自由講場

跳至

首頁

尾頁

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

引用:聽到我好想Z+zz+zz +

原帖由 spongybob 於 12-11-02 發表
聽到我好想Z zz zz
Me 2

男爵府

回覆:梁朝偉

係呀,我因為聽唔到佢講咩野要將電視聲量再較大D先得不過我仍然好喜歡佢

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

引用:他說過自己很害羞,願意接受訪問已經很難得

原帖由 hkaa 於 12-11-02 發表
他說過自己很害羞,願意接受訪問已經很難得,不如大家給他支持吧!
支持

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

我估佢係一個慢熱嘅人, 開頭好似幾拘謹, 下半部先放鬆D.

如果唔係睇住字幕, 真係聽唔清楚佢講咩

不過佢肯出嚟接受訪問, 已經好難得.

伯爵府

好媽媽勳章 陪月勳章

他說過自己很害羞,願意接受訪問已經很難得,不如大家給他支持吧!
yes agree... 我估佢好少講咁多野

禁止訪問

子爵府

佢不嬲係我偶像,我實支持佢,但事實就係事實,可能拍戲太累啦

珍珠宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

個塊面仲好多粒粒添呀!

大宅

面色蒼白但好似搽咗焉脂,眉毛畫到好黑,近鏡皮膚好差,仲有好多粒粒,
唉~唔好話女人要 keep 男人都要 keep......

大宅

支持

水晶宮

其實距做訪問一向都係咁,唔係bilubala果d, 所以我一d都唔覺得驚訝,只係把聲沉左姐。

男爵府

侯爵府

我覺得佢唔係好自在。至於一臉倦容,同佢衣著一樣,大概是無(或無需要)準備之故吧。

子爵府

回覆 oct27_2008 的帖子

我都認同呀!以前把聲唔係敢..怪怪地~~
:money:健康無價..日日運動身體好~~~

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

下半節已經比上半節精神咗,如果唔係真係聽唔到佢講乜呀! 但亦睇到+0講佢既健談一面,已經好難得!

禁止訪問

回覆:oct27_2008 的帖子

瑪瑙宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

伯爵府

chloey888    發表於 12-11-3 16:12
drm  good  發表於 12-11-3 14:56
^^    發表於 12-11-3 11:09
YinYin2002    發表於 12-11-3 10:44

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至