親子旅遊

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

大宅

MMCP 發表於 13-2-21 09:21
請問我住聖淘沙個度,附近有冇其他車去Legoland?
謝謝!!

I want to know to...I also want to know if there's any transportaton from Sentosa to Legoland... I only know hotel will provide cab service but very expensive.

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:yuyu.c,+你係點樣係Superior+tour比錢及取

原帖由 waferleung 於 13-02-23 發表
yuyu.c,

你係點樣係Superior tour比錢及取車票, 係網見唔到有online有後book及payment
我直接網頁訂,用credit card 比$,訂完會有cfm email, 你print 出嚟帶去就得,MRT出口即wendy\'s出面會有個戴眼鏡既女人係度等架。

http://superiortour.com.sg/template.jsp?p=my/Featuredservices.html

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:回覆+suewong+的帖子 no+need+to+go+to+Be

原帖由 hoho910 於 13-02-23 發表
回覆 suewong 的帖子

no need to go to Berlin for exchange of Ringgit. You can change it in any exch ...
Wow , this rate pretty good

大宅

yuyu.c,

你係點樣係Superior tour比錢及取車票, 係網見唔到有online有後book及payment

thanks!!

大宅

no need to go to Berlin for exchange of Ringgit. You can change it in any exchange store. I change it in Kowloon side for 2.51. The rate is better than Berlin.

水晶宮

引用:Quote:原帖由+yuyu.c+於+13-02-20+發表本帖

原帖由 waferleung 於 13-02-21 發表
我會21/3或22/3去legoland, 上superior tour網寫住16/3~24/3係peak season school holiday, 擔心會多人:bas ...
我去係weekday冇人,peak season 真係唔知

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:請問係新加坡算唔算容易截的士??++我

原帖由 cherryttt 於 13-02-22 發表
Traffic jam 時段唔 sure , 不過好易搵 taxi 可放心

cherryttt  Good ∩__∩  發表於 13-2-22 17:55

大宅

請問係新加坡算唔算容易截的士?? 我見佢peak hour係朝早, 咁會唔會好塞車? 同埋夜晚黃昏時間又塞唔塞? 我係平日去的~ tks

大宅

引用:Quote:原帖由+waferleung+於+13-02-20+發

原帖由 yuyu.c 於 13-02-20 發表
我會21/3或22/3去legoland, 上superior tour網寫住16/3~24/3係peak season school holiday, 擔心會多人

男爵府

回覆:新加坡MTR,點去Singapore Flyer

噢!Thanks!!
要湊住兩個女,無可能8:30咁早到達!

男爵府

馬幣其他人話中環百年有得唱。。我去到用SG算,只是半天費事唱

水晶宮

引用:Quote:yuyu.c+發表於+13-2-20+22:33+可以只

原帖由 MMCP 於 13-02-21 發表
謝謝!!
應該冇,要出返嚟搭。

男爵府

yuyu.c 發表於 13-2-20 22:33
可以只訂車,入場票自己另買,平日就去9:00回6:00,去到legoland 落車前會話你知幾點邊度上返車。
價錢 ...
謝謝!!

水晶宮

引用:Quote:原帖由+yuyu.c+於+13-02-20+發表Supe

原帖由 waferleung 於 13-02-20 發表
請問回程幾點有車,回程上車位置是否是去程落車同一位置,可否只訂車票呢,how much?

...

可以只訂車,入場票自己另買,平日就去9:00回6:00,去到legoland 落車前會話你知幾點邊度上返車。
價錢你睇佢網頁.http://www.superiortour.com.sg/template.jsp?p=my/legolandmalaysia.html

大宅

引用:Quote:原帖由+tinywen+於+13-02-18+發表Is+

原帖由 yuyu.c 於 13-02-20 發表
Superior tour得一班來回車,不過唔多人搭幾舒服,WTS班次就多D,可以揀時間,不過一定要早book好full, 同 ...
請問回程幾點有車,回程上車位置是否是去程落車同一位置,可否只訂車票呢,how much?

水晶宮

引用:Is+the+coach+bus+the+same+(45+seater)+if

原帖由 tinywen 於 13-02-18 發表
Is the coach bus the same (45 seater) if I book at Superior Tour or WTS?
Superior tour得一班來回車,不過唔多人搭幾舒服,WTS班次就多D,可以揀時間,不過一定要早book好full, 同埋睇你住邊,搭superior tour 就一定方便,一出MRT就係。

水晶宮

引用:Quote:suewong+發表於+13-2-18+01:00+係Pro

原帖由 cherryttt 於 13-02-20 發表
Can we use SGD in Legoland? Is it full when u visit? You book the tickets in advance or walk-in? Tks
可以用SGD但個rate 好唔抵,好似係SGD 1 對MYD: 2.5 定2.6

我係平日去,無乜人,可以walk in買飛,如果weekend 就唔知多唔多人,會難買飛。

男爵府

可以用SG的纸幣 ,唔收SG硬幣,但找比你係馬幣!
我去個日唔多人,排5 -10mins就有得玩。我之前上網book bus ticket 加門票的。

cherryttt  So Where should I exchange the Malaysia $$$?  發表於 13-2-21 10:11

大宅

suewong 發表於 13-2-18 01:00
係Promanade行去flyer預10mins。好容易就揾到。我地星期五搭WTS coach 9:30am車到legoland未夠11:00pm. ...
Can we use SGD in Legoland? Is it full when u visit? You book the tickets in advance or walk-in? Tks

首頁
12345...6

尾頁

跳至