自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

伯爵府

原來天下男人都差不多, 一向以為雖然C6搵錢唔多,但個人表面上好就得人,又算顧家亦會幫忙照顧個女做家務。有時女人直角亦真係好恐佈,我從來不會check C6 D 野,今日心血來潮sign in 佢FB, 發現有兩個佢去跑步的post 佢只specific 比一個女仔。之前同佢經歷過一D事已經令我有D心淡(唔關第三者事),今日仲比我發現佢心懷不軌,我真係好心淡。
好想move on, 但個女仲細,我唔忍心佢面對破碎家庭,而我今年薪金亦少左一半,份工也不太stable. 冇能力帶個女走,亦冇娘家可以暫住。究竟我應該何去何從⋯⋯

公爵府

虎到金來勳章

睇定D先啦, 可能未必係有嘢掛.

伯爵府

回覆 厚多士 的帖子

我打算同個女租間酒店住幾日,因為真係唔想見到佢。但幾日之後點呢

珍珠宮

畀面勳章

厚多士 發表於 20-10-7 12:22
原來天下男人都差不多, 一向以為雖然C6搵錢唔多,但個人表面上好就得人,又算顧家亦會幫忙照顧個女做家務。 ...

儘量唔好打草驚蛇,草多啲私己錢,等待合適既時機

公爵府

回覆樓主:

無啦啦唔會心血來潮,你係咪一早已feel到D嘢?多D幫自己計劃一吓,有後路先揭穿佢。

伯爵府

男人不可能100%可靠。
你先生有意啫。個女人末必吼佢呢。

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

你老公有冇異樣呀?

伯爵府

十一哥 發表於 20-10-7 12:24
睇定D先啦, 可能未必係有嘢掛.
我忍唔住問左佢,佢當然話冇野,話係舊同事,我問佢點解只係specific 比那個女仔,佢解釋唔到,話對唔住!唔知點解!因為嬲我成日鬧佢,佢唔開心...bababa
同佢一齊其實都算憂柴憂米,仲要咁樣,我真係好心淡

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

同意...女人直覺真係好準架
什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

珍珠宮

原來天下男人都差不多, 一向以為雖然C6搵錢唔多,但個人表面上好就得人,又算顧家亦會幫忙照顧個女做家務。 ...

睇定d先,唔好咁快下判斷住.....或者真係傾多兩句...

伯爵府

BGCOME08 發表於 20-10-7 12:27
無啦啦唔會心血來潮,你係咪一早已feel到D嘢?多D幫自己計劃一吓,有後路先揭穿佢。
...
近呢幾個月見佢好勤力健身,同埋大家冷淡左,但佢算準時返屋企的,假期都同我地一齊,又唔見佢有神秘電話或者偷偷地whatsapp

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

同意唔好打草驚蛇,睇定 d
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

Mar9b 發表於 20-10-7 12:27
男人不可能100%可靠。
你先生有意啫。個女人末必吼佢呢。
就算個女仔唔吼佢,佢都有呢個心啦

逸逸不敗    發表於 20-10-7 13:27

珍珠宮

哎呀,你忍唔住問咗了
失咗先機
趁老公仲有歉意
掌握返財政大權先
有幾多拎幾多

翡翠宮

厚多士 發表於 20-10-7 12:30
我忍唔住問左佢,佢當然話冇野,話係舊同事,我問佢點解只係specific 比那個女仔,佢解釋唔到,話對唔住! ...

只是對女子好感,應該未發生任何事情的
自由太多會令世人失去平衡

侯爵府

個post specific俾1個人即係咩意思 ?
得佢睇到?

子爵府

我從不check 老公,老公亦不check 我
不想知,
我有位上司人前人後好愛老婆,佢其實同不同女同事flirt, 見一個暗戀一個,,其實佢老婆都有打來宣洩主權

伯爵府

回覆 VickiC 的帖子

係!因為我見到有兩個post 我係見唔到,於是我入去個post的設定,見到佢只係比呢個女仔睇

侯爵府

厚多士 發表於 20-10-7 12:46
回覆 VickiC 的帖子

係!因為我見到有兩個post 我係見唔到,於是我入去個post的設定,見到佢只係比呢個女 ...

原來fb可以咁做咁勁。

珍珠宮

回覆 厚多士 的帖子

呢個程度我完全接受晤到分明係精神出軌

首頁
12345...8

尾頁

跳至