單親天地

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

環保接龍勳章

yfceo 發表於 12-3-21 13:24
good 啦...有間大宅住下...

我仲有36 分..

衰野,我想問你由葵芳去維園搭港鐵,咩站落車架??上到地面易搵到嗎??
閒事少理,只談風月,不談正事{{我要......絕對領域}}

琥珀宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

wayso 發表於 12-3-21 15:08
你用d高技野,我點答你啫,咪反啦........你

關咩事姐...我問點用電腦post 歌之 ma....

應當一無掛慮,只要凡事藉着禱告、祈求和感謝,將你們所要的告訴上帝。
上帝所賜那超越人所能了解的平安(註),必在基督耶穌裏,保守你們的心懷意念。

琥珀宮

wayso 發表於 12-3-21 15:10
衰野,我想問你由葵芳去維園搭港鐵,咩站落車架??上到地面易搵到嗎??

去到銅鑼灣站,,,好似係皇室堡果個出口到啦...

大概係 5 mins 到啦...
吾識就問人啦...好易搵的...
應當一無掛慮,只要凡事藉着禱告、祈求和感謝,將你們所要的告訴上帝。
上帝所賜那超越人所能了解的平安(註),必在基督耶穌裏,保守你們的心懷意念。

瑪瑙宮

環保接龍勳章

yfceo 發表於 12-3-21 15:10
關咩事姐...我問點用電腦post 歌之 ma....

唓...我打晒出黎架啦,你咁聰明我都無計呀...

閒事少理,只談風月,不談正事{{我要......絕對領域}}

琥珀宮

wayso 發表於 12-3-21 15:12
唓...我打晒出黎架啦,你咁聰明我都無計呀...

關咩事姐..就係用電腦同手機睇段code 吾同 ma..
咁先混淆左姐...:;pppp:

瑪瑙宮

環保接龍勳章

yfceo 發表於 12-3-21 15:11
去到銅鑼灣站,,,好似係皇室堡果個出口到啦...

大概係 5 mins 到啦...

咁係咪要搭咩咩線架...??

瑪瑙宮

環保接龍勳章

yfceo 發表於 12-3-21 15:13
關咩事姐..就係用電腦同手機睇段code 吾同 ma..
咁先混淆左姐...

咁你知就好啦,我又無兩頭住家,點識啫..:;pppp:

琥珀宮

wayso 發表於 12-3-21 15:13
咁係咪要搭咩咩線架...??

下 !?!?!?!?!?!?!?!你未坐過 mtr 嫁 ?!?!?!?

方法一 : 荃灣線去到金鐘再轉港島線 law.....
方法二 : 放工時間怕多人咪去到荔景站再轉東涌線去到中環再轉港島線 law...

駛吾駛話埋俾你咩線係咩色呀 ?!?!

瑪瑙宮

環保接龍勳章

yfceo 發表於 12-3-21 15:15
下 !?!?!?!?!?!?!?!你未坐過 mtr 嫁 ?!?!?!?

知你仲問)))))))))

咁我用方法二啦...:;pppp:

有咪講埋囉,你打之嘛...:;pppp:

琥珀宮

wayso 發表於 12-3-21 15:18
知你仲問)))))))))

咁我用方法二啦...

哦....咁我打埋個方法三 law...

去到太子站轉觀塘線....去到藍田再轉將軍澳線去到北角...再轉返港島線.....

哈哈..吾好話坐...我打出來都頭暈

瑪瑙宮

環保接龍勳章

yfceo 發表於 12-3-21 15:20
哦....咁我打埋個方法三 law...

去到太子站轉觀塘線....去到藍田再轉將軍澳線去到北角...再轉返港 ...

儍仔...
你咪以為我唔出街就唔知先得架,:;pppp:
我唔揀方法一就知頭暈啦...

琥珀宮

wayso 發表於 12-3-21 15:23
儍仔...
你咪以為我唔出街就唔知先得架,
我唔揀方法一就知頭暈啦...

:;pppp:

方法一先冇咁頭暈丫....
方法2 去到香港站又要行一大段路...

琥珀宮

仲欠 16 分....

倒數 ing

瑪瑙宮

環保接龍勳章

yfceo 發表於 12-3-21 15:25
方法一先冇咁頭暈丫....
方法2 去到香港站又要行一大段路...

我至憎搭港鐵呀,
方法2快到嘛,行吓唔駒,
最憎响車相度企死咁耐...

瑪瑙宮

環保接龍勳章

yfceo 發表於 12-3-21 15:26
仲欠 16 分....

倒數 ing

我由欠三千八,而家二千九咋,幾快...

琥珀宮

wayso 發表於 12-3-21 15:27
我至憎搭港鐵呀,
方法2快到嘛,行吓唔駒,
最憎响車相度企死咁耐...

但係日日返工放工都要坐呢....乞人憎.....仲要放工時段加埋班自由痕...迫餐死

琥珀宮

wayso 發表於 12-3-21 15:28
我由欠三千八,而家二千九咋,幾快...

咁你應該個零星期到就搬到 la...
日日百幾二百分咁..

瑪瑙宮

環保接龍勳章

yfceo 發表於 12-3-21 15:32
但係日日返工放工都要坐呢....乞人憎.....仲要放工時段加埋班自由痕...迫餐死 ...

係囉,坐又唔係,企又唔係..至憎

琥珀宮

wayso 發表於 12-3-21 15:34
係囉,坐又唔係,企又唔係..至憎

家陣仲涼涼地都仲叫好 d...

summer 果時加埋人地 d 體"香"....直情想嘔....

瑪瑙宮

環保接龍勳章

yfceo 發表於 12-3-21 15:36
家陣仲涼涼地都仲叫好 d...

summer 果時加埋人地 d 體"香"....直情想嘔....
你咪再講啦
都差唔多就到架啦...

首頁

尾頁

跳至