夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

你湊一日比我睇下先啦

真係好煩 彈3彈4 你捱得過夜晚訓交個關先同我講野啦

Fanleebbee    發表於 15-12-20 15:51

大宅

畀面勳章

小manman 發表於 15-12-18 22:12
我個陣真係咁同我老公講~

我話「你咁叻,你黎湊喇,你湊得掂過我,我咪聽哂你講囉,否則你無資格話我」
D男人講揍仔經真係口講就無敵, 做就無能為力

大宅

引用:你湊一日比我睇下先啦真係好煩 彈3彈4 你捱

原帖由 Chayuenc4350 於 15-12-17 發表
你湊一日比我睇下先啦

真係好煩 彈3彈4 你捱得過夜晚訓交個關先同我講野啦
罵得好

子爵府

回覆:我真係想同d未湊過仔又彈三彈四既男人講...

最憎d 人講就兇狠,做就........

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 小manman 於 15-12-18 發表唔

原帖由 Chayuenc4350 於 15-12-19 發表
如果係甘 我c6會日日去佢老豆到食飯 沖埋涼先翻 完全無問題
咁咪由得佢囉!!

做乜要咁辛苦自己??

既然佢都做得出唔理個仔,咁你仲理佢咁多做乜呢??

別墅

真係生左小朋友,先會明白阿媽辛苦!我生左阿女之後,基本呢一年都無早過1點瞓,經常都兩三點先可以休息,我女好夜瞓,成12點幾,佢瞓左我仲要執野,沖涼,有時間上網,阿女有時仲要飲夜奶(人奶),我瞓都瞓得唔好,同老公講,佢就話:我日日返工你都未起身,真你羨慕你瞓得咁晏,你最舒服啦!聽到真係火都黎,佢每晚早過我瞓,仲要瞓到隻豬咁,返都屋企乜都唔做,淨係同個女玩,我就做到死死下,有時真係心都淡!最憎佢仲要話我懶,小小事就話我!發脾氣仲要比佢話我精神病,話阿女好慘,要成日對住我,係到單單打打,真係傷心到不得了!

禁止訪問

別墅

引用:Quote:原帖由+Chayuenc4350+於+15-12-18+發

原帖由 小manman 於 15-12-18 發表
唔怕話你知,我曾經試過因為要教訓佢,我足足4個月唔煮佢飯,2個月唔幫佢洗衫、晾衫~

我同佢講我要湊女, ...
如果係甘 我c6會日日去佢老豆到食飯 沖埋涼先翻 完全無問題

別墅

引用:Quote:原帖由+oscar0305+於+15-12-18+發表

我話「你咁叻,你黎湊喇,你湊得掂過我,我咪聽哂你講囉,否則你無資格話我」
我c6個人好無愛心嫁 都吾理個仔既 玩都吾玩吾好講餵食飯

別墅

引用:這樣的男人同佢生―个都怕多,未再揾自己老

原帖由 tommy715 於 15-12-18 發表
這樣的男人同佢生―个都怕多,未再揾自己老襯姊妹們?
想當日 我生仔個日 佢飛電單車黎搵我 之後炒車 但係佢個人咩事都無 手腳損左幾達 請左3個星期病假加1個星期男仕產假 坐月個時 係我牙媽到坐 2個人半夜輪住湊 湊到想死 無交好訓 我c6竟然同佢個best fd飲酒 第2朝黎到我媽到訓交 咩都幫5到手 仲要煮埋佢反 我嬲都勁耐 因為吾止一次 係好多次 事後我嘈佢個fd 本身已經5中意佢 駝仔個時係甘話我肥 大佬 吾肥就吾正常啦 我嘈佢話有咩可能我坐月搵我c6飲酒 佢話都係幾日姐 洗5洗甘 我就話 我一世人可能就係坐一次月 點解5可以坐完先飲 真係一世都忘記5到

別墅

引用:比佢湊一日感受下,親身體會過之後自然收聲

原帖由 艾森 於 15-12-18 發表
比佢湊一日感受下,親身體會過之後自然收聲
佢吾會肯湊嫁無用嫁

別墅

引用:Quote:原帖由+Chayuenc4350+於+15-12-18+發

你老公

話你扮忙都up得出,你唔爆粗都真係好修養囉!!
甘同佢講根本無用 佢話知個仔有咩事都吾關佢事 放落網床咪得囉 洗咩睇住

別墅

回覆:小manman 的帖子

甘同佢講根本無用 佢話知個仔有咩事乙都吾關佢事 放落網床咪得囉 洗咩睇住

翡翠宮

引用:因為佢要翻工 驚啊b會嘈住佢訓交 所以我地

原帖由 Chayuenc4350 於 15-12-18 發表
因為佢要翻工 驚啊b會嘈住佢訓交 所以我地分房訓 啊b又開始岀牙仔 夜晚成日訓訓下喊醒 要食枝奶先訓得翻 我 ...
唔怕話你知,我曾經試過因為要教訓佢,我足足4個月唔煮佢飯,2個月唔幫佢洗衫、晾衫~

我同佢講我要湊女,做唔到咁多野~

翡翠宮

引用:我老公最叻就話 佢要搵媽媽 要求我係佢放工

原帖由 Chayuenc4350 於 15-12-18 發表
我老公最叻就話 佢要搵媽媽
要求我係佢放工之前做哂所有野
原因係因為佢吾想放工翻到屋企我仲做梗其他野佢 ...
你老公

話你扮忙都up得出,你唔爆粗都真係好修養囉!!

我老公返夜班的,個陣都同佢講,佢放工返黎要幫我睇住阿女,因為我要去廁所梳洗,到食完飯佢都要幫手睇女,因為我要洗碗、晾衫……

初初佢都唔係好願意咁,我話咁掉轉囉,我睇女你洗碗、晾衫囉,我無所謂架!!

同埋,我同佢講你唔幫手睇女,我做緊野阿女有乜事你唔好入我數呀,我係廚房做緊野真係兼顧唔到架!!

所以根本唔輪到佢唔幫手~

翡翠宮

引用:佢再彈就同佢講, 咁叻你黎囉~唔黎就叫佢收

原帖由 oscar0305 於 15-12-18 發表
佢再彈就同佢講, 咁叻你黎囉~唔黎就叫佢收聲

試過我餵緊飯,小朋食飯實會有激氣野架喇,我鬧阿女哭,佢就走出黎話我,好似話我搞哭個女咁,我即時放低個碗,同佢講「得,你咁叻,你黎」,跟住我即刻入房~

到佢搞唔掂,我就同佢講「你唔係好叻架咩??得把口講就叻,到你做又點呀??下次,我教緊女你再做炸兩,我會叫你收聲,你唔好話我唔比面你」

男爵府

這樣的男人同佢生―个都怕多,未再揾自己老襯姊妹們?

公爵府

回覆:Chayuenc4350 的帖子

我身邊都有咁嘅人,男人以為女人湊仔係歎世界

子爵府

比佢湊一日感受下,親身體會過之後自然收聲

大宅

引用:因為佢要翻工+驚啊b會嘈住佢訓交+所以我地

因為佢要翻工 驚啊b會嘈住佢訓交 所以我地分房訓 啊b又開始岀牙仔 夜晚成日訓訓下喊醒 要食枝奶先訓得翻 我 ...
甘都講得出⋯⋯話你扮忙

首頁

尾頁

跳至