自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:cloverz 的帖子

想問下,我買左二set衫,岩岩收到通知其中一set冇貨,咁我唔理佢,佢會照寄另一set衫比我,咁果set衫唔over usd40, 咁會唔會收我運費架?

子爵府

gt421 發表於 13-10-15 10:40
請問有冇人買過佢d童裝冷衫呀,質地會唔會好“吉”架?

#164有JM買左
你可以問下佢

子爵府

gt421 發表於 13-10-15 10:45
想問下,我買左二set衫,岩岩收到通知其中一set冇貨,咁我唔理佢,佢會照寄另一set衫比我,咁果set衫唔over ...

你係美國個網買?
咁佢EMAIL點寫?

大宅

回覆 gt421 的帖子

不用,我上次買hkd二百幾蚊,到免費送貨,己收到貨了

男爵府

少爺威威 發表於 13-10-13 22:36
佢應該唔會過你數
因為我有張單都無貨

你張單會話無貨?
咁其實係唔係收到貨就會單, 單寫明話無貨, 個金額只有冇貨既數??

大宅

引用:Quote:gt421+發表於+13-10-15+10:45+想問下

原帖由 少爺威威 於 13-10-15 發表
你係美國個網買?
咁佢EMAIL點寫?
係呀,起美國網買,話我買既冇貨,唔會扣數,但運費冇講呀

大宅

引用:Quote:少爺威威+發表於+13-10-10+12:11+OKO

原帖由 silly_shan 於 13-10-10 發表
我今次小試牛刀買左哩兩件,嘻嘻,打算再入貨...
請問你收左貨未?想知冷衫質地點?吉唔吉肉架?thx~

大宅

請問75折,係現價已經折咗,還時比錢有D code之後扣的?

子爵府

引用:請問75折,係現價已經折咗,還時比錢有D+code

原帖由 915sooky 於 13-10-15 發表
請問75折,係現價已經折咗,還時比錢有D code之後扣的?
折咗

子爵府

引用:Quote:少爺威威+發表於+13-10-13+22:36+佢

原帖由 bloodwong 於 13-10-15 發表
你張單會話無貨?
咁其實係唔係收到貨就會單, 單寫明話無貨, 個金額只有冇貨既數??
...
佢個email會話無貨唔會過你數

伯爵府

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

gt421 發表於 13-10-15 12:33
請問你收左貨未?想知冷衫質地點?吉唔吉肉架?thx~

我特登拎出黎再摸一次,唔吉肉,好滑好舒服呀 ~~~

大宅

引用:Quote:gt421+發表於+13-10-15+12:33+請問你

原帖由 silly_shan 於 13-10-15 發表
唔該晒

複式洋房

回覆:**update新hk link,而家75折緊**next美國網,買滿us40蚊 free shipping

多謝jm分享,剛敗了$7xx,期待下星期可收貨
想問下,tracking no是否購買後1-2天先有,會send去我email度定上網check?
另請問,佢地用邊間courier?
Thanks again!

子爵府

silly_shan 發表於 13-10-15 13:55

我都想買男bb款
但冷衫點洗?
驚洗完會縮水

男爵府

natnatwong 發表於 13-10-15 15:23
想問下,tracking no是否購買後1-2天先有,會s ...
我星期五落, 星期日收到個tracking no.
佢地用skynet寄黎

子爵府

natnatwong 發表於 13-10-15 15:23
想問下,tracking no是否購買後1-2天先有,會s ...

send去你email度
無為意用邊間courier喎

複式洋房

回覆:dice_hk 的帖子

Tks

大宅

回覆 少爺威威 的帖子

想問下, 之前張ORDER, 其中一件冇貨, 咁佢個MAIL係咁寫, 佢會全張單取消嗎? 因見佢話唔會扣數, 我依家想再落單買一件冷衫, 咁我係應該只落冷衫, 定加埋之前買左而有貨果件呢? 我 SENT EMAIL問, 佢仲未覆我.....我怕重覆買左.......

Thank you for shopping with NextDirect.com.

Unfortunately, the item(s) below is no longer in stock.

Item Number

Description

Size

Qty

[/td][tr]

5-6

We're sorry for any disappointment this may cause, and we hope that you'll be able to find an alternative from our collection.

You will not be charged for the item(s).

If you require any help please give us a call on 800-908653 (Lines are open 24 hours, 7 days a week), or e-mail us at [email protected].

Thank you for choosing to shop with NextDirect.com
www.nextdirect.com

NXDSTDDIS

子爵府

gt421 發表於 13-10-15 16:10
回覆 少爺威威 的帖子

想問下, 之前張ORDER, 其中一件冇貨, 咁佢個MAIL係咁寫, 佢會全張單取消嗎? 因見佢 ...

唔會全張單取消只會冇你冇貨果件
你而家想再落單買一件冷衫, 咁就係應該只落冷衫就得
你係hk網買定us網買?
hk網咁買返一件就得啦,佢一件都免運

大宅

畀面勳章

引用:回覆+少爺威威+的帖子想問下,+之前張ORDER,

原帖由 gt421 於 13-10-15 發表
回覆 少爺威威 的帖子

想問下, 之前張ORDER, 其中一件冇貨, 咁佢個MAIL係咁寫, 佢會全張單取消嗎? 因見佢 ...
我也收到同一個email,話其中一件貨無貨及唔会charge。但我最終係收齊所有我ordered既貨,但係分開二次delivery,而我check银行户口,next係一次過扣晒錢(包括那件佢哋話無貨嗰件衫),我已send在email問next,現待覆!有冇jm試過?btw, 佢哋啲質料好靚,唔拮肉,舒服!

首頁

尾頁

跳至