自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

有冇媽咪試過

大宅

準咩呀

男爵府

我明明打哂D字上去, 都唔知點解出唔哂D??-(

有沒有媽咪睇過風水或八字, 準唔準呢?
請分享

[ 本文章最後由 Kingswood 於 07-7-26 13:52 編輯 ]

子爵府

Kingswood,

你盡量不要用口語化發表,全文便可出現在這裡!:)

男爵府

原文章由 SandyHung 於 07-7-26 12:32 發表
Kingswood,

你盡量不要用口語化發表,全文便可出現在這裡!:)

SandyHung
多謝你的提示, 我已成功打哂D字上去啦.:mrgreen:

禁止訪問

男爵府

EVA222

但係有時係人生交叉點度, 都唔知點算架時候, 真係好想有個人可以話俾你聽可以點做架。同埋當失意架時候,有個人可以好準確咁話俾你聽將來係點架,真係會有雪中送灰架感覺架。:-P

大宅

有時信,有時唔信....:lol

禁止訪問

大宅

BB未出世前,我老公D生意麻麻,甘我幫約個師父睇8字.

個師父話老公行緊衰運,到07年中先開始好,但可以係屋企放D野,會有幫助,佢教我地要長期開住廁次燈,再放一盤黃金葛在水箱上面,3日之後,老公D舊客真係搵番佢,到07年6月尾,老公亦陸續有新生意。

到BB出世,搵番呢個師父改名,師父幫BB睇埋8字,佢話BB細時較旺我,但吾太跟我,會跟亞爸多D。
的確,我坐月個幾個月,雖然無返工,但都有佣收,一個月仲有成3萬添.
而個B又真係吾多跟我,只係鍾意同亞爸玩 :tongue:

男爵府

原文章由 cy1203 於 07-7-26 03:48 PM 發表
BB未出世前,我老公D生意麻麻,甘我幫約個師父睇8字.

個師父話老公行緊衰運,到07年中先開始好,但可以係屋企放D野,會有幫助,佢教我地要長期開住廁次燈,再放一盤黃金葛在水箱上面,3日之後,老公D舊客真係 ...

咁你係邊到睇架????睇8字睇左幾錢呀??

大宅

老公睇8字 $500
BB改名連8字 $1,200
屋企睇風水 $1,800
佢無鋪面gar, 不過好好人ga,屋企入伙前,佢幫我睇風水,到入伙個日,佢黎幫我搞入伙,仲送左D"法寶"比我催財同擋剎。
我同我D朋友成日都打電話比佢“問功課”,佢都好樂意幫我地。
如果你想睇,我可以pm佢電話比你.

男爵府

cy1203

唔該你俾個師父電話同地址我呀.:mrgreen:
[email protected]

大宅

HI Kingswood,
Pls check PM.
原文章由 <i>Kingswood</i> 於 07-7-26 17:09 發表
唔該你俾個師父電話同地址我呀.
[email protected]

[ 本文章最後由 cy1203 於 07-7-26 17:25 編輯 ]

別墅

10年以前讀完書未有男友, 又未搵到工時, 真係覺得前路茫茫,
得閒得濟, 就去左睇相, 睇八字.
還記得個睇相佬話我第時個老公叻過我好多, (心諗唔叻過我都唔嫁啦, 真廢話), 人品敦厚, 靚仔, 又話我一定要結左婚先有運行, 問佢我會唔會有仔生, 佢話我點只會生仔, 個仔大個仲會叻過晒我地兩夫婦, 個仔會癡我多d..

.... 結果現在呢 我結左婚之後的生活真係好過以前喎 , 老公真係叻過我好多. 人品敦厚又靚仔 (自我陶醉), 現在又真係生左個仔, 而個仔又真係好跟我喎 , 不過佢大個之後會唔會叻過爸爸就唔知, 不過我現在都好滿足啦:loveliness:

[ 本文章最後由 janet818 於 07-7-26 17:28 編輯 ]
珍惜眼前人

侯爵府

畀面勳章

我有興趣, 可唔可以pm我........... 謝謝.............

原文章由 cy1203 於 07-7-26 16:41 發表
老公睇8字 $500
佢無鋪面gar, 不過好好人ga,屋企入伙前,佢幫我睇風水,到入伙個日,佢黎幫我搞入伙,仲送左D"法寶"比我催財同擋剎。
我同我D朋友成日都打電話比佢“ ...

男爵府

原文章由 janet818 於 07-7-26 17:25 發表
10年以前讀完書未有男友, 又未搵到工時, 真係覺得前路茫茫,
得閒得濟, 就去左睇相, 睇八字.
還記得個睇相佬話我第時個老公叻過我好多, (心諗唔叻過我都唔嫁啦, 真廢話), 人品敦厚, 靚仔, 又話我一定要結左婚 ...

恭喜你呀.

[ 本文章最後由 Kingswood 於 07-7-26 17:32 編輯 ]

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

cy1203,

Please PM the information to me. Thanks!!

原文章由 cy1203 於 07-7-26 16:41 發表
老公睇8字 $500

男爵府

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

老公睇8字 $500

可唔可以 pm d 資料比我呀!!
thx!!

男爵府

CY1203,

可唔可以PM埋我呀?THANK YOU

首頁

尾頁

跳至