媽媽會所

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 03年9月~醒目仔女~媽咪特區 (Part 2)

咦~~唔係6月27日咩?
改左26日呀,請問有無人可以覆到呀?~

男爵府

SORRY AH, 今朝偷偷地打架, 打得太多野錯左日期tim, e+改番la, [size=medium]正確日期 :27�6�2004

joey, yeah yeah yeah 
give me five  :-P 革命成功, 我地可以見到星媽同星仔la

另外joey 你可以開新版, 盡能力將以前d bb 資料update第一版, 吾知果d等其他媽咪自行加上....

禁止發言

男爵府

DELETE

洋房

ivy :
27/6 gathering information 好清楚,真係麻煩晒你.
有咩要幫手? 唔使客氣,我地這般~醒目仔女~媽咪會互助互愛的.我還未留電話俾你呢~~你check下e-mail la...

洋房

曉晴 :
adonis 下午會同佢將粒瘡放濃! D 傷口理好痛!
可以包尿片嗎? 好慘啊.~~adonis....
pangpang姨姨錫錫~~~

***各位媽咪,轉去part 3 啦***

禁止發言

水晶宮

各位:月中我去左返part-time,返工第一日bb就發燒,我返左工之後先完全感受到全職媽媽真係好辛苦架!返工有d時侯都可以有一口氣抖下.....全職媽媽真係有氣無地抖!
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

大宅

各位九月媽媽
好久沒上來了,看到大家的小朋友都長了好多了呢~bb愈大真係愈不得空,成日嘈~~

首頁

尾頁

跳至