潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: jshoppers

Sindymanman,

大概係咁上下,都要睇吓當日個 rate 先得!至於 BB 衫就要請其他媽咪答你,因為我唔係好清楚!
Sindymanman 寫道:
[quote]
B二姑媽 寫道:

係呀,剩比衫錢,冇其他收費,不過之前有 bk 姊妹話 mastercard 個 rate 貴過 visacard,所以要問清楚先,我就用開 visacard,冇問題!

thanks. B二姑媽
咁係咪yen1000大約等於hkd65?
仲有bb仔衫同hk的應該一樣. right? 我bb未出世. 但又想買. 唔知size70 for幾大的bb著呢??[/quote]

大宅

好媽媽勳章

B二姑媽 寫道:

大概係咁上下,都要睇吓當日個 rate 先得!至於 BB 衫就要請其他媽咪答你,因為我唔係好清楚!
[quote]
Sindymanman 寫道:
[quote]
B二姑媽 寫道:

係呀,剩比衫錢,冇其他收費,不過之前有 bk 姊妹話 mastercard 個 rate 貴過 visacard,所以要問清楚先,我就用開 visacard,冇問題!

thanks. B二姑媽
咁係咪yen1000大約等於hkd65?
仲有bb仔衫同hk的應該一樣. right? 我bb未出世. 但又想買. 唔知size70 for幾大的bb著呢??[/quote][/quote]

B二姑媽, thanks a lot...咁有冇其他mami可以話我知呀?!

洋房

size70 is about for 6 months. but it depends on the size of your bb. if your baby is a girl and you & your husband are not large build, size 70 should be good for 6month - 9 month. but if your baby is big (and so is you and your husband), it will be good for 3 month - 6 month.

but my word of advise, don't buy a lot. you will end up not wearing many of the clothes. as this is your first baby, many people will give it as present to you.
她與他是我的驕傲 :-D

大宅

好媽媽勳章

係呀. bb應該你normal size. 因為而家去照超聲波中超到的size同實際size都一樣.. 我想買件公仔衫比佢. 滿月時可以著. 不過係size70.. 唔知著唔著到呢?

民房

Hi Hi
Today is my first time to order from jshopper.
I am afraid of ordering wrong size. Is it troublesome to return the goods or exchange????

別墅

我五月頭都落咗第一次 order,不過就無任何問題,D Socks D料重好好!

大宅

Does JShoppers have free delivery often?

男爵府

mickey..

Thanks a lot. 請問係咪visa/ master 就ok架啦 唔會唔安全呀嘛

mickey24 寫道:
ChristyBBmama

首先你要登入做會員才能買得,之後你咪去簡衫但你要留意有無貨先及有無size,然後你加入購物車到,在右上角有個結賬,你入到去就用信用咭支付,佢會有程序幫你step by step架啦...我都係今次第三次訂車......
[img align=left]http://www.fx-word.com/img1/20070115/1168850504I.gif[/img]

子爵府

ChristyBBmama

到你付款它會教你怎樣做的,放心吧!!暫時用了幾次找數都無問題既,你留意你部電腦既安全做得好唔好囉!!

公爵府

好媽媽勳章

好荀呀~ free shipping真係抵買好多...
我用咗HK$62X就買咗
2件Tee比老公
12對襪仔, 5件和尚袍, 3件夾衣比bb
2件tee比自己

希望quality OK啦 ~

侯爵府

借問聲有冇人有 miyako 果本夏季特刊呀?

我想知入面有件粉紅色(另有白色共兩款),好似毛巾質地, 跟條褲仔既睡衣既code 係咩呀?!

我0係jshopper個網搵黎搵去都搵唔到~~
愛是恆久忍耐......

大宅

好媽媽勳章

登記唔到tim... 試左好多次都唔成功
可惜~

子爵府

Sindymanman

你點解會登記唔到架....無理由呀~~~ ?-(

大宅

好媽媽勳章

係呀, 試左好多次. 今朝仲試緊都唔得....
訂唔到呀... :-( :-( :-(

要等下次promotion啦~~

子爵府

Sindymanman

今朝再訂多少少,趕截止時間,已搞掂啦~~~

大宅

好媽媽勳章

你就好啦... 我登記都做唔到呀
:-(

子爵府

你現在橫點都做完了優惠,你搞掂左個會員先啦...一陣又有優惠你就做唔切架啦....點解你開唔到個會員架....???? ?-(

大宅

好媽媽勳章

我都唔知點解我登記都登記唔到呀

剛剛又試過, 都唔得...點解呢??

子爵府

Sindymanman

登記唔得是否你的login呀..有話唔可以超過8個字!!或佢有無出現字句話你填漏野呀!!! ?-(

男爵府

開心吸收勳章 好媽媽勳章

真係激死人啦, 我冇收到佢話 free delivery fee 呀, 而家想訂又覺得好唔抵甘, 走左雞添,

想問下有冇人知通常幾耐會有一次 free delivery架??

梁媽媽

首頁

尾頁

跳至