嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

4/4/2008 - 1/5/2008

http://www.wingonet.com/co_news/co_news.php?lang=ch&order=6

[ 本文章最後由 carolyktong 於 08-4-9 09:25 編輯 ]

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

原文章由 B媽-Blue 於 08-4-12 16:51 發表
駛唔駛做member先有折架?

唔駛, 人人有折.

用戶要求終止服務

好媽媽勳章

駛唔駛做member先有折架?

男爵府

好媽媽勳章

原文章由 mimi362436 於 08-4-9 13:25 發表

d ...bb 牙膏好抵~

邊隻牙膏? First Teeth? 幾多錢呀?

大宅

好媽媽勳章

我想問P牌0個隻乳墊有冇減呀?

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

咁呢個我都明白既~~ 大家都係打工仔, 點會唔明, 佢又唔係態度差. 果陣都有其他 sales 都係忙緊執貨, 有客人問bb用具既野, 果個 sales 都會停一陣花少少時間去講解. 反而我地企左響度好耐, 冇人理, 主動去問但只得一兩句答覆. 咁既然會有機會唔得閒 serve 客, 我覺得掛個牌仔介紹產品, 等我地自己睇都好.

侯爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

原文章由 bosch 於 08-4-10 11:57 發表
我尋日上去佐敦果間, d 衫仔九折, 不過平時佢地間中有 sale 都係九折. d bb 車平幾百蚊. 有 d 玩具仲話係公價貨, 冇得減.

如果話抵, 我諗買奶泵, bb 用具同埋車仔床仔好 d, 因為平時冇折. d 床上用品間中都會有折 ...

你都識講啦,佢地執緊貨丫嘛,所以你描述既果個情況雖然唔理想,但都可以理解. 咁佢地唔執貨的話,D客又點買到野?
Chicco D人如果唔係忙緊執貨既,咁梗係大把時間招呼你啦.

永安D服務不嬲好好,我尋日上去都係. 佢地都可能係受上頭命令去執貨,咁針冇兩頭利. 體諒下啦.

瑪瑙宮

我尋日上去佐敦果間, d 衫仔九折, 不過平時佢地間中有 sale 都係九折. d bb 車平幾百蚊. 有 d 玩具仲話係公價貨, 冇得減.

如果話抵, 我諗買奶泵, bb 用具同埋車仔床仔好 d, 因為平時冇折. d 床上用品間中都會有折....

我去到, d 職員掛住執貨, 問佢地野只係答1-2句就即刻走開, 問多句都好似阻住佢咁, 又冇牌介紹部車既功能... 最後走左去 chicco 買bb車, 起碼果邊個 sales 會主動介紹 d bb車既功能,又俾我個 bb 去試車, 砌車, d 態度差好遠.

大宅

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

Thanks ~

大宅

咁嬰兒手推車有冇得平呀!
combi "lee"個有幾折呢?

別墅

回覆 #19 chloe-mame 的文章

但係佢咁既設計係 for 唔同 size 既 baby 床 woo~

好似我bb個張床係細張d既size, 所以普通床圍如果連住既話就會唔岩我張bb床用, 如果情況好似我咁既父母就記得要留意呢點啦~

侯爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

洋房

Thank You Very Much !!!!!!!!!!!!!!!!!!

男爵府

我見床上用品有3款做特價
千祈唔好買baby disney嗰套, 個床圍唔夠硬同太矮, 好易比阿bb踏淋, 我奶野買咗 (重要唔平) 頂唔順買過peter rabbit個床圍, 床頭同床邊係連埋一齊又較高, 唔會好似有d床圍床頭同床邊分開, 床頭嗰塊好易跌咗落黎

大宅

複式洋房

別墅

Thanks

別墅

原文章由 carolyktong 於 08-4-9 09:22 發表
4/4/2008 - 1/5/2008

http://www.wingonet.com/co_news/co_news.php?lang=ch&order=6

Thank you!!!!!!!!!!!11111

侯爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

i went to take a look at the clothes. most of them are just 10% off......

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

THX

首頁

尾頁

跳至