自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

睇緊財經新聞,大家X業績一般+考慮加價
大快X就業績創新高

其實我自己覺得大家X越來越難食同埋好貴,反而大快X啲食物就多啲花款.我自己都食多咗大快X,而無食大家X啦,佢仲好意思話加價

水晶宮

育兒性格勳章 畀面勳章

真係少去大檸樂,返屋企整個薯仔麵加片頭都係十幾蚊,可慳返d錢。
同熱愛這片土地,大家刻骨銘記,愁或喜,生或死,也是香港地
同熱愛這片土地,大家一句到尾,由自己,生與死,也在香港地

男爵府

畀面勳章

angelcake 發表於 11-6-30 00:12
我覺得大快X D食物冇咁多油,
不過咖啡奶茶都係大家X好D

agree. 大快X d奶茶味怪怪地,大家X好D

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

好少幫趁!!

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

兩間都有去食

珍珠宮

大家X 好差食

子爵府

回覆:大家X vs 大快X

呢個餐都要$18

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

仲好意思話加價

已經成日比人話佢縮左水

2間都好少食
以前可能因為平少少而去食下,而家都茶記無分別,我去坐低比人招呼好過

侯爵府

2間差不多,個人口味大家x啱食小小

珍珠宮

BabyChristy 發表於 11-6-30 07:36
而家快餐店都會食美心

Me too.
現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

珍珠宮

開心吸收勳章

回覆:大家X vs 大快X

以九龍灣區計
大快x貴過大家x
但感覺大快x好食啲

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

覺得2間嘢都係差唔多...
大家樂好少少,但又貴D...

大宅

畀面勳章

引用:[i=s]+本帖最後由+chloepapa+於+11-6-30+01

原帖由 chloepapa 於 11-06-30 發表

除非真係得一間, 否則一定唔幫襯
餐蛋飯都要36/37蚊,真係世風日下,道德淪亡囉

珍珠宮

大廚勳章

我覺得大x樂d野好食, 不過而家偏貴. 自從最低工資事件, 有一段好長的時間無幫襯, 直至最近先幫襯TEA SET.

伯爵府

分享愛 貓狗褓姆 魅力公主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

我差唔多日日都係大快X食早餐...我真係見証住佢地D肉越黎越縮水...:;pppp:

但大家X太貴LA .... 好恐佈...食個早餐要$30

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

不嬲都吾食呢兩間.

版主

版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章

除非真係得一間, 否則一定唔幫襯
上星期同同事去大快活食lunch, 我的咖哩豬扒飯加杯凍檸茶居然要 $41
同事的厚切餐肉煎蛋飯加杯熱飲要$36 定 $37蚊,
真係貴到離譜

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我都有幫親開大快活食早餐,都ok.
但午餐以前係有學生餐送雪糕.
依家都兩樣無晒.人流都少晒.我同兩個仔都無食得甘豪.

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

首頁

尾頁

跳至