自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

TJ040 發表於 19-4-18 08:05
馬明成日話佢好仔, 佢當初揀得呢隻野咪又係怱略內涵貪年輕有少少身材, 我唔覺得佢有幾好
...

我反而覺得馬明係被動型,不嬲等女主動同追(姣潁同定欣都係主動型),不是他貪年輕、身型好,他最初入行無耐就同曾華倩一齊,年紀大他一截又生過小朋友(仲出名係身材平平),反而當時覺得他好冧曾華倩,但他對住姣潁個樣真係唔太冧,我諗似有女主動咪拍住先,又可以配合公司做營幕情侶揾真銀,何樂而不為。

子爵府

超級特務 發表於 19-4-17 23:07
黃日華,廖啟智,姜大偉
買重佢地,對老婆專一仲要患難見真情。

呢三位,絕對稱得三好男人,另外岳華算唔算?

子爵府

忌廉溝鮮奶 發表於 19-4-18 08:46
郭晉安

上年雜誌咪影曬相他去邪骨塲,不過他反應即封咀兼話要發律師信追究,傳媒又錫住他無撩大件事乍。 之後有一次我睇到某一個討論區有些邪骨界業內人士爆料,郭晉安、林文龍、張智霖都係客仔嚟

子爵府

obligation118 發表於 19-4-17 22:52
周潤發,甘多年形象正面,為人正氣、正義,平易近人,似乎冇負面新聞。

梁家輝,睇過佢訪談,EQ好高,說話 ...

張偉健

子爵府

toyocat 發表於 19-4-18 02:30
你都太年輕了 ,如我冇記錯黃鍾意過龔慈恩(與老婆仲係拍拖時段).
...

是,但他是分手後才跟龔拍拖,後來又跟李復合,龔被飛了,(當年報導,龔是覚得黃好好仔,不過緣份好難講)我覺黃重情放不低舊情,復合,結婚,被綠,都不離不棄,絕種好男人

伯爵府

熱血勳章

回覆樓主:

三哥,梁家輝後生時都唔係玩家咩?

子爵府

natzuki 發表於 19-4-19 10:16
三哥,梁家輝後生時都唔係玩家咩?

果兩公婆唔係高級交際花、草咩?

男爵府

回覆樓主:

令狐大哥 呂頌賢 應該係啦掛?

https://skypost.ulifestyle.com.hk/article/2326910/%E9%BA%A5%E6%99%AF%E5%A9%B7%E7%8F%BE%E8%BB%8A%E7%A6%8D%E5%BE%8C%E9%81%BA%E7%97%87%E3%80%80%E5%91%82%E9%A0%8C%E8%B3%A2%E4%B8%8D%E9%9B%A2%E4%B8%8D%E6%A3%84%E7%9B%B8%E5%AE%881%EF%BC%8F4%E4%B8%96%E7%B4%80

男爵府

最欣賞係發哥

男爵府

超級特務 發表於 19-4-17 23:07
黃日華,廖啟智,姜大偉
買重佢地,對老婆專一仲要患難見真情。

翡翠宮

畀面勳章

apelok 發表於 19-4-18 09:13
古天樂以前都比人爆過係食家黎

咁我又覺得男未婚女未嫁,男歡女愛係正常事
日日是好日

男爵府

我偶像歐陽波比
te quiero mucho mi amo

男爵府

obligation118 發表於 19-4-17 22:52
周潤發,甘多年形象正面,為人正氣、正義,平易近人,似乎冇負面新聞。

法哥後生唔係咁正面㗎喔

男爵府

黎耀祥始亂終棄 拋棄結髮妻

伯爵府

師奶甲 發表於 19-4-17 22:55
黎耀祥????

拋棄糟糠

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

除梁同馬明,其他都係年紀大左先變好男人。

張嘉輝,劉青雲,志叔就應該係好男人。

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

bobocheung65 發表於 19-4-21 13:55
法哥後生唔係咁正面㗎喔

係,樓主應該好後生。法哥玩人老婆餵食c

翡翠宮

畀面勳章

柏仔媽咪 發表於 19-4-19 09:22
是,但他是分手後才跟龔拍拖,後來又跟李復合,龔被飛了,(當年報導,龔是覚得黃好好仔,不過緣份好難講 ...

一定唔係,當年黃日華同梁潔華由訓練班開始已拍拖,後來龔慈恩介入爆左新聞,梁潔華俾無線照肺,要佢唔好亂講野。當時好多娛記都替梁不值,公司為左保紅花旦,反而俾壓力佢呢個受害人。

因為龔慈恩當年爆玩爛蒲,黃日華頂唔順而同佢好快分手,跟手同梁潔華復合。

黃日華以前都有係訪問講過,後生時見到靚女而心猿意馬,好彩老婆願意原諒佢。
日日是好日

男爵府

minniemouse 發表於 19-4-18 08:26

想問下呢位jm 是否好年青,周,梁,黎都可以入圍 !唔 ...

梁加揮有
咩問題啊

翡翠宮

畀面勳章

siuyi 發表於 19-4-21 11:09
令狐大哥 呂頌賢 應該係啦掛?

https://skypost.ulifestyle.com.hk/article/2326910/%E9%BA%A5% ...

婚後算係,婚前亦曾有出軌緋聞。佢係演藝時同黎海珊開始拍拖,後來一個入無線,一個入亞視,有晚黎海珊call男友接收工,呂頌賢話要開工,轉頭原來見到佢車萬綺雯走,據聞黎海珊嬲到截停架車吵大架。
日日是好日

首頁

尾頁

跳至