美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:Happy Gmarket揮手區Part 2

等我都試下先

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我想問吓你地果 D 一包包 SAMPLE 係唔係每日都可以用完架 ? 如果用唔完點收好去呀 ?

大宅

回覆:Happy Gmarket揮手區Part ...

請問呂洗頭水的shop no 是什麼?我在Gmarket 上找到但唔識訂呀,有無人幫下我

別墅

請問各位有冇買whoo鹿茸面膜條link???thanks

大宅

畀面勳章

mayumibaby 發表於 13-8-23 13:41
請問各位有冇買whoo鹿茸面膜條link???thanks
http://item2.gmarket.co.kr/English/detailview/Item.aspx?goodscode=279507782&pos_shop_cd=RC&pos_class_cd=111111111&pos_class_kind=T

別墅

請教點解我想將要買既嘢"add to cart" 就彈左句咁既嘢出黎, 之後我去shooping cart發現乜都冇, 冇加到落去

別墅

麻煩各gmarket高手幫忙,謝謝。 急!!!!

珍珠宮

牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:請問呂洗頭水的shop+no+是什麼?我在Gmarke

原帖由 pmchuchu 於 13-08-23 發表
請問呂洗頭水的shop no 是什麼?我在Gmarket 上找到但唔識訂呀,有無人幫下我

...
你係邊條link買?

別墅

引用:請教點解我想將要買既嘢"add+to+cart"+就彈

原帖由 mayumibaby 於 13-08-23 發表
請教點解我想將要買既嘢"add to cart" 就彈左句咁既嘢出黎, 之後我去shooping cart發現乜都冇, 冇加到落去
...
我朋友翻譯了給我, " 购买受限 有问题联络顾客中心", 有冇jm試過咁樣

珍珠宮

mayumibaby 發表於 13-8-23 23:53
我朋友翻譯了給我, " 购买受限 有问题联络顾客中心", 有冇jm試過咁樣

你係咪用google上gmarket??

試下轉用IE

別墅

引用:Quote:mayumibaby+發表於+13-8-23+23:53+我

原帖由 小草王道 於 13-08-24 發表
你係咪用google上gmarket??

試下轉用IE
我google同ie都試過唔得........
send 左inquiry去cs, 又未覆, 都唔知點解
好急!!!!!想買etude house, sale到聽日ja......

子爵府

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

我第2g 都到左,好想快啲返屋企拆禮物

珍珠宮

mayumibaby 發表於 13-8-24 12:31
我google同ie都試過唔得........
send 左inquiry去cs, 又未覆, 都唔知點解
好急!!!!!想買etude hou ...

你不如試下入去韓版, 加左落購物車, 再睇下得唔得

別墅

引用:Quote:mayumibaby+發表於+13-8-24+12:31+我

你不如試下入去韓版, 加左落購物車, 再睇下得唔得
都試過........都係唔得......已經send左兩個urgent email去cs問, 仲未,覆, 都唔知啲韓國人幾時覆

別墅

有個問題, 我向幾間shop買嘢, 其中一間個order cancel左, 唔係我cancel的, 我以為係個shop冇貨,send去間shop問, 點知間shop話唔係佢cancel我個order, 叫我直接問gmarket, 都唔知發生咩事.........我係第一次G, 第一次就有唔愉快既經歷

珍珠宮

引用:有個問題,+我向幾間shop買嘢,+其中一間個or

原帖由 mayumibaby 於 13-08-24 發表
有個問題, 我向幾間shop買嘢, 其中一間個order cancel左, 唔係我cancel的, 我以為係個shop冇貨,send去間sho ...
咁覆左你咩事未?

別墅

引用:Quote:原帖由+mayumibaby+於+13-08-24+發表

咁覆左你咩事未?
仲未, 激死我.......我打算開過另一個account, 但之前我本身既已有個order, 打算combine shipment, 一齊買抵啲。 如果佢再唔覆我,唯有分開, 用另一個account買。

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+小草王道+於+13-08-24+發表咁

仲未, 激死我.......我打算開過另一個account, 但之前我本身既已有個order, 打算combine shipment, 一齊買 ...
蝕好多。你留返下次買啦。

別墅

引用:Quote:原帖由+mayumibaby+於+13-08-24+發表

蝕好多。你留返下次買啦。
下???真係會蝕好多架???因為個運費???

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+小草王道+於+13-08-24+發表蝕

下???真係會蝕好多架???因為個運費???
一來啦。二來有機會退返收多左你既運費。你開2個帳戶。咪2個都有錢係入面囉

首頁

尾頁

跳至