自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

唔想講政治, 講下娛樂新聞好過~

韓國YG今次再爆大鑊, B.I衰埋仲退左隊....
韓國有網民要求終止YG藝人電視活動真係慘慘豬...
其他無辜既藝人好慘, LEE HI仲岩岩先出新歌, SOMI 16號先出,
可唔可以唔好搞到其他藝人呢~
好擔心WINNER, 希望佢地唔好有事....

有冇JM同我一樣喜歡KPOP架?
一齊吹下水

男爵府

獅子仔媽媽 發表於 19-6-14 09:54

我中意KPOP, 不過近年都只係有幾隊必聽, 雖然我對IKON無乜感覺, 不過又多一個爆吸毒, YG真係危危乎

子爵府

到!但我吾睇k-pop, 只睇韓劇

水晶宮

回覆樓主:

又係韓瑞希

https://www.koreastardaily.com/tc/news/117521

成團ikon我剩認得Bobby, 但我都覺得YG真係有問題

男爵府

畀面勳章

alima 發表於 19-6-14 09:57
到!但我吾睇k-pop, 只睇韓劇
我好濫架, 兩樣都岩, 綜藝都有追

男爵府

畀面勳章

miffyumiffy 發表於 19-6-14 10:04
又係韓瑞希

https://www.koreastardaily.com/tc/news/117521

係囉, 又係呢個壞女人
佢帶貨教壞哂D人(純係我個人意見)
搞冧左BIGBANG, 而家搞埋IKON

但其實單野係3年前已經有料啦, 點解要等到今時今日先爆出黎呢?
件事好陰謀論...

水晶宮

獅子仔媽媽 發表於 19-6-14 10:08
係囉, 又係呢個壞女人
佢帶貨教壞哂D人(純係我個人意見)
搞冧左BIGBANG, 而家搞埋IKON

總之杰撻撻

https://m.wishnote.tw/contents/?contentsId=116542

大宅

我之前掛住湊仔仔 完全沒有睇過韓劇 又早訓 連港劇都錯過晒 都多睇愛回家。有邊套韓劇好睇?? 邊套劇多靚仔睇呀??
趁著暑假好好欣賞吓。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

近排喺now狂煲韓劇, 有d悶到瞓著
放下自在

男爵府

畀面勳章

zenial623 發表於 19-6-14 10:13
我之前掛住湊仔仔 完全沒有睇過韓劇 又早訓 連港劇都錯過晒 都多睇愛回家。有邊套韓劇好睇?? 邊套劇多靚 ...
有好多都好好睇喎,
你完全冇睇過? 最經典果D呢?
來自星星的你, 秘密花園, 太陽的後裔, 主君的太陽, 我的鬼神大人
如果你睇上面呢幾套一定入坑

男爵府

畀面勳章

cattz288 發表於 19-6-14 10:14
近排喺now狂煲韓劇, 有d悶到瞓著

前排有D劇真係好悶, 可追性唔高,
近排好返少少, 有幾套都可以睇下,
有時睇得韓劇太多, 估到哂後面劇情, 都冇咩心機睇落去,
所以我會煲下綜藝, 笑下輕鬆下幾好

水晶宮

獅子仔媽媽 發表於 19-6-14 10:25
有時睇得韓劇太多, 估到哂後面劇情, ...

我好耐冇煲劇,冇套吸引到我開

珊瑚宮

今早有消息話Winner有份
超級藥店

https://star.ettoday.net/news/1467027?from=fb_et_korea

水晶宮

獅子仔媽媽 發表於 19-6-14 10:20
有好多都好好睇喎,
你完全冇睇過? 最經典果D呢?
來自星星的你, 秘密花園, 太陽的後裔, 主君的太陽, 我的 ...

又吳海英, 步步驚心死麗, 信號, 請回答1988。。。。我都覺得巧睇

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

獅子仔媽媽 發表於 19-6-14 10:25
有時睇得韓劇太多, 估到哂後面劇情, ...

係!套套都有政治婚姻! 好悶
係鍾意輕鬆搞笑果d
放下自在

大宅

以前好中意rain,sistar,李準基
不過而家果d都冇追

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

想知有咩韓劇輕鬆好笑

男爵府

畀面勳章

cbeyond 發表於 19-6-14 10:28
今早有消息話Winner有份
超級藥店
OH NO~
昇勳都係以社員身份聯絡啫....
拜託唔好燒埋WINNER

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

IKON我有聽佢首Love Scenario,好洗腦。
究竟咩事,攪到咁大獲?

子爵府

miffyumiffy 發表於 19-6-14 10:27
我好耐冇煲劇,冇套吸引到我開

大熱門 出奇地好睇,你可以試睇吓

首頁

尾頁

跳至