自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我女今天學校功課中的閱讀理解竟然係:

男爵府

回覆:係呢個雙非爭學位的敏感時刻,

D咁既閱讀理解

禁止訪問

男爵府

引用:教壞小朋友,你要另外教佢明辨是非

原帖由 Herobear 於 13-10-09 發表
教壞小朋友,你要另外教佢明辨是非

伯爵府

教壞小朋友,你要另外教佢明辨是非

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

真係貼近時事了, 想洗腦
不要從別人的嘴裡去認識我

男爵府

引用:咁就值得敬佩? +

原帖由 大B仔媽媽 於 13-10-09 發表
咁就值得敬佩?
最後一題選擇題,請為本篇文章選擇適當的標題,a.樂於助人的大姐姐b.大姐姐很勤力c.大姐姐英文很好d.我最敬佩的朋友
我想撿e.多舊魚囉

寶石宮

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

咁就值得敬佩?

水晶宮

想唔閙d教署廢都唔得,火上加油。
Bye

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

男爵府

此文章的目的是甚麽?

答: 攞景、贈慶

男爵府

引用:回覆+快樂ma+的帖子邊間學校出d咁嘅閱讀理

原帖由 KENMRNG 於 13-10-09 發表
回覆 快樂ma 的帖子

邊間學校出d咁嘅閱讀理解??
TKO某一間小學啦!

男爵府

引用:噢,校方有嫌「歧視」國內新移民英文水平+

原帖由 acpurples 於 13-10-09 發表
噢,校方有嫌「歧視」國內新移民英文水平

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

洗腦教育

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

洗腦教育:;pppp::;pppp:

我為貓狂

翡翠宮

洗腦

世上已無安樂土,人人以傷人為樂

大宅

回覆 快樂ma 的帖子

邊間學校出d咁嘅閱讀理解??

大宅