在職全職

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 返5 day既媽咪入黎交流U哩...(Part III)

各位早晨

男爵府

Re: 返5 day既媽咪入黎交流U哩...(Part III)

Morning
堯堯網站Part IIDec 18, 2004 2.43 kgJan 19, 2005 3.53 kgFeb 22, 2005 4.75 kgApr 02, 2005 5.90 kg (連衫)Apr 22, 2005 6.12 kgMay 30, 2005 7.00 kg (連衫)Jun 30, 2005 7.50 kg (連衫) 70cm長Aug 01, 2005 7.60 kg (連衫)

男爵府

返埋今日又放假la, 我3-4/10都放假, 正
堯堯網站Part IIDec 18, 2004 2.43 kgJan 19, 2005 3.53 kgFeb 22, 2005 4.75 kgApr 02, 2005 5.90 kg (連衫)Apr 22, 2005 6.12 kgMay 30, 2005 7.00 kg (連衫)Jun 30, 2005 7.50 kg (連衫) 70cm長Aug 01, 2005 7.60 kg (連衫)

大宅

午安

係啦 返埋今日就放假 今日都無乜心機做野 妳就好啦 放埋3-4號 真係好姐

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

原來有e個咁正o既topic呀 :mrgreen:
我都係返五日o架

大宅

你們好, 我是來啲, 請多多指教
明天可以不用上班, 下是星期又放大假.

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

b_chan,

我下個星期五都拎o左annual leave
我公司一年有12日大假,仲要年年清假,宜家仲有7日未放~隻佬又拎唔到假去旅行.....都唔知點放好

大宅

恭喜晒 可以放假真開心
我一年有14日大假, 以前唔駅年年清, 宜家要. 因有人留起成個月大假到resign時一次取. 公司唔like. 所以改咗
老公放唔到假, 佢就慘啲, 不過唔緊要, 同阿仔/女去咪一樣咁開心, 只要係放假就得.

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

b_chan,

你就正啦有咁多日大假~我唔可以淨係同個囡去旅行啦,暫時都太細,得16個月大,唔洗玩都似 :mrgreen:

幾日假去邊樹wet呀?

大宅

大家好呀!
睇見妳到有咁多日大假就好啦 我公司跟足勞工法例一年先有一日 而家先得8日 不過都係要年年清 但到年尾未放晒都會補錢既
暫時得10/1有節目乍 妳地呢?

大宅

蘇樂B

我都好明白, 啊女都得15 mons, 如果同佢去旅行, 好似搬家咁, 都無印呃. 但帶同工人一起去shopping, 嘆high tea, 已好好la
仲有royalgarden 的buffet 有八折. 餧今期系crab做主題, 我想同b女試下, (3yr以下唔使$)

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

paggie88,

hello

你公司咁好o既,放唔晒會補錢,唔洗好似我咁臨年尾要左諗右諗放邊日

10月1日你去邊度wet呀??我聽日去維園,10月1日去濕地公園,10月2日去山頂,真係仲"支力"過返工

b_chan,

我宜家去街都會帶工人去呀,多個人幫下手拎野都好嘛~royal garden d buffet正喎,係咪邊個去都8折呀??洗唔洗d乜卡先有

大宅

蘇樂B

可從以下download coupon 或是新地會員

('http://promotions.shkp.com/promo/200603/20060921_521/Email_web_content_chi.php?crmid%3d000280A%26promoid%3d521%26flag%3dY');

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

B_chan,

唔該晒喎 :mrgreen:
等我搵日同honey去食個buffet先

大宅

LuLuBB
如果我好似你咁, 可以放月頭就好喇 ...
我淨係頭一星期便要交五六個 report 喇 ....

大宅

由 B_Chan 於 2006-09-29 16:25:03

恭喜晒 可以放假真開心
我一年有14日大假, 以前唔駅年年清, 宜家要. 因有人留起成個月大假到resign時一次取. 公司唔like. 所以改咗

我同你一樣命運, 不過留起之後可以 pay , 但依家都要年年清 ... 我都係14日喎 ... 不過依家淨番 2.5 day 咋....
都怕有 d 咩事唔夠洗 ....

大宅

paggie88
我一起手就12 日, 但最多都係加到14 日咋 ... 不過都好過你小小咁啦... :)

公爵府

morning

大宅

Hi all,

蘇樂B
10/1 去左麗豪食tea-buffet
10/2 返左奶奶到做節呀!
我公司都一般啦 算過得去

公爵府

我都係14日假, 不過平時都無乜OT.

首頁

尾頁

跳至