單親天地

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

fiona920 發表於 12-2-25 12:35
好啦~ 我出去wet了~ 你地唔好太掛住我.....

"吾好太掛住我 " <----------------嗚嗚嗚...好 hurt 呀....不能停止對你的思念...wkakakakakakka
應當一無掛慮,只要凡事藉着禱告、祈求和感謝,將你們所要的告訴上帝。
上帝所賜那超越人所能了解的平安(註),必在基督耶穌裏,保守你們的心懷意念。

瑪瑙宮

環保接龍勳章

yfceo 發表於 12-2-25 12:35
嘩...又紅字 1?!?!?!?!?!?!? 乜家下興咩 ??!?!?

緊係未 c 過啦....c 過吾通我家陣翻生同你吹水咩. ...

興架,唔啱聽就出紅字,趕你出場...
未c過就聽乖啦..你
閒事少理,只談風月,不談正事{{我要......絕對領域}}

瑪瑙宮

環保接龍勳章

yfceo 發表於 12-2-25 12:37
"吾好太掛住我 "

你係唔停至好...
閒事少理,只談風月,不談正事{{我要......絕對領域}}

琥珀宮

wayso 發表於 12-2-25 12:36
聽你咁講,我都明解dd野,大家心照啦
嗰日去長洲,hea住食,食完撇,真係幾爽架

" 朋友唔駛多,多左就煩囉 " <----------- 我都係咁話......堅 fd 既真係1,2 個已經夠...
不過.....酒肉朋友又吾小得咁 law....但千其吾好煩我...

應當一無掛慮,只要凡事藉着禱告、祈求和感謝,將你們所要的告訴上帝。
上帝所賜那超越人所能了解的平安(註),必在基督耶穌裏,保守你們的心懷意念。

瑪瑙宮

環保接龍勳章

fiona920 發表於 12-2-25 12:34
我無車牌.. 不過有柴可夫

咁仲爽啦...
反得開心d啦..

琥珀宮

wayso 發表於 12-2-25 12:39
你係唔停至好...
又玩篤爆....hehehehehehehe

瑪瑙宮

環保接龍勳章

yfceo 發表於 12-2-25 12:40
" 朋友唔駛多,多左就煩囉 "

係呀,我幾怕日呻夜呻,呻極唔完嘅人,我身邊已經有一個,夠晒啦,
聽得多,而家一出聲就比我趙到佢暈,最慘唔理佢又唔得..

瑪瑙宮

環保接龍勳章

yfceo 發表於 12-2-25 12:42
又玩篤爆....hehehehehehehe

係你講得抵c,唔篤唔c服...

琥珀宮

wayso 發表於 12-2-25 12:43
係呀,我幾怕日呻夜呻,呻極唔完嘅人,我身邊已經有一個,夠晒啦,
聽得多,而家一出聲就比我趙到佢暈:wah ...

日呻夜呻 ?!?! 邊得來咁多野呻丫.....做人既野開開心心又一day...呻來呻去苦瓜乾咁又一日.......我諗要等你個 fd 自己慢慢睇化 law........

瑪瑙宮

環保接龍勳章

yfceo 發表於 12-2-25 12:45
日呻夜呻 ?!?! 邊得來咁多野呻丫.....做人既野開開心心又一day...呻來呻去苦瓜乾咁又一日.......我諗要等 ...

話左唔理唔得,當然非一般人啦...

琥珀宮

準備收工..............拜拜

瑪瑙宮

環保接龍勳章

yfceo 發表於 12-2-25 12:54
準備收工..............拜拜

放工至黎落雨呀))))))))))))))

琥珀宮

引用:Quote:yfceo+發表於+12-2-25+12:54+準備收

原帖由 wayso 於 12-02-25 發表
放工至黎落雨呀))))))))))))))
烏丫口好在落毛毛雨姐我到左灣仔喇

瑪瑙宮

環保接龍勳章

yfceo 發表於 12-2-25 13:28
烏丫口好在落毛毛雨姐我到左灣仔喇

...

烏咩丫咩口啫..
係我見到單聲你知之嘛
你唔好話個天唔鍾意你...

冷去嗰邊做乜Q呀,又食好野呀..

琥珀宮

引用:Quote:yfceo+發表於+12-2-25+13:28+烏丫口

原帖由 wayso 於 12-02-25 發表
烏咩丫咩口啫..
係我見到單聲你知之嘛
你唔好話個天唔鍾意你...
係呀,不過今次食熱狗,吾記得影相Tim

瑪瑙宮

環保接龍勳章

yfceo 發表於 12-2-25 15:52
係呀,不過今次食熱狗,吾記得影相Tim

咪話我又篤爆你吖,你不嬲都我無心架啦

琥珀宮

回覆:有無搞錯呀))))))))))))))bk

嗚嗚嗚,我尋晩吾見左個電話呀
岩岩先出去買返,

瑪瑙宮

環保接龍勳章

yfceo 發表於 12-2-26 15:26
嗚嗚嗚,我尋晩吾見左個電話呀 ...

咁大檴,跌左定比人偷左呀..
家吓唔駛訂咁好,話出就出到,
咁又跌左幾多錢呀??

琥珀宮

引用:Quote:yfceo+發表於+12-2-26+15:26+嗚嗚嗚

原帖由 wayso 於 12-02-26 發表
咁大檴,跌左定比人偷左呀..
家吓唔駛訂咁好,話出就出到,
咁又跌左幾多錢呀??
我都吾知跌定俾人偷啦
先逹有現貨喎,五千幾,想跳樓

瑪瑙宮

環保接龍勳章

yfceo 發表於 12-2-26 15:57
我都吾知跌定俾人偷啦
先逹有現貨喎,五千幾,:na ...

有無試過打去聽吓仲通唔通...
嘩))))))))))
仲要五千銀呀,新款都就出啦喎...
算啦,當破財檔災啦...

首頁

尾頁

跳至