自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

個樣好男人, 拍完AV, 點面對個仔呀?

https://www.hk01.com/article/921 ... articlecopy&utm_medium=referral

由郭嘉駿(193)、譚凱倫、鄭伊琪(浩南)和郭奕芯(Ashina)主持的ViuTV節目《晚吹—戀講嘢》,最新一集請來第二位港產AV女優Alice Wong,她講到悲慘的童年身世、被前夫嫌棄等遭遇,現為單親媽媽的她更親述下海拍AV三大因由。

Alice的原生家庭有家暴問題,自小父親一情緒激動就會打她,「擸菜刀」都是等閒事,而媽媽亦被「叉頸」。缺乏家庭溫暖的她17歲時在酒吧邂逅前夫,對方當時年約30歲,給她經濟資助,又承諾帶她離開這個家,所以兩人拍拖一、兩個月已經意外懷孕,奉子成婚,居於女方家中。不過Alice發現前夫有揼邪骨和召妓,質問下對方爆響口說:「你大肚,X唔到嘢,我都係一個月或者一個禮拜六去叫下X,解決下自己需要啫。」

爭吵期間兩人吵醒父母,Alice被父親一掌打在頭上,前夫卻直行直過冇出手阻止。除此之外,前夫亦嫌棄Alice生完BB後樣貌、身材走樣,說她餵人奶餵到胸部變形、肚皮又鬆弛,她亦透露自己生BB時曾昏迷數天,要臥床無法清潔身體,屁股生瘡有黑印,前夫狠狠地說:「Pat Pat搞成咁,都冇心機同你X嘢啦!」之後前夫對性的態度變得敷衍,如交差心態,而即使她如何努力瘦身,肚皮還是很鬆,令Alice十分沮喪。

後來前夫公司減薪、叫她出去工作,她於是送外賣,但前夫卻懷疑她與餐廳老闆有染,吵架後就執包袱走人,而當時Alice已經心死,不再哀求前夫,但對方卻不肯離婚,「老公主動話離婚,但一直話約出嚟簽紙佢都拖住,因為唔想畀贍養費。」戶口清零的Alice每日做足20小時,做樓面、送外賣、售貨員,儲了一筆錢就去台灣見自己欣賞的攝影師,找他為自己拍寫真,原來對方同時也是AV導演,其後便安排Alice拍AV。

193問起「下海」因由時,Alice就解釋:「第一我想做呢件事,第二因為賺錢,第三係因為我前夫,佢成日話我身材差、樣唔靚,做X都做唔到,令我好自卑。我為咗你所有嘢差晒,生完仲要俾你批評、有產後抑鬱,跟住走去大廈平台諗住跳樓,街上有人見到,通知保安,叫我唔好跳落去。」雖然她很想證明給前夫睇自己仍有魅力,但對方卻只覺得Alice影衰自己,被問到會否怕難找到下一個男友,Alice就表示:「你鍾意我,自然就鍾意我全部,三上悠亞都可以有真愛!」

男爵府

又無咁離奇,似大話連篇博同情

伯爵府

回覆樓主:

之前聽過佢訪問,佢一開聲俾人感覺智商有少少問題,個賤男話帶佢離開個賤老豆,轉頭住埋入女家,一代代人都係到loop地獄生活

公爵府

肥肥寶 發表於 23-7-20 16:03
之前聽過佢訪問,佢一開聲俾人感覺智商有少少問題,個賤男話帶佢離開個賤老豆,轉頭住埋入女家,一代代人都 ...

又話戶口清零一日做足20個鐘,但又有錢去台灣影寫真?

禁止訪問

2024勳章 虎到金來勳章

翡翠宮

肥肥寶 發表於 23-7-20 16:03
之前聽過佢訪問,佢一開聲俾人感覺智商有少少問題,個賤男話帶佢離開個賤老豆,轉頭住埋入女家,一代代人都 ...

我前晚都有睇佢訪問,佢講嘢真係好似智障黐脷筋,樣唔得,啲皮膚又好粗鞋,身形又好肥,質素真係好差嘅⋯⋯
自由太多會令世人失去平衡

珍珠宮

mickeyeva 發表於 23-7-20 15:53
個樣好男人, 拍完AV, 點面對個仔呀?

暴力狂老豆點會容許你帶個男人返來住
仲要生個BB嘈生晒
mk妹講大話唔眨眼

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

littledot 發表於 23-7-20 16:08
又話戶口清零一日做足20個鐘,但又有錢去台灣影寫真?

係囉
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

回覆樓主:

一句講曬,樣唔得...

大宅

佢對鬆又太大又墮

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 熱血金章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回

唔掂

珍珠宮

人地迫你拍咩,揾份工正正常常做人好難咩。

瑪瑙宮

咩世界 , 出晒鏡大談拍 AV 原因, 為錢囉, 無錢你拍唔拍丫.

男爵府

回覆樓主:

老實講,佢差過素海霖

大宅

是非成敗轉頭空,青山依舊在,幾度夕陽紅。

珍珠宮

回覆樓主:

每日做足20小時儲一筆錢
為去台灣拍寫真..........

究竟我睇緊啲咩

伯爵府

mickeywinnie3 發表於 23-7-20 16:19
我前晚都有睇佢訪問,佢講嘢真係好似智障黐脷筋,樣唔得,啲皮膚又好粗鞋,身形又好肥,質素真係好差嘅⋯ ...

個心口好似好多老泥

子爵府

最關心BB問題熱投勳章

素海琳已經唔係靚,估唔到佢仲衰…..同埋佢已做人阿媽,佢咁樣個仔點見人!搵學校要填表時,阿媽職業填女優?!

子爵府

回覆樓主:

點解冇衛士話佢拍av教壞人,仲好似為港增光咁既

首頁

尾頁

跳至