跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有無好的托腹帶介紹 =^o^=

唔知各1月生bb的媽咪有無用托腹帶,我個日本奶奶send 左幾次email 叫我去買…

我想下星期返香港買,有無好介紹呀!

禁止訪問

好媽媽勳章

Re: 有無好的托腹帶介紹 =^o^=

翡翠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

我想問下..係咪用左之後..腰骨真係會無咁痛 ?我上一胎都無用過....可能果陣仲後生..條腰一d都無事...但今次唔同哂...好似百病纏身咁><條腰同屁股入面條筋扯到行哂..好鬼痛..如果真係有用..我都買返條try下,,,thx
若問今世所遇, 皆是前世的緣。 今生寬以待人, 來世皆是善緣。

禁止訪問

睛靈勳章

禁止訪問

好媽媽勳章

複式洋房

咁什麼 brand 同 style 好 d 呀﹖
該用戶已被刪除

複式洋房

朋友介紹gennie及101

複式洋房

我有皮膚敏感o架,用唔用倒﹖

翡翠宮

今日晌sogo買左條託腹帶...薄薄地既...但原來都好support下果啵....個sales話冬天都可以照用....但又唔會好熱喎..因為我買左之後即時用左...條腰好似真係無咁痛同累...因為我今日行左成日街..平時行個幾鐘已經開始痛...今日最多只係累..就無咩痛..都幾好用^^
我買果個牌子係gennie.....無邊既..但好support...我都有皮膚敏感...但用左成日都無痕喎....
若問今世所遇, 皆是前世的緣。 今生寬以待人, 來世皆是善緣。

複式洋房

家家公主,

唔該晒!

等我下星期一到酒店後即去sogo買左條託腹帶,才開始shopping

大宅

畀面勳章

我本來唔想用,雖然有小小腰骨痛.但因為熱,無話帶多條帶,著多件衫都唔想.但我朋友叫我一定要用,如不是會好似佢咁現在腰酸背痛wo..所以我係珊珊買左條$199托腹帶帶.個sales話現在唔用.遲些腰骨好痛就不是用那條.要用四條鋼片個條.我好驚.但我朋友都認同佢講法,所以我就買來用.真的好好多.好舒服,好有安全感.雖然熱,但為左將來條腰骨,我都會用到生.

洋房

家家公主,
How much is "gennie"? Made in Japan? Thanks!

My collegue said that she bought 2 (dunno what brands), one is made in Taiwan (cost around 200)and the other one is made in Japan (costs $500+). The $500 one is far more comfortable and effective.

家家公主 寫道:
今日晌sogo買左條託腹帶...薄薄地既...但原來都好support下果啵....個sales話冬天都可以照用....但又唔會好熱喎..因為我買左之後即時用左...條腰好似真係無咁痛同累...因為我今日行左成日街..平時行個幾鐘已經開始痛...今日最多只係累..就無咩痛..都幾好用^^
我買果個牌子係gennie.....無邊既..但好support...我都有皮膚敏感...但用左成日都無痕喎....

翡翠宮

gennis cost $399....and made in Japan......

男爵府

msangelhk

多謝!今日lunch time去咗010買左啦$399 ~ (全腹型)made in Japan !上一胎,朋友借半腹型俾我,但今日試咗覺得全腹型更加舒服.

010有三種~$399 ~ (全腹型)made in Japan
$399 ~ (半腹型)made in Japan
$199 ~ (半腹型)made in Taiwan

複式洋房

噚日喺gennie's買咗托腹帶喇.sales話我太細粒,全腹型會頂住個胃唔舒服.試戴兩種之後發覺對我黎講似乎半腹型啱我d,所以買咗半腹型.希望可以用到生,唔使轉啦!
咁你哋買1個定2個呀?sales叫我買多個替換.但我諗住都唔知係咪真係會日日著,所以無理佢.

複式洋房

剛買咗兩條托腹帶喇,一條gennie & 一條 010,原來兩條都係一樣o架...... 一樣都係$399。

之後去o左太古shopping,一樣style (made in japan) ,只買$299,重有85折

anyway,條托腹帶好好用,無敏感

民房

J&Hsbb

我星期五1/9c去珊珊買o左條托腹帶(原價269)折實$240.
你去邊間珊珊買呀? 我去o左葵涌廣場o果間珊珊......

男爵府

msangelhk, 你係太古城邊度買呀? 係唔係uny定係其他店舖? 我都好想買呀!

msangelhk 寫道:
剛買咗兩條托腹帶喇,一條gennie & 一條 010,原來兩條都係一樣o架...... 一樣都係$399。

之後去o左太古shopping,一樣style (made in japan) ,只買$299,重有85折

anyway,條托腹帶好好用,無敏感
分享煮食的樂趣, 是減壓的一種好方法!

男爵府

hellokitty1011 寫道:
msangelhk, 你係太古城邊度買呀? 係唔係uny定係其他店舖? 我都好想買呀!

我都想買呀, 話埋俾我知呀, thanks~~

仲有, 我想問下究竟托腹帶有無size分? 因為我本身都好肥, 我怕一般的托腹帶唔o岩我用~~

首頁

尾頁

跳至