自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

係咩? 我都係聽阿媽講架咋, 我諗你啱啲嘞!

原帖由 ~仔仔媽咪~ 於 10-5-20 11:50 發表

mouth:mouth:" /> 唔係同佢亞哥一齊咩?我睇YAHOO嗰邊話係佢哥渣佢架車,佢坐佢哥隔離,咁啱佢又無攬安全帶,先至傷重不治喎...好似無提及$小姐咁...

水晶宮

原帖由 YolandaTam 於 10-5-20 11:55 發表
係咩? 我都係聽阿媽講架咋, 我諗你啱啲嘞!

未必既,我都只係search到少少相關報導咋...話唔定$小姐真係同車都未定呢...

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 ~仔仔媽咪~ 於 10-5-20 11:44 發表
咪就係~~~ 講 D 唔講 D, 就咁閃咗吊人胃口...
大家唔好再問喇 .... 人家都已經有新嘅生活,有 $、有頭有臉有地位 ..... 唔好再剿舊屎 d 野出嚟講 lar ..... 不過咁 ...... 如果大家(70、80、90 後)想知嘅 ..... 問吓你 或者 隔離鄰舍嘅 lo mo lor
路遙知馬力,日久見人心!

禁止訪問

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

禾想朱
原帖由 hehalady 於 10-5-20 12:49 發表
大家唔好再問喇 .... 人家都已經有新嘅生活,有 $、有頭有臉有地位 ..... 唔好再剿舊屎 d 野出嚟講 lar ..... 不過咁 ...... 如果大家(70、80、90 後)想知嘅 ..... 咪問吓你 或者 隔離鄰舍嘅 lo mo lor
...

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 cecichow 於 10-5-20 13:20 發表
你d cd好正wa!

cd 5係我的

子爵府

育兒性格勳章 大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

我依個個80後完全唔知你講咩呀

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

今日vip 做緊林小姐, 莫生, 訪問!!

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

無結婚喎!

水晶宮

原帖由 cy101 於 10-5-20 15:39 發表
無結婚喎!

咁之前堆結婚相係點黎?玩家家酒?

水晶宮

原帖由 cy101 於 10-5-20 15:07 發表
今日vip 做緊林小姐, 莫生, 訪問!!

阿林小姐仲講緊家駒呀???佢真係無懼家強爆佢大鑊咩?

琥珀宮

原帖由 ~仔仔媽咪~ 於 10-5-20 17:35 發表

阿林小姐仲講緊家駒呀???佢真係無懼家強爆佢大鑊咩?

應該無講家駒, 問佢感情生活點, 佢有提過本雜誌, 內裏既相/琴姐等, 佢話個主角唔係佢, 係另一對新人, 妳今晚可睇重播 OR 明天上myTv 睇睇!

ps:頭15mins 我無睇!!

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 cy101 於 10-5-20 17:39 發表

應該無講家駒, 問佢感情生活點, 佢有提過本雜誌, 內裏既相/琴姐等, 佢話個主角唔係佢, 係另一對新人, 妳今晚可睇重播 OR 明天上myTv 睇睇!

ps:頭15mins 我無睇!! ...

吾係下嘩???

琥珀宮

原帖由 sandy1425 於 10-5-20 17:43 發表

吾係下嘩???

佢可能今朝睇過bk呢個TOPIC!!

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 cy101 於 10-5-20 17:45 發表

o~我真係好震驚!

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

ps:頭15mins 我無睇!! ...
唔係佢..做乜著成咁呀 ? 做花女呀 ???

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

水晶宮

原帖由 cy101 於 10-5-20 17:45 發表

咁可怕...阿林小姐...我真係無心話你,只希望你睇開一點...都成十七年咯...A貨未忘人點都做到你厭啦,又無jetso既...你不如放自己一條生路...亦當係放過人地屋企人同FANS一條生路...

(P.S.咁如果佢唔係主角,咁佢又做咩着到白雪雪仲企响人地老公隔離影相...真係好似結婚喎...佢又搏咩呢... )

水晶宮

原帖由 牛精仔 於 10-5-20 17:50 發表
唔係佢..做乜著成咁呀 ? 做花女呀 ???

上哂年紀既老花女我都係頭一次見...花女唔係under 5歲架咩....?卅幾四十幾歲都有得做花'女'?

水晶宮

原帖由 包包女王 於 10-5-20 13:54 發表
我依個個80後完全唔知你講咩呀

實情如果唔係佢當年下下強調同家駒有關係...成日纏住家駒唔放,我都唔知有呢個人存在...我從未聽過佢D歌...佢當年一出現就係拎BEYOND/家駒黎講搏宣傳...難為家駒佢地嗰時忍咗佢咁耐都唔出聲...但佢都仲係要講講講...真係攞命~~~~

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

應該無講家駒, 問佢感情生活點, 佢有提過本雜誌, 內裏既相/琴姐等, 佢話個主角唔係佢, 係另一對新人, 妳今晚可睇重播 OR 明天上 myTv 睇睇!

ps:頭 15mins 我無睇!!
路遙知馬力,日久見人心!

首頁

尾頁

跳至