美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

引用:Quote:原帖由 yenyenlau 於 14-11-15 發表E

原帖由 coo1068 於 14-11-15 發表
網店16xx
謝謝!網店平好多wor!今日我去開tst sogo,行過pola,ba介紹我用紅ba wor!話我唔洗去到用黑ba,話係俾較成熟的女士用…
試上手真係好快吸收,每次份量真係用好少呀!
但我暫時上手敏感,起紅點

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

引用:Quote:原帖由 coo1068 於 14-10-27 發表支E

原帖由 yenyenlau 於 14-11-15 發表
Eye cream幾錢呀?
網店16xx

男爵府

引用:Quote:rainfung 發表於 14-10-27 17:49 我

原帖由 coo1068 於 14-10-27 發表
支EYE 好正, 搽完即時FEEL 到
Eye cream幾錢呀?

公爵府

hashtag影視迷勳章 趣教勳章 畀面勳章

heyley12 發表於 14-11-14 20:23
如果你用哂手頭水個d,可以試下呢款。
講得好, 用晒手頭上果D~~

男爵府

引用:Quote:原帖由+heyley12+於+14-11-14+發表KA

原帖由 secrethk 於 14-11-14 發表
又唔算太貴喎
如果你用哂手頭水個d,可以試下呢款。

公爵府

引用:Quote:KAY+2+發表於+14-11-14+15:50+KARUNA

原帖由 heyley12 於 14-11-14 發表
KARUNA MASK係美國貨, 不過用台灣紙做。JOYCE BEAUTY有得買。佢有幾款, HYDRATING, ANTI-AGING, BRIGHTENIN ...
又唔算太貴喎

男爵府

引用:Quote:heyley12+發表於+14-11-14+16:16+KAR

原帖由 KAY+2 於 14-11-14 發表
咁抵喎, 等我都去JOYCE BEAUTY睇下先~~~
你買咗幾SET呀?
我買左一set 咋。之前時時見人讚,今次第一次用。

Btw, 水貨店賣$200盒

瑪瑙宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

happytracy 發表於 14-11-14 16:56
今日問咗the one 話下星期一開始有serum set $25xx & cream set $32xx
但係sogo問就話冇serum set得cream s ...

佢d promtion成日間間唔同

侯爵府

secrethk 發表於 14-11-14 16:54
好辛苦先搵到間日本網店有得賣, 連運費都係30蚊, 可以試下~~0岩0岩俾左錢, 唔知幾時收到, 嘻嘻~~~ ...

咁好~~~ 你試下~

侯爵府

heyley12 發表於 14-11-14 16:16
KARUNA MASK係美國貨, 不過用台灣紙做。JOYCE BEAUTY有得買。佢有幾款, HYDRATING, ANTI-AGING, BRIGHTENIN ...

咁抵喎, 等我都去JOYCE BEAUTY睇下先~~~
你買咗幾SET呀?

大宅

回覆:又忍唔住買左set pola BA

今日問咗the one 話下星期一開始有serum set $25xx & cream set $32xx
但係sogo問就話冇serum set得cream set

公爵府

KAY+2 發表於 14-11-12 15:00
好, 呢個價錢唔使30蚊塊, 好用~
好辛苦先搵到間日本網店有得賣, 連運費都係30蚊, 可以試下~~0岩0岩俾左錢, 唔知幾時收到, 嘻嘻~~~

男爵府

KAY+2 發表於 14-11-12 13:37
呢隻呀,3xx yen一塊
好似City'super有呀

大宅

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 rainfung 於 14-11-14 發表我

原帖由 ckm80 於 14-11-14 發表
其實網店應該唔貴好多,差百零蚊到
係呀。。所以佢一出就買左。。 想試個eye cream, 太好評

男爵府

KAY+2 發表於 14-11-14 15:50
KARUNA MASK邊度買架? 我俾咗MESSAGE你呀~
KARUNA MASK係美國貨, 不過用台灣紙做。JOYCE BEAUTY有得買。佢有幾款, HYDRATING, ANTI-AGING, BRIGHTENING, EXFOLIATING等。出名係HYDRATING。依家有CHRISTMAS SET, HYDRATING X 8, EYE MASK X 4, $480。原價一盒$250 @ 4。
MESSAGE已覆。

侯爵府

引用:Quote:原帖由+ckm80+於+14-11-14+發表托朋

原帖由 rainfung 於 14-11-14 發表
我都訂左lotion set.. 係比日本貴d, 不過叫佢跟d sample 都抵番
其實網店應該唔貴好多,差百零蚊到

大宅

畀面勳章

引用:托朋友喺日本買到pola lotion with 9ml eye

原帖由 ckm80 於 14-11-14 發表
托朋友喺日本買到pola lotion with 9ml eye cream set,好開心呀!我諗住買唔到就網店訂!

希望快d拎到嚟試 ...
我都訂左lotion set.. 係比日本貴d, 不過叫佢跟d sample 都抵番

侯爵府

heyley12 發表於 14-11-14 15:32
我都要學下你, SKINCARE我太容易敏感出錯, 唔存貨好D。
MASK我都鍾意買, 近排試貴D係KARUNA MASK,APIVITA ...

KARUNA MASK邊度買架? 我俾咗MESSAGE你呀~

侯爵府

回覆:又忍唔住買左set pola BA

托朋友喺日本買到pola lotion with 9ml eye cream set,好開心呀!我諗住買唔到就網店訂!

希望快d拎到嚟試

男爵府

KAY+2 發表於 14-11-11 19:33
我對SKINCARE都好忍得, 我會用到七七八八先睇下有乜好嘢, 仲要用到九成無先會買新嘢~
不過, 呢個做法, 不 ...
我都要學下你, SKINCARE我太容易敏感出錯, 唔存貨好D。
MASK我都鍾意買, 近排試貴D係KARUNA MASK,APIVITA仙人掌,平D有GOLD ESSENCE MASK, KOSE MASK。

首頁

尾頁

跳至