自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆 LamLamMummy 的帖子

打返佢地尖講笑啫,不過真是極掃興

男爵府

LamLamMummy 發表於 14-8-22 15:33
排左2分鐘已有超過20個人打尖扮有親友喺前面,大人細路一樣厚面皮,叫佢地排隊有d扮聽唔到有d鬧返你轉頭, ...
玩邊個遊戲打尖?

LamLamMummy  RC RACING  發表於 14-8-22 23:31

水晶宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆:迪士尼勁多強國人打尖

我都好耐無去,總之時刻要警覺,唔好俾人打尖,真係攰爆!

啲大陸細路我即頭攔住,唔俾佢地行前架。費時佢啲阿媽跑上前追仔!

kawan1117  well done,攔住  發表於 14-8-22 17:04

大宅

陪月勳章

成日側側膊,zip zip 下zip 上去,跟住叫後面自己友上

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我C6對佢地唔多客氣的

Kandice  唔使同無禮貌既強人客氣   發表於 14-8-22 16:44

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

最憎佢地貼住你個背隻排隊, 熱辣辣痴住晒好難頂!

水晶宮

引用:十級嬲,勁多強國人打尖,叫佢地排隊佢地仲

原帖由 LamLamMummy 於 14-08-22 發表
十級嬲,勁多強國人打尖,叫佢地排隊佢地仲惡過你,成個暑假已經怕左佢地第一次嚟,可否還返香港比香港人:a ...

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

B6遲早反客為主,入侵強霸HK,到時HK人先系二等公民

子爵府

唔會再去op 迪士尼,費事同佢地嘈
根本佢地唔知咩叫排隊,叫佢地排隊嘥氣

侯爵府

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

真係好怕畀陌生人推住個背脊排隊, 仲要不停提防有人打尖, 依家明白點解咁多香港人唔願去迪士尼同OP.

ALL ANIMALS ARE EQUAL, BUT SOME ANIMALS ARE MORE EQUAL THAN OTHERS.

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

禾而家去親XYZ樂園及乜叉公園就預左会同佢地開火!近呢兩年已極少去!

若要人不知 唔好咁低B !  : P

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

又被打尖,又被推,好勞氣。

上星期去,有個b6人仲叫我讓個位佢影相。真有病。

男爵府

就係因為d 大陸喱,唔敢再去迪迪尼好幾年,有人請都唔會去。

子爵府

回覆:LamLamMummy 的帖子

我都冇去成年,次次去都有人打尖,好火滾。

有次排隊玩racing car,有個細路係咁想衝前,我同老公一字掛開擋住佢,佢試左幾次都突破唔到我地既防線,於是個b6女人破口大罵,話我地蝦佢個小朋友,唔讓佢行先佢都痴痴地我地話個個都有小朋友啦!咪又係排隊,點解再要比你地打尖玩先。之後佢老公又加入一齊鬧我地,好彩周圍有香港人,佢地都幫口話佢地唔啱,而且有職員過埋黎,我地話返比佢聽,個職員就叫個b6一定要排隊。佢無奈接受啦!之後臨排到佢上車,個細路話急尿,冇得上車

水晶宮

最關心BB問題熱投勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

引用:我老公已經唔肯陪我哋去op同迪迪尼~~ 除非

原帖由 火精靈 於 14-08-22 發表
我老公已經唔肯陪我哋去op同迪迪尼~~ 除非指明香港人only~~ 否則佢唔會去咁話~~ 又迫又多人喎~~ ...
我C6都係禁講!

珍珠宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

引用:十級嬲,勁多強國人打尖,叫佢地排隊佢地仲

原帖由 LamLamMummy 於 14-08-22 發表
十級嬲,勁多強國人打尖,叫佢地排隊佢地仲惡過你,成個暑假已經怕左佢地第一次嚟,可否還返香港比香港人:a ...

子爵府

畀面勳章

回覆:LamLamMummy 的帖子

唔會再去op or 迪迪尼,話我歧視都係咁話,根本我已經去到一個地步係一見到自由神就無名火起,入到去點會玩得䦕心,慳返好過

男爵府

BK Milk勳章

我星期一去完又係,佢地行得好急好似搵人點知一打就去左最前面,佢地打到一半有個國語男人話佢地內都排隊,嗰兩個女人扮聽唔到繼續行去最前

珍珠宮

家人公司下個有晚上包場,俾咗飛我去,由下午4時至11時,我諗應該少d大陸人掛。我仲特登揀星期日,博佢哋趕返大陸,準備第二日返工返學,唔留咁夜。

首頁

尾頁

跳至