自由報料

跳至

首頁

尾頁

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:樂天北海道零食又免運費啦!

kwanyan2    發表於 16-1-26 23:03

大宅

回覆樓主:

大宅

引用:+

原帖由 wingyee_ma 於 16-01-26 發表
咩嚟㗎?

大宅

引用:Yeah!+我買呢d...+ +

原帖由 熊貓BB 於 16-01-26 發表
Yeah! 我買呢d...
有啲咩?好食嗎?

男爵府

回覆:Hirr 的帖子

有朱古力白之戀人、六花亭士啤梨朱古力、三兄弟薯條和蜜瓜jelly..蜜瓜jelly似果肉多過似jelly,超級好味的,我在新千歲機場買過...😋😋😋

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:kk80400+發表於+16-1-26+17:26+我收

原帖由 vv518vv 於 16-01-26 發表
請問係咪一年得一次
係呀,大約一年一次,新年前一個月你留意下

日本の平安を祈ります

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:kk80400+發表於+16-1-26+17:26+我收

原帖由 vv518vv 於 16-01-26 發表
請問係咪一年得一次
不過我記得有次夏天都做過,

但係夏天有好多貨唔出

因為佢唔係凍藏速遞關係,

怕d朱古力容

日本の平安を祈ります

男爵府

回覆 熊貓BB 的帖子

我琴日SEND左EMAIL去CUSTOMER SERVICE, 佢地既回覆真係無言咯19日下單, 27日都未SURE寄唔寄得出, 寄出後仲要6日時間

hi
this is hokkaido-omiyage
thank you for your order
the shipping date is [発送予定日]2016/01/27
we will mail you the tracking number after shipping it
we are sorry that we can not sure to tell you what date can arrive HK
it is about 6 days
best regards

mommy loves U  

男爵府

回覆 vincat 的帖子

我琴日SEND左EMAIL去CUSTOMER SERVICE, 佢地既回覆真係無言咯19日下單, 27日都未SURE寄唔寄得出, 寄出後仲要6日時間

hi
this is hokkaido-omiyage
thank you for your order
the shipping date is [発送予定日]2016/01/27
we will mail you the tracking number after shipping it
we are sorry that we can not sure to tell you what date can arrive HK
it is about 6 days
best regards
mommy loves U  

男爵府

BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 BK Milk勳章

多謝分享

我昨日已收到貨了

thx

大宅

引用:各位,+我是1月19日落單的,+只是1月21日收到

原帖由 Supersasa 於 16-01-26 發表
各位, 我是1月19日落單的, 只是1月21日收到以下EMAIL.

[受注番号]959890
請問你收到已寄出既e-mail未?

男爵府

我19號落,24號出貨,今日收到貨,之前有delay 可能真的是天氣問題。

以往訂咗1x次嘢用fedex,連出貨日,一般三至四日就收到,通常是東京,仁川再來香港,未試過經廣州

大宅

最關心BB問題熱投勳章

回覆 lingling06 的帖子

今次免運我訂咗兩轉都係經東京再去仁川到香港, 所以只係6日左右就收到喇

男爵府

今早送貨黎,屋企冇人又要遲d先在送

男爵府

我仲慘。佢俾個 tracking no 我今日已有人收貨 但唔係我屋企地址
出左email 俾佢地仲未有人覆

真黑仔

男爵府

有無人試過貨品不乎呀?
今日收貨發現商店執錯左, 朱古力4盒大變左4包細
回覆佢個e-mail 但未有reply, 唔知收唔收到, 日本人做野唔係好小心㗎咩

別墅

等到頸長,終於收貨啦

男爵府

Supersasa 發表於 16-1-27 11:25
回覆 熊貓BB 的帖子

我琴日SEND左EMAIL去CUSTOMER SERVICE, 佢地既回覆真係無言咯19日下單, 27日 ...
請問可唔可以比佢customer service個email address我呀? 我揾唔到呀!我今日收貨發現執錯左

珍珠宮

引用:有無人試過貨品不乎呀?今日收貨發現商店執

原帖由 97+01 於 16-01-27 發表
有無人試過貨品不乎呀?
今日收貨發現商店執錯左, 朱古力4盒大變左4包細
回覆佢個e-mail 但未有r ...
你可以post果張單出黎嗎?盒面果張

日本の平安を祈ります

男爵府

回覆:kk80400 的帖子

係咪呢張?

首頁

尾頁

跳至