自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

WhatsApp 收到

食物未上枱已除口罩即收告票,罰2000元。
食完東西後不戴回口罩同樣罰2000元。

今朝大家樂亞姐話,昨天單日,大家樂已經收到4千幾單,食客坐左d 禁坐位,每人罰$2000。 所以佢好緊張,要提d 坐錯或坐得唔正,擇界嘅食客,佢話好金,一出就每位$2000。

仲要係"便衣"出招
政府印定哂D告票,食物未到除口罩,通通罰$2,000。

伯爵府

信嗰個就真係無腦

男爵府

睛靈勳章

究竟我是誰 發表於 20-7-15 14:27
如果有用腦,某啲紙紮舖/花檔就無咁好生意

我成日都覺得花檔推動拜空氣,有助生意大增

珍珠宮

好媽媽勳章

akachanman 發表於 20-7-15 14:13
WhatsApp 收到

信唔信都好,我同同事同枱食飯,都係等食物到才除口罩。食完飲完,抹嘴,戴好口罩先繼續傾計。

伯爵府

澄清左唔係真啦,又係害蟲做的好事

https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/1740798/%E5%8D%B3%E6%99%82-%E6%B8%AF%E8%81%9E-%E6%B8%AF%E5%BA%9C%E6%BE%84%E6%B8%85-%E7%B6%B2%E5%82%B3%E9%A3%9F%E7%89%A9%E6%9C%AA%E5%88%B0%E5%AE%A2%E4%BA%BA%E9%99%A4%E5%8F%A3%E7%BD%A9%E9%81%AD%E7%BD%B0%E6%AC%BE%E5%B1%AC%E8%AC%A0%E8%A8%80

瑪瑙宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

珍珠宮

mike89 發表於 20-7-15 14:52
仲話有疫苗都唔好打會植入晶片
呢個好笑, 佢地當自己係狗, 植入晶片

wcpcelia    發表於 20-7-16 10:32

珍珠宮

又傳
仲有o個d銀行限提款, 開定離岸戶口之類, 我直頭叫條腦殘唔好再send比我. 呢頭叫人開離岸戶口, o個頭走去買騰訊.

洋房

回覆 陳小仙 的帖子

之前都收過

侯爵府

akachanman 發表於 20-7-15 14:13
WhatsApp 收到

咁杯水到左都唔得?

侯爵府

開心吸收勳章

之前都傳過一次, 叫人餐前後帶口罩係好, 但係吾好出呢D fake news.大集團隔離措施已經做得吾錯,我樓下D茶記直情無遮無掩,量身溫係手臂, 咁都得.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

家人都收到
我叫左佢唔好亂咁傳
切勿胡亂相信
不要從別人的嘴裡去認識我

象牙宮

回覆樓主:

好耐喇喎,信果個一係痴一係盲

大宅

單日出4000幾張告票冇可能,你話罰左兩個計埋4000蚊,我信

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

謠言止於智者!慢慢傳啦

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

邊有咁多便衣呀,淨係大家樂都咁多單

如果請人做便衣,每派出一單就有錢收,我睇好多失業人士仆倒去做

大宅

回覆樓主:

信個個係咪傻的

公爵府

牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

假架啦,又傳過!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

好耐之前已經傳了
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

咁假都信⋯吾係呱

首頁

尾頁

跳至