跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章

Happy New Year!!!
新年快樂!!!

開新part, 大家過來呢邊啦!

珍珠宮

好媽媽勳章

開天新topic 了 ~

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3960182&page=1&extra=#pid52130062

王國長老

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 王國長老

版主按:

此版回覆已超過二千, 按版規, 請樓主開新的一個 topic 繼續, 現關閉此帖, 謝謝!
主愛我
生活世上幸福多,樣樣豐富主愛我;
天父造人像首歌,開心音符天天播。
星為我伴奏,風跟我握手;
天地海合奏,都表明主的愛。

珍珠宮

係呀,一早考完試,仲成個月先放暑假! 我記得細個考完試就差唔多放 我地考完試會放早,只番半日!

amy,
早排比個 pm 你,你無覆我,你換左工人未?

我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

珍珠宮

哈哈, 我地要唔要係FB開返個0409BB群組

我都正在作戰中.............

大家有冇發現家下期未大考好似早左好多咁, 6月頭考完仲有成個月先放暑期, 個個月係學校有咩野作呢

珍珠宮

好媽媽勳章

係囉, 做乜搬左我地來呢度架?!
其實咁樣搬法BK唔會慳到D乜. 真係唔明.

WEBJEN,
我地考緊試啦! 2/6開始, 考埋明天(數學, 常識). 星期三正常上課, 但要考中默.
我上星期病左幾天, 星期三那天在家勁瞓, 完全冇幫智程溫過書(第二日考中文), 等我睇下今次佢的中文成績如何. 呵!

珍珠宮

環保接龍勳章

個個去哂fb見面!

教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離!

男爵府

畀面勳章 貢獻勳章

回覆 gracelam 的帖子

而家2004 D TOPIC炒埋一齊呀...??KAKA~小朋友開始大個LU~~

珍珠宮

搬左黎呢度,究竟仲會唔會有人

大家考試未呀
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

珍珠宮

環保接龍勳章

係呀!時間真係過得好快,特別係呢兩年,k2都仲係早幾個月前咁!好快要煩中學了!好似好誇!不過我真係留意緊中學!

男爵府

畀面勳章 貢獻勳章

眨下眼考埋下個月考試,就升小二~~又一年LU~~

禁止訪問

珍珠宮

yhk329 發表於 11-4-4 13:59
Grace, 唔該晒你的意見珍寶珠真係要配眼鏡了
八個月多了100度近視

膠框好少有鼻托款, 之前豆豆配過一隻有, 不過香港搵唔到AGENT入貨, 所以E+冇得配
珍寶珠鼻樑如果高, 冇鼻托都OK
你地而家去邊度配?

禁止訪問

珍珠宮

環保接龍勳章

Yes. 你預副眼鏡每日跌一至兩次,唔駛太貴,整花冇咁肉痛,仲有可能每半年度數調整一次,到時又要換鏡片。

禁止訪問

禁止訪問

珍珠宮

環保接龍勳章

珍寶珠媽,我提議配膠框,施施三年來換了四、五副眼鏡,每副壽命都約半年,之前副金屬框,阿囡大汗又用得粗,成副框花哂又甩色,又用過金屬幼邊,想輕d,戴得舒服d,點知去公圈玩,比人撞一下,成副眼鏡飛開,一開二,仲要係最貴一副,要過千,用得四個幾月!依家呢副膠框最耐,用左八個月仲好新下。

珍珠宮

yhk329 發表於 11-4-1 09:04
珍寶珠逃不了四眼的命運了
請問各位選兒童鏡框鏡片要有那些地方要注意呢 ...

最緊要夠輕同不易砰

珍珠宮

回覆 yhk329 的帖子

咁珍寶珠有無話睇黑板唔清?

首頁

尾頁

跳至