想生BB

跳至

首頁
12345...14

尾頁

大宅

好媽媽勳章

我地夠2000topic 啦,
等我開新再傾~~~

大宅

好媽媽勳章

各位姐妹...
可唔可以幫我睇吓呀...
2/5 Day26~xxxx(之前一路keep住36.4x左右)
3/5 Day27~36.41
4/5 Day28~36.71(dodo)
5/5 Day29~36.31(dodo)
6/5 Day30~36.33
7/5 Day31~36.25
8/5 Day32~36.68(dodo)(病)
9/5 Day33~36.26
10/5 Day34~37.41(sick & see dr)
11/5 Day35~36.94
12/5 Day36~36.70(dodo)
13/5 Day37~36.64
14/5 Day38~36.4X
15/5 Day39~36.74(dodo)
16/5 Day40~36.66
17/5 Day41~36.88
18/5 Day42~36.86
19/5 Day43~36.88(red D 20% 5pm)
20/5 Day44~36.81(dodo)
21/5 Day45~36.91
22/5 Day46~36.82(dodo)
23/5 Day47~36.86
24/5 Day48~36.96(dodo)
25/5 Day49~37.01
咁今日算係排卵後第幾日呀??
有d心急啊....幾時可以再check呢,但又怕失望....
我已經開始胸脹,小腹間唔中有dd唔舒服...
呢排肥咗好多呀....個肚好大....唔知係咪自己唸多咗....

複式洋房

Day49~ 咁你一個cycle幾多日? 咪好耐才來一次
原帖由 tingbobo 於 10-5-25 13:36 發表
各位姐妹...
可唔可以幫我睇吓呀...
2/5 Day26~xxxx(之前一路keep住36.4x左右)
3/5 Day27~36.41
4/5 Day28~36.71(dodo)
5/5 Day29~36.31(dodo)
6/5 Day30~36.33
7/5 Day31~36.25
8/5 Day32~36.68(dodo)(病)
9/5 Day3 ...
~ 自由從心而發 ~

大宅

hi,各位jm
你地好呀,我今日day33,cycle約40日,我都等緊bingo呀,希望大家一起加油啦~~遲d一齊報喜!!!希望各位jm努力,加油...唔好放棄!!

大宅

好媽媽勳章

原帖由 nougatbb 於 10-5-25 14:11 發表
Day49~ 咁你一個cycle幾多日? 咪好耐才來一次

係呀,我cycle好長.....對上幾個cycle都成47日左右....
今次最耐....今日D49啦..不過可能係遲咗排卵影響啦..
我上個月無排卵添呀....

複式洋房

cycle好長係唔係正常架. 咁咪用少d 媽媽巾? hehehe , cycle好長咁咪比我地仲等得耐? D49, 你用紅d check左未呀?
原帖由 tingbobo 於 10-5-25 14:24 發表

係呀,我cycle好長.....對上幾個cycle都成47日左右....
今次最耐....今日D49啦..不過可能係遲咗排卵影響啦..
我上個月無排卵添呀....

~ 自由從心而發 ~

伯爵府

畀面勳章

喂喂~ 當你day36開始計, 你都高溫咗14日
你用紅d check下啦
其他jm話, 高溫第12日紅d都已經有30-40%架啦~

大宅

好媽媽勳章

原帖由 nougatbb 於 10-5-25 14:51 發表
cycle好長係唔係正常架. 咁咪用少d 媽媽巾? hehehe , cycle好長咁咪比我地仲等得耐? D49, 你用紅d check左未呀?

hehehe....又真係用小d媽媽巾喎.....
cycle長唔係咁好家....一般人3次機會而我就2次囉....
紅d得反一條咋..唔知用唔用好喎....

伯爵府

畀面勳章

原帖由 tingbobo 於 10-5-25 15:10 發表

hehehe....又真係用小d媽媽巾喎.....
cycle長唔係咁好家....一般人3次機會而我就2次囉....
紅d得反一條咋..唔知用唔用好喎....

