親子旅遊

跳至

首頁
12345...7

尾頁

別墅

我剛8月中回來, 搵mR. GOO不錯. 準時和即時回覆

別墅

回覆 stepnalex 的帖子

可否給我Sean的聯絡資料? Thanks!

別墅

回覆:connie333 的帖子

pm u

大宅

Kathan_mama 發表於 14-8-29 17:03
我啱啱8月又係搵阿SEAN, 牛車水去LEGOLAND準時提接,車好新又寛,回程LEGOLAND回機場早咗5分鐘到達接我地, 2 ...
can you pm sean contact to me. Thanks

伯爵府

引用:我剛8月中去,搵咗阿Sean,去程每車SGD70,7人

原帖由 Keithmama 於 14-08-29 發表
我剛8月中去,搵咗阿Sean,去程每車SGD70,7人車(我分兩車,因行程關係,一半人上午去,一半人下午去),回程一車 ...
pls pm me the contact, tks

大宅

回覆:Kathan_mama 的帖子

Can u give me sean info ,thx

大宅

引用:我啱啱8月又係搵阿SEAN, 牛車水去LEGOLAND

原帖由 Kathan_mama 於 14-08-29 發表
我啱啱8月又係搵阿SEAN, 牛車水去LEGOLAND準時提接,車好新又寛,回程LEGOLAND回機場早咗5分鐘到達接我地, 2 ...
Can u give me Sean info

大宅

回覆:stepnalex 的帖子

Can u please pm the contact to me ? Thanks

Daniel Cheng is my lovely boy.11/9/2005 is his brithdayWelcome to Daniel Cheng

複式洋房

別墅

回覆 lkhonglkhong 的帖子

Yes. Jason's service not good now, very slow response. Maybe he is too busy.

大宅

回覆:新加坡包車問題

我用亞宝幾好

大宅

stepnalex 發表於 14-8-29 11:31
我啱啱26號去完legoland, 搵左Sean, 來回都係行TUAS, 都叫有交帶,7人車。 去程70+10入島費(我住sentosa), ...
可否pm Sean 資料給我。
麻煩哂

伯爵府

牛年勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

Kathan_mama 發表於 14-8-29 17:03

可以PM我 Sean 的資料嗎? Many tks!

別墅

引用:我剛8月中去,搵咗阿Sean,去程每車SGD70,7人

原帖由 Keithmama 於 14-08-29 發表
我剛8月中去,搵咗阿Sean,去程每車SGD70,7人車(我分兩車,因行程關係,一半人上午去,一半人下午去),回程一車 ...
可否pm包車sean的資料給我 謝

複式洋房

回覆:stepnalex 的帖子

大宅

回覆 stepnalex 的帖子

請問有無阿Sean contact ar? 可pm我嗎?

大宅

回覆:新加坡包車問題

可pm mr goo 同 Sean 電話比我嗎? thanks!

男爵府

引用:我啱啱26號去完legoland, 搵左Sean, 來回都

原帖由 stepnalex 於 14-08-29 發表
我啱啱26號去完legoland, 搵左Sean, 來回都係行TUAS, 都叫有交帶,7人車。 去程70+10入島費(我住sentosa), ...
唔該可唔可以比亞Sean資料我?thx

一切都是最好的安排

男爵府

請問來回LEGOLAND應要多少錢? 我地共8人, 有冇10人車的, 想比教坐巴士同BOOK車差幾多. THANKS.

大宅

引用:我啱啱8月又係搵阿SEAN, 牛車水去LEGOLAND

原帖由 Kathan_mama 於 14-08-29 發表
可否pm 阿Sean資料,謝謝~

首頁
12345...7

尾頁

跳至