美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

之前試做 ,成個facial大概1小時15分鐘。 其實唔係特別好 ,360元一次,但因為近屋企,所以買了plan ,個facial 有洗面,磨砂, 主力係人手按,完全冇機做的。
今曰去做,5:20 去到 ,換衫 ,今早六點起身,好累的源固,我睡着了! 忽然好嘈,所以醒了! 美容師倒模中,看看鐘 ,只係5:45,5:58 起模! 6:03已經換完衫!她話: 你個美白plan得返4回咋!!! 我話: 唔會再做!!!

水晶宮

LedTV 發表於 12-8-22 00:57
我成日趕住走都走唔到。。。$150 facial 可以做個半鐘。。。你地咁快既

...

我個facial唔止$150架

民房

引用:我做緊兩間……1間舊式人手+超聲波+肩頸15m

原帖由 幸福小師奶 於 12-08-07 發表
我做緊兩間……1間舊式人手+超聲波+肩頸15mins唔洗兩百蚊……1間做機+藥水$600~1000(睇果日皮膚)… ...
係邊間做機?

複式洋房

回覆 Cherraine 的帖子

咁我個間真係超抵,facial做瘦面淋巴去水腫按摩加基本針清去油滋,修眉形辱毛,我做埋面眼導入精華,價錢都係$310,不過美容師話遲d會加價,需時兩個鐘至兩個半鐘,佢做得好細心,佢係住家式做,凡而我鍾意找住家式美容同按摩,只有我同美容師,方便好多,最怕去美容院,sell sell sell,想訓下都唔得,佢係元朗區,因我都係住元朗,值得一題美容師開到夜晚十一點,放工後去做通淋巴係我至愛,正

大宅

回覆:今日去做facial 好嬲

我幫人做起碼每次一定要2個半鐘!我是同行也不知45分鐘可以點做一個facial係無可能的不過可能佢老細要佢地快手快腳,可以執多幾個掛

禁止訪問

回覆:Cherraine 的帖子

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:我最快果次刀個半鐘啦,+好衰呀間野

原帖由 wewe 於 12-08-07 發表
我最快果次刀個半鐘啦, 好衰呀間野
我成日趕住走都走唔到。。。$150 facial 可以做個半鐘。。。你地咁快既

別墅

嘩,俾我都嬲,趁人瞓著扼人鐘!缺德!

大宅

大埔有邊間推介呀?想揾間唔太hartsell都咁難

別墅

第一次試做通常都係最好,試過幾間join plan 後,按面、肩頸嘅時間都明顯短咗,可能只係試做時佢地特別按耐啲

別墅

今曰去做 終於做了一個鐘 又sell sell sell

別墅

引用:我都買左5次plan係屋企樓下~次次都做至少2

原帖由 Kofepinga 於 12-08-09 發表
我都買左5次plan係屋企樓下~次次都做至少2個鐘呀~
有時佢慢慢同我清, 2個半鐘都唔止呀. 因為我塊面太爛了.
...
更正 係3500 20 回 結婚前做減肥都係175 一回 今回比人365 做45 分鐘 係人生最失敗facial了

別墅

引用:我都買左5次plan係屋企樓下~次次都做至少2

原帖由 Kofepinga 於 12-08-09 發表
...
其實我有好多facial經驗 , 係causeway bay 一家做3500 十回 , 仲係唔會點sell ! 只係搬了,唔方便去,先係新屋附近試呢個,他們產品真係好,法國東西! 可惜呢個極速facial令我討厭死呢家公司了

伯爵府

其實好鍾意係樓下做, 細細間街坊生意, 啲料又好~keep到第二日.
但佢收太早了~未必7點仆到返家. 所以出面平平地都開左course.
都做到1個鐘啦~45分鐘真係過份了.
有時星期六日想做靚啲, 就落樓下做~都要3百幾蚊次架.
勸樓主不要再同佢買了...再物色下有咩好既美容院啦.
第一次去, 千祈唔好開course住呀, 睇左效果先.

別墅

我好想完成了呢個facial course 就唔再要 , 又冇乜效果,又貴又燒

大宅

could u plz pm me?

大宅

引用:Quote:原帖由+fannyhui928+於+12-08-09+發

原帖由 looklook_66 於 12-08-09 發表
DR??呢間出名sell爆㗎喎
間間都sell...最重要係你企硬就得!我從來都唔會買物非所值又或者自己負擔不起的,所以大家企硬就得!同埋好睇美容師,我之前做開果個從不sell我,我每次做facial都會同佢談心,真係好enjoy!不過佢無做了,所以我都未找到另一個替代她!

禁止訪問

引用:我覺得DR美健集唔錯!新客可以試做,我細細

大宅

我覺得DR美健集唔錯!新客可以試做,我細細個就經常俾百幾蚊試做,之後讀完書先join course...每次約$200,睇你中意做咩囉!分店多,幾方便!我自己住沙田,以前未結婚有小朋友去旺角尖咀都無咩所謂,依家最好係屋企樓下,可爭取時間!哈哈!我都好中意ansana facial, 真係好舒服又環境好!不過在旺角,預約要提前很多,我時間經濟唔預到,所以比較麻煩!

purple_onion    發表於 12-8-9 02:09

男爵府

引用:好多jm pm我 但我打中文慢 個舖係火車站對

原帖由 Cherraine 於 12-08-08 發表
好多jm pm我 但我打中文慢 個舖係火車站對面商場。 裏面有三家 嗰家xx手 成曰賣告白 朋友話勁Hard Sell ! ...
我相信我同你係同一間叫葉xx... right?
我都已經有3 套facial 做緊,每次瞓低都sale...真係好感都變反感啦,仲要次次唔同美容師做,次次手勢都唔同,按肩頸又無力,之前試做一次腳通淋巴,果個美容師好夠力,但我心諗次都唔同人做,未必有呢次試做咁好,跟住喺佢極力sale 底下都係拒絕左,真係好彩無join, 下一轉去已經調埋鋪,淨返幾個無力既喺鋪,唔係又sine 錢
成日都話今日last 機會架喇,唔join 第日就無呢個咁平既plan, 又話你d 皮膚咁樣應該針對呢種去做好好多,就係聽佢咁講,呢大半年已join 左佢地3 套facial, 都過萬蚊 而家唔再領野啦,佢地既每句說話都有原因,實有動機,等我之前仲信佢地係咁彈我d 皮膚。。
咪攪,要揸定中指做完快d 走,唔再做呢間。。。希望佢地唔好做到要我寫信去投訴或者消x 會啦,好黎好去

首頁

尾頁

跳至