想生BB

跳至

首頁

尾頁

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

我都買佐fit + , 但係唔係日日玩,
之前話唔買係驚一買就有佐唔玩得,
而家括出去啦!

原帖由 大笨豬 於 7/5/2010 05:27 PM 發表

我而家日日都有玩wii fit呀 , 連中醫都叫我要做下運動呀~
每一個 baby 都是上帝牽手送來的禮物, 所以 babe 快d黎媽媽到啦!!!
21/5 8W1.51CM 25/5 8W4D1.9CM 15/6 11w4d5.09cm oscar1.26mm 25/6 13W6.44CM EDD28/12

子爵府

攪到我教拳都唔敢踢腳啦,
去到係到行行企企呀!

原帖由 fannylam515 於 7/5/2010 05:37 PM 發表
我都有做下運動, 但等緊bingo唔知做唔做得, 平時做開滑雪機, 都出一身汗, 怕影響BB, 所以唔敢做住, 你地呢?會照舊做下運動嗎?
每一個 baby 都是上帝牽手送來的禮物, 所以 babe 快d黎媽媽到啦!!!
21/5 8W1.51CM 25/5 8W4D1.9CM 15/6 11w4d5.09cm oscar1.26mm 25/6 13W6.44CM EDD28/12

禁止訪問

好媽媽勳章

禁止訪問

好媽媽勳章

洋房

我有上網看過資料﹐有e生話排卵前既分泌會比較杰﹐對丁丁既阻力會大d。因為丁丁最多可以生存3日﹐所以如果系排卵前do do﹐對d丁丁quality差小小既couples會有較大機會bingo。情願丁丁等旦旦好過旦旦等丁丁嘛!

我就系因為分泌問題﹐c6既丁丁入到去完全吾郁﹐但就甘看c6既丁丁就無問題(e生仲叫我地看顯微鏡)﹐所以要做iui。

我預備母親節check bingo啦﹐問左nurse話最早可以星期日check。希望可以有份母親節禮物啦! 但同時間好怕結果不如預期。。。 我吾想再受打擊啦! 已經try over年半啦!

GOOD LUCK TO ALL OF US!!! 出年一齊celebrate母親節!!!

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我check左快準易.....唔中><

大宅

我day 1喇!
虎bb真係要同你講bye bye!

子爵府

如果係星期日朝知,已經可以預祝啦!

原帖由 BabyEeyore 於 7/5/2010 06:25 PM 發表
我有上網看過資料﹐有e生話排卵前既分泌會比較杰﹐對丁丁既阻力會大d。因為丁丁最多可以生存3日﹐所以如果系排卵前do do﹐對d丁丁quality差小小既couples會有較大機會bingo。情願丁丁等旦旦好過旦旦等丁丁嘛!

我就系因為分 ...

子爵府

心大心細,唔知check 唔check 好呀!

原帖由 Fanta2011 於 7/5/2010 07:56 PM 發表
我check左快準易.....唔中>

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 buzztigger 於 10-5-8 00:36 發表

我剛check完白雪雪,過左一陣有淺淺淺淺淺淺線
而家仲羅羅亂,忍下遲d驗好d

子爵府

我check 佐紅綠d,紅d 有個差唔多睇唔到o既 哄呀!
即係我無機啦!
今朝check 都係諗住了佐個心願,出街要帶定野,
唔知幾時黎呀!

原帖由 Fanta2011 於 8/5/2010 12:42 AM 發表

我剛check完白雪雪,過左一陣有淺淺淺淺淺淺線
而家仲羅羅亂,忍下遲d驗好d

大宅

如果bingo 左, check 紅D都見到有線架咩? 我都等緊bingo , 今日D20一直都無線, 排卵時候D13見過, 咁我係咪都無bingo 呀?
原帖由 buzztigger 於 10-5-8 09:21 發表
我check 佐紅綠d,紅d 有個差唔多睇唔到o既 哄呀!
即係我無機啦!
今朝check 都係諗住了佐個心願,出街要帶定野,
唔知幾時黎呀!

大宅

畀面勳章

回覆 212# fannylam515 的文章

我今日都係Day 20呀!Day 12 晚紅D有80% 深,而clearblue有哈哈笑!不過同老公的返工時間完全相反!所以只係Day 13 dodo 咗一次!而家等Day 25 check 紅D , 我見呢度啲JM話如果bingo , dodo後12 日紅d 會開始有線的!

子爵府

都係得條痕呀!不過好似day 1啦!

原帖由 fannylam515 於 8/5/2010 12:44 PM 發表
如果bingo 左, check 紅D都見到有線架咩? 我都等緊bingo , 今日D20一直都無線, 排卵時候D13見過, 咁我係咪都無bingo 呀?

子爵府

都有機仲係虎b喎!
今期努力d應該2月頭出世呀!

原帖由 Sakpp 於 7/5/2010 09:27 PM 發表
我day 1喇!
虎bb真係要同你講bye bye!

洋房

原帖由 buzztigger 於 10-5-8 00:36 發表

我同你一樣心大心細呀,好想check,但又好驚失望,呢幾日有胸脹,胃脹,仲有好多分泌物,勁似M come先兆,但今日day 28 la...keep住15日高溫,你話check唔check好呢?
(我平時cycle 28-30日)

大宅

原帖由 agnes15 於 10-5-8 17:48 發表

我同你一樣心大心細呀,好想check,但又好驚失望,呢幾日有胸脹,胃脹,仲有好多分泌物,勁似M come先兆,但今日day 28 la...keep住15日高溫,你話check唔check好呢?

如果比我自己,我會忍到day 31先check。唔係一陣唔清唔楚仲心煩!
祝bingo!
(我平時cycle 28-30日) ...

大宅

係呀, 我最後都係忍唔住, 食左少少魚生啦, 今日仲走埋去食雪糕!! 真係好好味!!!
原帖由 buzztigger 於 10-5-7 16:06 發表
我而家都有飲可樂走冰呀,
戒又唔中, 唔戒都係唔中, 所以都係飲佐先算呀!

大宅

等妳好消息!!! 加油呀!!!
原帖由 BabyEeyore 於 10-5-7 18:25 發表

我就系因為分 ...

大宅

見到大家好多都忍唔住 check, 攪到我都想 check 呀.....我今日 day 27 啦 (因而加巳係星期日零晨), 我都有谷 m feel, 個肚漲, 個空又痛喎, 仲有生粒粒呀!!! 可能明早會忍唔住 check 下紅 d 先啦!!

首頁

尾頁

跳至