自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

佢近排做嘢忙到癲!之前又嘈咗成個星期交...成日都同我冇contact咁,日日都只係text下幾句。頭先突然好想同佢食飯,問佢o ng ok,佢開頭話唔得,要返屋企做嘢。。。即刻自己喺邊街喊出嚟!收線冇耐又打嚟話佢將啲嘢喺老麥做,等我過去同佢食!好開心!

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

canies 發表於 13-10-29 19:13
我70後,好慶幸早幾年出世。當時的女仔仲係要追嘅,而你所謂嘅好好我輩看是理所當然。不過你開心就好。:fun ...
我又覺得冇乜所謂O既, 邊個追唔追到好啦....

子爵府

引用:Quote:jlmaz+發表於+13-10-29+20:02+完全同

原帖由 Gee! 於 13-10-30 發表
yes ah, 好過長期公主女皇上身吖. 我覺得一段關係只要大家平衡咁相處已經係最舒服, 冇話一定要邊個主動TUM ...
Exactly!

男爵府

引用:係BK呢度要个男人送閃閃,cc,同H先叫好錫

原帖由 -bella- 於 13-10-30 發表
係BK呢度要个男人送閃閃,cc,同H先叫好錫你,你果个淨係食个M記ja你叫jm們点讚得落呢

...
笑咗!

不過我明白樓主,我老公都好忙丶有時一早出去,凌晨仲做緊野,有時佢肯朝早早d起身陪我食個早餐,我都開心死,最緊要樓主開心

物質嘅野我又冇咁重要,望住戶口多個零,比見到名牌袋,閃閃更開心

侯爵府

引用:Quote:原帖由+180+於+13-10-30+發表,..樓主

原帖由 sasa0208 於 13-10-30 發表
我正想搵返呢個帖黎問樓主
係蘋果

侯爵府

引用:我70後,好慶幸早幾年出世。當時的女仔仲係

原帖由 canies 於 13-10-29 發表
我70後,好慶幸早幾年出世。當時的女仔仲係要追嘅,而你所謂嘅好好我輩看是理所當然。不過你開心就好。:fun ...
Agree我80頭,以前男仔真係當女仔係寶!!而家講平等講到男仔無哂風度lu

珍珠宮

快樂 發表於 13-10-30 07:51
笑點底,我估係天生

咩叫笑點低?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

引用:Quote:Hinhinphoebe+發表於+13-10-29+19:07

原帖由 180 於 13-10-30 發表
,..樓主係咪睇左呢篇野呀...

男人一生,只為尋覓一個肯同自己挨麥記嘅女人
我正想搵返呢個帖黎問樓主

侯爵府

樓主覺得開就好, 祝你幸福

大宅

引用:我唔覺得樓主要求低,平凡是褔呀!

原帖由 史奴比 於 13-10-29 發表
我唔覺得樓主要求低,平凡是褔呀!
係囉,只要可以見面食老麥又有咩所謂

伯爵府

回覆:男友好好!

如果冷戰,以前我c6實會忍唔住親身來找我,幾忙都實會有空檔,唔訓都想見下面,絕對唔會text幾句,香港有幾大

芭芭拉

子爵府

jlmaz 發表於 13-10-29 20:02
完全同意!感受到樓主同男友雙方果份互相包容體諒欣賞之心
yes ah, 好過長期公主女皇上身吖. 我覺得一段關係只要大家平衡咁相處已經係最舒服, 冇話一定要邊個主動TUM 邊個.

琥珀宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

Hinhinphoebe 發表於 13-10-29 19:07
佢近排做嘢忙到癲!之前又嘈咗成個星期交...成日都同我冇contact咁,日日都只係text下幾句。頭先突然好想同 ...

,..樓主係咪睇左呢篇野呀...

男人一生,只為尋覓一個肯同自己挨麥記嘅女人
http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=22072717
如晴報或任何記者刊登此留言, 必追究。因為我唔認為係度講就預左比人抄!!!

男爵府

引用:日日text几句?!佢5掛住你架?!就咁睇你

原帖由 Smallraindrop 於 13-10-29 發表
日日text几句?!佢5掛住你架?!
就咁睇你講,又5覺佢有几好喎
agree

禁止訪問

男爵府

畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

知足常樂係好事 雖然我都感受唔到有幾好

幸福沒有捷徑 只有經營

別墅

引用:Quote:原帖由+Hinhinphoebe+於+13-10-29+發

原帖由 jlmaz 於 13-10-29 發表
唔洗理人點評價,我C6都係一年365日除左新年外,日日做,日日OT,工作好忙,所以都好明白你,反而好欣賞你 ...

別墅

重點我唔係講食咩

別墅

引用:係BK呢度要个男人送閃閃,cc,同H先叫好錫

原帖由 -bella- 於 13-10-30 發表
係BK呢度要个男人送閃閃,cc,同H先叫好錫你,你果个淨係食个M記ja你叫jm們点讚得落呢

...
我去lo mc搵佢啫,唔係食m記,但係我想話,就算只係食m記又點呢?我覺得冇問題喎.....咁啲舖頭開得就會有人入去㗎啦!唔通sa沙,卓月賣水貨你哋就唔入去,一定走去專櫃就叫好好!?

伯爵府

玩具勳章

引用:我覺得你男朋友有你呢個女朋友先好好!

原帖由 dogjo 於 13-10-29 發表
我覺得你男朋友有你呢個女朋友先好好!
同意

首頁

尾頁

跳至