親子旅遊

跳至

首頁
12345...9

尾頁

男爵府

Thx

Charlotte_mom  版主按:請勿在版面留下 pm 或 email 等相關字句,否則本文將會被關閉  發表於 15-7-20 12:06

複式洋房

可否pm Alvin資料給我,thank you!

男爵府

減齡達人勳章

可否也給alvin的聯絡方法给我?謝謝!

別墅

Pls give me the contact. thank

子爵府

回覆:olimo 的帖子

上 fb search \"vvin transport agency\", 就有佢多個聯絡方法

大宅

回覆:請問有無jm 用過Alvin 租車?

我也想要他联络方法!

伯爵府

好媽媽勳章

回覆:SAMMULFAN 的帖子

alvin做馬來西亞包車嗎?

伯爵府

好媽媽勳章

引用:我 book左7月中, 應該 ok ! 係 bk mama介

原帖由 QQ70 於 15-06-26 發表
我 book左7月中, 應該 ok ! 係 bk mama介紹,佢覆 we chat好快, confirm有期, 叫佢 send email reconfi ...
請問包車we chat 戶口是什麼?

大宅

引用:回覆 KCMC 的帖子可pm Alvin 聯絡資料嗎?t

原帖由 kochi 於 16-01-12 發表
回覆 KCMC 的帖子

可pm Alvin 聯絡資料嗎?thx
ok

複式洋房

回覆 KCMC 的帖子

可pm Alvin 聯絡資料嗎?thx

大宅

請問有無人可以pm Alvin資料比我, 我summer都會去LEGOLAND, many thanks.

別墅

想請問你們講的alvin是否Alvin Tay?

大宅

引用:Quote:原帖由 ckymama 於 15-08-31 發表你

原帖由 Cheukmum 於 15-08-31 發表
無記錯車牌是JQE8690
我反新加坡嗰程車個司機都唔係好識路,佢都係睇gps. 車牌唔同,個司機都nice嗰。
我話去新加坡3d館,佢話新加坡冇3d館,得臘像館,我比地址佢睇,佢話嗰度係睹場,咁我哋google左個街景比佢睇,佢話嗰度冇3d館,如果你哋係去嗰度,我車你哋去。
我坐緊車時,whatsapp Alvin問佢新加坡3d館地址想confirm. 我哋到左佢都未覆。
去完3d館,坐車去機場時,傾開傾就問佢揸左幾耐,佢話揸左2個月。
我都唔記得Alvin幾時覆我whatsapp, 佢話佢都唔知新加坡3d館响邊,叫我問司機,司機最清楚,因為我哋已經到左,所以我都冇話反比佢聽司機唔知。
但係最初我plan行程時,因為3d館有2間,新加坡和聖淘沙,我問過佢,係佢話比我聽新加坡嗰間大啲,我先plan去新加坡嗰間。

大宅

續。。。
落車個司機都有同我講對唔住, 但我當時真係好火, 所以無理佢, 轉個頭, 我馬上whats app Alvin投訴, 後來Alvin都有打黎講對唔住, 我又趕住出去, 最終我無聽佢任何解釋, 而我感覺唔識路已經係一個鐵一般的事實

第三程 :
早上約了9:30在酒店接我們到science park , 司機好早到咗, 仲要不停打我漫遊追我哋上車, 當時係未到9:30, 最後因為要攪check out遲咗半小時上車加多15坡紙, 咁都合情合理

第四程:
由science park 去酒店再去機場, 司機好好人, 健談有禮貌

總捨來說, Alvin很好, 只是我們黑仔遇著一個固執的司機

複式洋房

可否給Alvin contact 我嗎? Many Thanks!

大宅

引用:Quote:原帖由 Cheukmum 於 15-08-31 發表上

原帖由 ckymama 於 15-08-31 發表
你搭唔識路嗰架車,車牌修咩呀
無記錯車牌是JQE8690

大宅

引用:上星期用咗Alvin三轉車, 由約開始都感覺良

原帖由 Cheukmum 於 15-08-31 發表
上星期用咗Alvin三轉車, 由約開始都感覺良好, 但司機質素幾不穩。因為我們五大四小, 有老有嫩, 由新加坡去l ...
你搭唔識路嗰架車,車牌修咩呀

大宅

上星期用咗Alvin三轉車, 由約開始都感覺良好, 但司機質素幾不穩。因為我們五大四小, 有老有嫩, 由新加坡去legoland , 我哋選擇兩架七人車避免要落車過關這些因素。

第一程: 一架車準時, 一架車無影, 最後要安排另一架新車來接, 兩車相距四十五分鐘, Alvin都盡責地聯絡, 我哋都無出聲, 算啦, 返正時間預鬆咗d

第二程: 亦是我最火的一程, 一出legoland門口, 司機就話我們要轉車, 超初原因不明, 我們馬上找Alvin問清楚, 後來得知馬拉捉白牌車, 所以由一架馬拉公司的車載我們到某一油站轉車往新加坡, 但架馬拉車又不能一次接載九人連行李, 所以部份人要在酒店等他回程, 這樣又浪費了我們半小時, 我哋都算, 唔出聲。我哋都係分兩架回新加坡, 一架司機好好有講有笑, 但另一架就差到無朋友, 一見面第一句就話我哋遲, 我答佢你哋要轉車, 所以先遲, 咁佢都唔駁嘴, 我都算, 點知佢唔識路去swisstol the stamford hotel, 起碼兜在四十五分鐘, 其間不停按導航, 叫佢打電話問人, 佢又死話識, 我著哂火嘈佢, 我老公用google map指佢, 佢都唔跟, 最後我大聲同佢講, 你唔跟就街口放低我哋, 但我係唔會俾錢, 佢先死死氣跟住才順利到達酒店

後續.....

大宅

8月27 包車去angry bird, 玩完再去legoland.
新加坡車,新車,司機冇交流。
原本唸住行理放車上,點知司機話,去legoland係第2架車,咁我哋就拎埋行理落車,寄放angry bird. Whatsapp問alvin去legoland 車資料, 佢話原車去,我同佢講,司機話第2架車,佢答我要check反公司。最後黎架馬拉車,短短路程同司機都有計傾下。
8月29 包車legoland 去3d館,再去機場。
馬拉車,司機好nice, 原車去機場,行理可放車上。

大宅

我都坐咗3轉,好準時,服務亦好,有幫手搬行李。

首頁
12345...9

尾頁

跳至