時政擂台

跳至

首頁

尾頁

子爵府

cwschristine 發表於 19-8-29 01:44
回覆 Argubay 的帖子

嘩,冇入一排,宜家d人變成咁既?黑就話白,白又話黑。著黑衫堵路,破壞燈柱就講到殺 ...

死曱甴,死曱甴,死曱甴,死曱甴,過主啦死曱甴。

子爵府

香寶 發表於 19-8-29 01:51
呢度變得好恐怖, 白色衫嘅係黑社會, 會斬人警察都唔會理[/smil,捉得兩個交數,大佬嘅就唔使拉 ...

死曱甴,邪教徒,死曱甴,邪教徒,落地獄

珍珠宮

echoo 發表於 19-8-29 01:54
你要搞清楚:白衫攞刀係斬黑曱甴,但係黑衫死曱甴係無差別圍歐攻擊無辜市民,gogovan ,私家車,電單車, ...

冇錯!好同意!我阿妹又係無啦啦怕白衣人!你分析得好!

禁止訪問

珍珠宮

BK Milk勳章 畀面勳章

suetlys 發表於 19-8-29 08:59
喂大佬啊 未放到你屋企啫 大大啖吸㗎!點避啊?唔呼吸啊?普通人都唔會食過期嘢啦 常識嚟啦係咪啊 如果過 ...

就算放到嚟我屋企都係啲死曱甴衰!
自己死就好係要搵啲市民去陪葬!賤格!

不過原來即係乜證據都冇,又係啲危言聳聽,真係唔該晒呀!

珍珠宮

BK Milk勳章 畀面勳章

pochario 發表於 19-8-29 10:13
專家警告:催淚彈遇275°C以上高溫釋出山埃 過期與否皆有毒
https://www.hkcnews.com/article/23050/%E5% ...

如果成份真係有山埃,我都唔覺得出奇,不過唔會係過咗期先有囉!但成班曱甴偏偏就係咁emphasis過咗期先有,弱智成咁,真係笑到我碌地。

啲曱甴最賤嘅地方,就係明知有毒,都特登走去民居搞事,迫啲警察喺民居附近放催淚氣,搵市民陪葬,其心可誅!

首頁

尾頁

跳至