美容扮靚

跳至

首頁
12345...11

尾頁

珍珠宮

引用:我剛買咗4點, 但現在日頭用返其他牌子護膚

原帖由 pang_ling_ling 於 14-09-01 發表
我剛買咗4點, 但現在日頭用返其他牌子護膚品(因為實在太多存貨), 然後會加保護乳液, 夜晚就全套DW, 佢真係 ...
我見議你只買一次,唔好存太多貨,咁先新鮮嘛!

大宅

回覆:Domohorn Wrinkle 討論區

你地講到咁勁真係好想試,但我其他牌子都好多存貨再買真係無位放
另外想問下貨size係咪$3300有齊8樣

珍珠宮

引用:你地講到咁勁真係好想試,但我其他牌子都好

原帖由 happy105 於 14-09-01 發表
你地講到咁勁真係好想試,但我其他牌子都好多存貨再買真係無位放
另外想問下貨size係咪$3300 ...
3300元基本4点正常size。。

我計過用4点約750元一個月。因為用的時間長過官網講的。。

我果時都有成set skll, 唯有間唔中用下。。

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 happy105 於 14-09-01 發表你

原帖由 Happy小米 於 14-09-01 發表
3300元基本4点正常size。。

我計過用4点約750元一個月。因為用的時間長過官網講的。。
用D W之前,享喱版成日8邊產品好用,咩mask保濕。。又心思思買黎試。。

現在用左dw半年,我再冇畀人毒到其他skincare, 因為巳經好滿意dw的效果。。

只係畀jm毒化妝品咋

大宅

引用:Quote:原帖由+Happy小米+於+14-09-01+發表3

原帖由 Happy小米 於 14-09-01 發表
用D W之前,享喱版成日8邊產品好用,咩mask保濕。。又心思思買黎試。。

現在用左dw半年,我再冇畀人毒到其 ...
用四樣野夠唔夠呢?

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 Happy小米 於 14-09-01 發表

原帖由 happy105 於 14-09-01 發表
用四樣野夠唔夠呢?
其餘係洗面,缷妝,mask, uv Cream,我覺得用其他平些產品都可以

別墅

請問咩年齡開始用好呢?30頭可以嗎?

IVpurple  我都想問  發表於 14-9-2 08:48

大宅

我覺得泡泡mask用完無咩特別, 其實有咩function 架?

珍珠宮

引用:請問咩年齡開始用好呢?30頭可以嗎?

原帖由 iamTaTa 於 14-09-02 發表
請問咩年齡開始用好呢?30頭可以嗎?
30頭當然可以啦!

瑪瑙宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Happy小米 發表於 14-9-2 10:28
30頭當然可以啦!

係咪乾肌用好d? 我易出粒粒係咪唔合用?

大宅

請問 Cream20 同埋 Milky Veil Lotion 係要一齊用定係分開早晚用?

大宅

Pollyowen 發表於 14-9-2 10:38
係咪乾肌用好d? 我易出粒粒係咪唔合用?
我都好易出粒粒, 但用佢又無爆瘡, 反而皮膚明顯少咗粉刺走米, 就算出粒粒都係細粒咗無以前出的咁毒, 可能我本身好缺水。你可以畀50蚊試咗3天先, 起初先在夜晚試用感受下。

大宅

pachan 發表於 14-9-2 11:09
請問 Cream20 同埋 Milky Veil Lotion 係要一齊用定係分開早晚用?
一齊用呀, 佢有Number次序你跟住用就OK。不過我日頭都係局部性係好乾既位置用Cream20, 夜晚就跟足佢指示用

男爵府

我都用左4點set 夏天會立D 但整體皮膚會好左

大宅

happyritamama 發表於 14-9-2 09:05
我覺得泡泡mask用完無咩特別, 其實有咩function 架?
我覺得佢係幫皮膚排毒, 用完佢明顯白淨咗同搽跟住既護膚品吸收咗, 但呢個價錢我唔會回購啦, 太貴。

男爵府

另外 洗面非常好 乾淨D白頭會清到 又唔乾 但好貴 $500

瑪瑙宮

pang_ling_ling 發表於 14-9-2 11:12
我都好易出粒粒, 但用佢又無爆瘡, 反而皮膚明顯少咗粉刺走米, 就算出粒粒都係細粒咗無以前出的咁毒, 可能我 ...

我上年已經換左一set, 但夏天用好似好多野揸咁, 因為登記過要搵friend幫手再登記先可換多次黎試, 你係咪全set用架?

大宅

Pollyowen 發表於 14-9-2 11:24
我上年已經換左一set, 但夏天用好似好多野揸咁, 因為登記過要搵friend幫手再登記先可換多次黎試, 你係咪全 ...

我都一共搵朋友加埋換咗4 sets我現在日頭用返其它牌子(因為要清存貨), 夜晚就全套用DW

瑪瑙宮

pang_ling_ling 發表於 14-9-2 11:28
我都一共搵朋友加埋換咗4 sets我現在日頭用返其它牌子(因為要清存貨), 夜晚就全套用DW
...

試用裝50蚊又真係幾抵試, 我見佢之後買四點七日旅行裝都要$550, 得四支野

大宅

Pollyowen 發表於 14-9-2 11:35
試用裝50蚊又真係幾抵試, 我見佢之後買四點七日旅行裝都要$550, 得四支野
$550 我情願買支洗面啦....
另外我有個無聊問題, 買貨Size DW會用條毛巾仔包住支護膚品, 條毛巾仔你地會用來做乜? 我只諗到做廚房抺布會唔會好浪費...haha

首頁
12345...11

尾頁

跳至