使用意見

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

就算呢件事傳左出去,都唔會有人怪個十歲小妹妹.

翡翠宮

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+adrian媽咪+於+14-03-07+發表

原帖由 kikiboy 於 14-03-07 發表
編輯可刪除相片,但刪除post就要版主出手
如果用手機post既相係del唔到架,要版主先del到

任何地方同樣的你,
有人把你抬得很高,
有人把你眨得很低,
有價值的東西,
只有在懂價值的人面前才有價值!
不要管別人怎麼看,
關鍵是自己怎樣看自己~

公爵府

畀面勳章

回覆:煩請版主del校服小女孩照片

FB已經share緊

大宅

我唔想自己有心人變受害者,高清照片我絕未流過出街。外面有我都冇辦法。傳得咁勁應該會有人處理。

禁止訪問

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+kikiboy+於+14-03-07+發表編

原帖由 goosema 於 14-03-07 發表
如果用手機post既相係del唔到架,要版主先del到
哦, 係喎

希望一家人每日開開心心返工(返學)去, 平平安安放工(放學)來!
全世界可以睇小佢,但佢亞媽我一定唔可以!
以平常心對待無常事~~~試問有多少人能做到呢!?

禁止訪問

BK Milk勳章

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

樓主,應該唔止你有影低當時嘅情況,因為... FB、whatsapp 都已有傳喇!

你已盡本份、盡自己能做嘅去保障女孩!請別自責!

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

版主已經將圖片屏蔽,並將主題關閉,稍後移走(因有會員轉告校方已澄清相中兩人關係正常)。

近日接二連三有會員貼相加文字描述街上遇到某D人嘅"異常"行為,有部份發帖嘅樓主係第一身報導,有D係轉貼。我地睇帖嘅並非親身在場,唔知道成件事來龍去脈,根本證實唔到任何嘢,如果目擊者見到有人懷疑犯法或做一D為人所不接受嘅行為,應該即時處理。

版主提示過好多次,文責自負,既要保障自己,亦應顧及他人私隱,發表前要三思。
盡我一己之力,發放正能量!

侯爵府

係bk已有幾百人睇咗及傳開咗,e+封post都冇用。

子爵府

引用:版主已經將圖片屏蔽,並將主題關閉,稍後移

原帖由 召藥師 於 14-03-07 發表
版主已經將圖片屏蔽,並將主題關閉,稍後移走(因有會員轉告校方已澄清相中兩人關係正常)。

近日接二連三有 ...
我唔相信校方已澄清兩人關係正常囉。

侯爵府

陪月勳章

引用:你自己del佢咪得囉

原帖由 kikiboy 於 14-03-07 發表
你自己del佢咪得囉
係囉

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

引用:Try+my+best+only.+其他野我冇辦法。

原帖由 adrian媽咪 於 14-03-07 發表
Try my best only. 其他野我冇辦法。
仍多謝你見義勇為

大宅

我刪貼並非我認為自己做錯或後悔,只是我已知道是那間學校,目的已達,其實是是非非我沒時間處理回應,所以刪貼乃正確處理。所謂學校證實,同網上流言有咩分別?講就係架啦?我還是會繼續向學校處理。謝謝版主。

edn73  學校報左警可信程度肯定比你高  發表於 14-3-7 17:33
edn73  學校報左警,可信程度肯定比你高  發表於 14-3-7 17:33
googoo  支持!  發表於 14-3-7 17:17
debjc  support!  發表於 14-3-7 15:51
chan803    發表於 14-3-7 14:27

洋房

lovefive 發表於 14-3-7 13:22
我唔相信校方已澄清兩人關係正常囉。
http://hkm.appledaily.com/detail.php?guid=52257963&category_guid=10829391&category=instant&issue=20140307
有人作故仔,事敗想刪文?

禁止訪問

民房

adrian媽咪
如果你真係做人媽咪可唔可以唔好咁幼稚????
我唔理你目的係咩,你已經比人踢爆作新聞
所有你講的情節例如有食客鬧佢,當時有人報警都係假

"枱底捉女童雙手照片事件,女童的學校獲悉後,已第一時間聯絡警方,並向教育局作出通知"
學校已經報左警,證明你講大話
茶餐廳職員亦話當日無食客發生過爭吵
唔該你向收害人道歉,你哩種行為係好無恥

翡翠宮

貢獻勳章 BK猜猜猜慶中秋 +5熱血勳章

edn73 發表於 14-3-7 17:30
adrian媽咪
如果你真係做人媽咪可唔可以唔好咁幼稚????
我唔理你目的係咩,你已經比人踢爆作新聞

樓主應該係信佢朋友真係親眼目睹才發帖, 況且佢張相係 mask 咗個女仔的樣子, 目的只為辨明所屬學校, 去通知校方跟進.

無需太陰謀論.

民房

回覆 chan803 的帖子

我唔知你知唔知咩叫陰謀論,唔好亂扣帽子我亦唔知樓主個所謂朋友係唔係真實存在
不過如果係真我諗樓主當無識過果個朋友就算
大家心水清都知成件事好唔合理

子爵府

引用:Quote:lovefive+發表於+14-3-7+13:22+我唔

原帖由 SKAWilliam 於 14-03-07 發表
http://hkm.appledaily.com/detail.php?guid=52257963&category_guid=10829391&category=instant&issue=201 ...
我宜家相信啦,因為蘋果都出左

首頁

尾頁

跳至