呢條就係比你check bingo用架

你快d check啦, 今日check到架啦~

等你good news

大宅

好媽媽勳章

原帖由 buzz1234 於 10-5-25 14:57 發表
喂喂~ 當你day36開始計, 你都高溫咗14日
你用紅d check下啦
其他jm話, 高溫第12日紅d都已經有30-40%架啦~

會唔會係d39先開始計呀??
今日都係高溫11日咋...加上我平時m前紅d都有淺線家...
最重要係我得反一條紅d...hahaha

伯爵府

畀面勳章

原帖由 tingbobo 於 10-5-25 15:52 發表

會唔會係d39先開始計呀??
今日都係高溫11日咋...加上我平時m前紅d都有淺線家...
最重要係我得反一條紅d...hahaha

但你d36 & d37都算高啦
你有冇睇埋你d分泌呀??

如果你得返一條.... 當今日係d11高溫
你聽朝check啦

祝你聽朝紅d100%

大宅

好媽媽勳章

原帖由 buzz1234 於 10-5-25 16:27 發表

但你d36 & d37都算高啦
你有冇睇埋你d分泌呀??

如果你得返一條.... 當今日係d11高溫
你聽朝check啦

祝你聽朝紅d100%

承你貴言先...hahaha
不過我d36&37有病,睇咗醫生及食藥,所以唔知算唔算囉
緊張ing呀.....

伯爵府

畀面勳章

原帖由 tingbobo 於 10-5-25 16:37 發表

承你貴言先...hahaha
不過我d36&37有病,睇咗醫生及食藥,所以唔知算唔算囉
緊張ing呀.....

唔駛緊張~ 你真係好有機

我今日day6, 又開始尋旦
你今個cycle有冇做d乜催旦呀??

大宅

好媽媽勳章

原帖由 buzz1234 於 10-5-25 17:20 發表

今個cycle有飲"八珍湯"呀,不過對我黎講好似無乜用喎...
都要d39先排卵....

大宅

好媽媽勳章

原帖由 buzz1234 於 10-5-25 17:20 發表

我有飲"八珍湯"呀,飲咗4次,
不過對我黎講好似無乜用喎..
都要d39先排卵...

大宅

加油呀!預祝妳聽朝紅d有100%深粗!

原帖由 tingbobo 於 10-5-25 18:03 發表

都要d39先排卵...

伯爵府

畀面勳章

原帖由 tingbobo 於 10-5-25 18:03 發表

都要d39先排卵...

今朝check咗紅d未呀??

wa...你飲咗4次....
我上個cycle飲咗兩劑(佢一劑可以飲兩日)個cycle就41days lor~ 都叫有效嘅...

大宅

好媽媽勳章

原帖由 buzz1234 於 10-5-26 09:40 發表

今朝check咗紅d未呀??

wa...你飲咗4次....
我上個cycle飲咗兩劑(佢一劑可以飲兩日)個cycle就41days lor~ 都叫有效嘅...

我決定都係唔check住啦..
我呀爺今日出殯...
等多兩日完哂先check啦...

不過今日起咗兩次身,1st 36.86, 2nd 36.96..
應該計第1次對嗎?
唔....跌咗dd...都仲有胸脹、肚脹+小小yuen咁

伯爵府

畀面勳章

原帖由 tingbobo 於 10-5-26 10:09 發表

我決定都係唔check住啦..
我呀爺今日出殯...
等多兩日完哂先check啦...

不過今日起咗兩次身,1st 36.86, 2nd 36.96..
應該計第1次對嗎?
唔....跌咗dd...都仲有胸脹、肚脹+小小yuen咁 ...

都有成36.9度, 唔算低啦
真係有機wor!! 你應該係bingo咗
我平時體溫跌,通常都由36.9跌到36.7

大宅

hihi....你地好呀....

我Cycle 33days, 29/4 day1, day 17 check 紅d 有100% 深粗, 我諗我都係這天排卵了, 跟住day 25 夜晚10幾就去check 紅綠d, 紅d 有淺線太約5-10%, 綠d就白雪雪, 跟day 26冇check, day 27 係晚上10幾check 紅d 比起day 25 深左 大約有30-40%, 冇check綠d, 到了今日 day 28, 用晨尿check紅綠d, 紅d就同day 27差唔多30-40%, 綠d比起day 25就有個好好淺烘, 等多20分鐘就有條好好好淺既線...唔知係唔係bingo, 所以我都今日keep 住check 紅d....希望真係bingo 啦啦!!!!

首頁
12345...14

尾頁

跳至