? 於 08-2-25 02:41 發表
,日本樂天網買嫁,都係多得mcube幚我買炸 ,真係唔該晒mcube

大宅

where can buy La mente machine ??
how to use ??
thanks

複式洋房

我忍唔住又訂左4合1原液喇!本來用開skin ceuticals既B5 gel, 差唔多用哂咪試下轉囉, 又搵到藉口喎...
我有日日做呀,一路睇電視一路做,第一次咁有恆心!可能因為效果真係唔錯啦, d毛孔真係細左架, 我希望勤力d唔知可唔可以毛孔消失哂呢?!

珍珠宮

I've tried the La mente machine with the skincare products for a few day la. The result is very good.
First few days, I just used the ion - & ion + for 導入& 導出,
Then, I just tried once by using the ion - & sonic & ion +,
Yesterday, I tried once by using the ion-, & sonic and ion- , & sonic and ion +, & ion+, the result is very good. My face was smoother than before, especially the T-zone area and my skin pores were minimized!!!

原文章由 wai001 於 08-9-6 08:06 發表
yahoo dealer is very nice!
I've used the La mente machine for 3 days la, the result is very good. My skin is firmer than before and the skin pore is smaller than before as well!!!

我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

請問有無人可以email份中文說明俾我呀...

複式洋房

hi,

各位媽媽請問有無用過以下呢部機阿?
如果有麻煩話我聽好唔好,因為我想買呢部機.

thx.

日本製造 NO1 離子導入導出儀 特效美白精華套裝
http://hk.f1.page.auctions.yahoo ... =japanbeautyconcept

珍珠宮

yahoo dealer is very nice!
I've used the La mente machine for 3 days la, the result is very good. My skin is firmer than before and the skin pore is smaller than before as well!!!

原文章由 tamannabel 於 08-9-5 09:37 發表
在半個月前開始search關於導出導入資料,
包括埋BK媽咪推介那批產品.
我既要求係效果,其次係$$.
最後,我買左部LA MENTE $2680.
昨晚用左後好開心,好開心.
因我毛孔大T位多面油,面鬆鬆地...
初頭做離子導出,用LEED化妝 ...
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

大宅

原文章由 wanabee 於 08-9-5 01:33 發表
我都攞左部機lu, 希望有恆心日日用,用左3晚啦,真係白左(可能因為乾淨左)滑左,有番光澤, 而且仲好似睇落瘦左添! 哈哈, 好似賣廣告咁添!我買既係$3280套裝, 因為最近皮膚好差,第一次用就括出去做哂所有功能!攪到要一路 ...

我都係呀!因前晚叉足8hrs,
又係一路看說明,一路做,初頭仲做錯左導出用打圈方法,
原來用定點15秒之後會提示你轉位做...mouth:

我囡見我做都要試,未比佢試吓導出lo,做做吓!佢話唔做la...
之後老公都做左,唔知點解效果無我咁明顯.

大宅

在半個月前開始search關於導出導入資料,
包括埋BK媽咪推介那批產品.
我既要求係效果,其次係$$.
最後,我買左部LA MENTE $2680.
昨晚用左後好開心,好開心.
因我毛孔大T位多面油,面鬆鬆地...
初頭做離子導出,用LEED化妝綿及爽膚水做.
導出小小污垢!
但做超聲坡拉提,用佢既LEFTUP凝膠.
做到尾聲時,面上無lala出左好多白色一粒粒既物體,我懷疑係角質層千年污垢!
咁因為我要做埋導入,所以用水清走面上之前一粒粒既野!
導入,用C PLA.

出來既係,明顯面部緊絰左!
最勁係我8:30做完,平時半個鐘後我會標面油...昨夜至12:00都只係個鼻標油,但塊面仲好爽滑...
我只是上來分享用後感.
今朝上妝好貼,到依家都未有面油...
星期六我契姐都話要上來試...佢D千年斑及面鬆鬆.希望呢支野幫到佢la.

複式洋房

我都攞左部機lu, 希望有恆心日日用,用左3晚啦,真係白左(可能因為乾淨左)滑左,有番光澤, 而且仲好似睇落瘦左添! 哈哈, 好似賣廣告咁添!我買既係$3280套裝, 因為最近皮膚好差,第一次用就括出去做哂所有功能!攪到要一路做一路睇說明書添.

不過我都無化妝綿變黃既效果喎! 唔知係因為化妝綿係粉紅色睇唔清定係我本身夠乾淨呢?

洋房

原文章由 小雲2006 於 08-8-31 23:55 發表
我有用緊一隻在網上拍賣的導入機, 聽講是台灣入口, 6百左右, 可導精華素, 又可導出, 我買了一部包洗面及面霜, 用了二個月皮膚真的好乾淨, 粒粒都少左. 最方便是用3A電.
但不是超聲波機囉! ...

可唔可以post 條link呀, 我有興趣呀

大宅

Sorry for late reply...

I use Daisan - 80pcs (US$15 at Bonjour)
One pc can be spilted into 5pcs...

原文章由 fatfat919 於 08-8-11 23:23 發表

請問你用邊隻化妝棉架

珍珠宮

I've already get the machine and skincare product from the yahoo dealer la. She's a really really nice person. Yesterday I charged the machine and everything was okay. I'm going to try to use the machine tonight. Wait to see my sharing of result. Tell you later la!!!!

別墅

畀面勳章

我都剛從yahoo 拍賣買咗一部, 今晚第一次試啦!!

複式洋房

原文章由 mirandalaw 於 08-1-22 16:45 發表
嘩... 邊度買呀?! 好抵喎

hi

其他我都買你介紹呢機,因為聽你講瘦面咁得,
請問可唔可以話聽幾錢及邊度好得買?

thx

男爵府

原文章由 wanabee 於 08-8-28 13:22 發表
你地攞貨喇?得閒上黎分享o下啦,好心急呀!我主要想改善膚色暗啞,唔知你地呢方便有無改善呢?

我覺得皮膚係有滑左, 好似死皮少左D咁。最重要係呢幾日化妝覺得粉底好貼面, 其他既好處有待觀察。

我已經再聯絡YAHOO個女仔叫佢幫手買多幾樣補品試下。

別墅

我有用緊一隻在網上拍賣的導入機, 聽講是台灣入口, 6百左右, 可導精華素, 又可導出, 我買了一部包洗面及面霜, 用了二個月皮膚真的好乾淨, 粒粒都少左. 最方便是用3A電.
但不是超聲波機囉!

複式洋房

La Mente 呢部d人講得咁正,攪到我都想買,
請問就o左網上訂還有無其他方法買呀?

thx.

複式洋房

原文章由 豬BBBB 於 08-8-21 12:39 發表

呢部可以夾住棉花咁抺的??

最近美國NBC News都有介紹部機的效果,
我過去呢部機介紹啦,好像好神奇錦,請問有無用過呢部機&
幾多錢?

珍珠宮

Hi Nathinemama,
你近排用部機用成點呀???
Please share, thank you!!!

原文章由 Nathinemama 於 08-8-28 16:14 發表
我係卓悅都買唔到,佢話惠康有,但我去萬寧到有得買,真係好啲。

首頁
23456...40

尾頁

跳至