潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問Agnis b.黑色大袋邊度有得賣呀!

各位:

請問大家知唔知agnis b.斜咩袋(有3個色, 黑, 灰, 啡, d料滑滑地)

大宅

Re: 請問Agnis b.黑色大袋邊度有得賣呀!

係專門店咪有lor~~細o既$1580...大o既$1780!! 我估你應該係話果款啦!!

複式洋房

kayan_329,

唔該晒你呀!
其實我都去過apm間專門店睇過, 但係無呀, 所以我唔知係邊度買囉! 其實現在仲買得過嗎? 會唔會已經out喇?

謝!!

Winnie

禁止訪問

複式洋房

Thanks, ssassa,

嘜喱個袋出

民房

我見到times square間專門店有吖...或者美麗華出面間專門店都有吖...

複式洋房

Thanks, peja123,

唔該晒呀!!

大宅

上星期係尖沙咀果間見過呀...雖然可以話都out o左...不過我都好鐘意佢個款 想買o黎返學用ma... 不過我未得閒去buy...因為我仲心大心細緊買餃子隻好定呢款好ar 你地比d意見我啦 thx!

複式洋房

Hi, kayan_329,

唔好意思呀, 你係咪同我一樣都係講緊喱個袋呀(唔識貼圖)!我好鍾意喱個款, 而餃子款我都覺得ok架, 都有諗過買架(鍾意灰橙色), 但想同老公兩份用, 所以揀中性d囉!

http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1112078883

Winnie!

複式洋房

meteorewinne,

你講果個袋我上星期買咗,係IFC的專門店買,有黑色,白色同新出的灰色,但我買咗個黑色 ,我諗係中size (因為太急買,好似有個再細d的)。的而且確好好用,最好係入面可拆的袋仔。

但一點你要留意,我個袋入面係灰白色的內厘,仲印有Agnes b 的牌子在布上。而你上載的photo內厘是黑色???會唔會係.....??? 或水貨呢???? 你考慮清楚呀 !

大宅

meteorewinnie~係ar~我都係想要呢款 如果你同你honey一齊用咁當然斜咩果個好啦...因為餃子女仔就得 男仔一定唔得啦... 但係餃子果個會唔會咩得耐or多野放個博頭會好痛o架 我上次去花園街見到有個斜咩翻版袋...我睇唔出邊o度唔同... 我問過一百一十幾蚊呀!!

複式洋房

Thanks, lantai,

謝謝你的提點呀! 我會留意架喇! 不過, 我唔會係果度買, 我一定會去專門店買架, 因為有信心d呀ma! 咁我想問你買幾錢呀, 係唔係上面幾位mama所提及的價錢呢同埋你話新出

複式洋房

Hi, kayan_329,

我諗唔會喇! 其實我覺得咩斜咩袋係辛苦過傾邊咩

大宅

你地係咪講緊三用袋啊? 細$1580, 大$1780, 乜依家有白色同灰色咩, 早前斷左好耐喇wor

大宅

meteorewinnie~thx ar!! 你大約會幾時買ar~~等我搵日又去試o下d款sin... 不過果o度d人成日痴住你...好鬼煩~~驚死人偷佢d野咁...

複式洋房

Hi, nausica,

係講緊喱個呀:
http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1112078883

原來之前斷

複式洋房

kayan_329,

我諗都要星期六或日, 等我個6肯同我行街先有機會去買呢! 佢好唔鍾意行街, 就算同你行, 行兩野又話好熱呀, 再行多兩野又話好倦呀! 比佢激c!!

你可以唔洗理佢

禁止訪問

禁止訪問

複式洋房

Hi, ssassa,

唔該晒你的報料! 我目標係灰色, 希望星期六日去仲有得賣啦! 咁即係個內隆係同色定唔同色呀?

Winnie

首頁

尾頁

跳至