跳至

首頁
12345...31

尾頁

大宅

Gu 媽,

數學階梯價錢ok啦, 我想問我總數而家幾多錢呀.

pooh2005

原文章由 gu 於 07-9-1 09:08 發表
各位
大家的書已訂,我亦再計過條數,因為平左少少的,大家都計下,計錯唔好意思下,再同我講啦,唔該哂。

啤嫂:總書錢287.8+項目15個+運費3.3=最後總數 306.1

熙媽:總書錢96.2+項目6個+運費3.3=最後總數105.5

阡晞 ...

男爵府

Hi~~

我music playgroup 無返呀...even last lesson...
我有點喉嚨痛想作病, 小啤子有傷風但唔太嚴重,我老公又係唔舒服。 所以無上堂呀~~

Hey~ 今天見到大家又急急腳走~ 因為我mother 入來西貢探小啤子同dinner~~

Gu媽,毫子媽,
多謝你地既幫手呀! Super thanks!!
Michael B. was born on 15 Nov 2005!
www.facebook.com/bearso

男爵府

好媽媽勳章

bearso,
都唔記得問你點解唔返PG添~原來唔舒服~保重呀!
不過個PG唔返都冇乜損失,我覺得我地次次都硬著頭皮行入間房咁滯~:tongue:
今日我都來去怱怱,因為阿囡喺屋企訓左,到訓醒又落雨,我怕爸爸一個人攪唔掂,所以好似趕住走咁...ops:" />
之後我地去左附近一個商場,我地都好少帶阡晞行商場,不過呢度有好多魚同龜睇,阡晞好開心,興奮到大叫,係咁大嗌 “fishfish呀大fish呀~龜呀龜呀大龜呀~,睇到唔肯走,好好笑~

gu ma,
你真係好好人,用咁多時間幫我地訂書!
我同阿囡已經好心急等緊d新書啦~~

[ 本文章最後由 meimeicat 於 07-9-2 23:13 編輯 ]

大宅

meimeicat
傻啦,我都係亞仔訓左,用半個鐘倒得架啦,唔太辛苦。
不過,大家的書仍在配貨中,配好才發貨的,未有甘快有書,你叫阡晞等下先啦,哈哈,去圖書館解燃眉之急先啦,哈哈。

不過,當當計我條數貴左200幾蚊,我依家攪梗,反而呢度煩。

bearso
你地一家小心啦,互相傳染仲煩。保重啦

各位
個日音樂pg亞仔係甘咳,真係唔好意思,因為一早都無野的,不過,大家唔駛驚,亞仔一走左就無事啦,可能真係空氣的問題,唔係病,如果係就真係唔好意思啦。

男爵府

Hi~ good morning~

我既感冒已經發了出來喇.....

Gu Ma,
我同小啤子可能星期四下午找你,好嗎? 唔confirm~ 但到時再電聯~

mei,
個 PG .....唉... 話時話我都無乜心去
Michael B. was born on 15 Nov 2005!

別墅

gu媽,

唔該晒你幫我哋訂書呀!

阡晞媽,

多謝你提醒我間幼稚園既開放日, 如果唔係我仲懵盛盛錯咗添, 多謝晒!

[ 本文章最後由 Yvonnehon 於 07-9-3 10:35 編輯 ]

男爵府

gu ma,

thank you so much so much 呀.

大宅

gu ma~~

麻煩哂~~

大宅

有媽媽改左書,總數個別有變。

啤嫂:總書錢287.8+項目15個+運費3.3=最後總數 306.1

熙媽:總書錢96.2+項目6個+運費3.3=最後總數105.5

阡晞媽:總書錢416.7+項目15個+運費3.3=總數435

pooh:總書錢195.9+項目9個+運費3.3=總數208.2
現代人家常菜個本書,無貨,已減去20.9,上面總數應該正確的。

毫子媽:總書錢334.5+項目22個+運費3.3=總數359.8

彤彤媽;總書錢46.9+項目5個+運費3.3=總數55.2

蕾蕾媽:總書錢173.5+項目7個+運費3.3=總數183.8

豬媽:總書錢375.7+項目21個+運費3.3=總數400

[ 本文章最後由 gu 於 07-9-4 07:53 編輯 ]

大宅

睛靈勳章 BK Milk勳章

gu 媽, 請幫我計一計總數是否$183.8? Thanks. :mrgreen:

大宅

gu 媽,

o念住買定本書學煮餸,點知又缺貨,整定我要做冇飯夫妻,hahaha....anyway, thank for very so much.

pooh2005

大宅

書友仔
當當已發貨啦,5-6日有書收

大宅

原文章由 Pooh2005 於 07-9-4 12:13 AM 發表
gu 媽,

o念住買定本書學煮餸,點知又缺貨,整定我要做冇飯夫妻,hahaha....anyway, thank for very so much.

pooh2005

:mrgreen:

大宅

原文章由 fongbonnie 於 07-9-3 04:53 PM 發表
gu 媽, 請幫我計一計總數是否$183.8? Thanks. :mrgreen:

係呀,我打錯左個8字做9呀,唔好意思

男爵府

嘩, 咁快就會有書架啦, 真係好啦, 我都要入來將軍澳一趟呢, 不可以再麻煩毫子媽幫我取書了, 唔該晒 GU MA & 毫子媽.

大宅

各位
別忘了今個星期日3-4的聚會呀
節目豐富

男爵府

當然記得啦~~ 我準備更d 教具~

Gu媽,
我等陣再飲多次中葯,睇o下我中午既情況如何先~ 因為我有咳呀! 對d細路唔太好呢~ Call you!!

原文章由 gu 於 07-9-6 08:04 發表
各位
別忘了今個星期日3-4的聚會呀
節目豐富

大宅

德德同德爸都開始咳咳 ...唔知來唔來到天:-(

原文章由 bearso 於 07-9-6 10:06 發表
當然記得啦~~ 我準備更d 教具~

Gu媽,
我等陣再飲多次中葯,睇o下我中午既情況如何先~ 因為我有咳呀! 對d細路唔太好呢~ Call you!!

大宅

原文章由 dilyshung 於 07-9-6 01:34 PM 發表
德德同德爸都開始咳咳 ...唔知來唔來到天:-(

下?甘今次咪好少人?我仲買左小小紀念品比各位小朋友呀(真係好小,好小個隻)

今次,仲得阡晞一個女仔,起碼有3個男仔爭,阡晞小心呀。

今次好似得:
毫子,小啤子,阡晞同亞gu,

熙熙,蕾蕾
你地來嗎?

男爵府

好媽媽勳章

咁阡晞駛唔駛女扮男裝呀?佢好拿手(只要拎走d髮夾就得):mrgreen:
還是你地是但一個扮女仔,balance返~~

首頁
12345...31

尾頁

跳至