跳至

首頁

尾頁

男爵府

我都係...
大仔4歲, 細佬3個半月, 細佬又係成日望住哥哥玩, 好似好想一齊玩咁...
哥哥又係好粗魯, 唔識就力, 淨係幫細佬抹口水都可以整喊佢嘅

原文章由 雪瑩媽咪 於 08-5-7 13:43 發表
我大囡就黎4歲...細囡就4個月,
家姐好錫佢...不過..成日都好想抱妹妹,
我同妹妹玩乜,佢都想學...
不過,就唔識就力..會整喊妹妹..

但係都好得意架..妹妹好鍾意家姐..
成日都望住家姐笑...
一聽到家姐把聲就周圍搵家 ...

子爵府

原文章由 bonnie1013 於 08-5-7 17:39 發表
我都係...
大仔4歲, 細佬3個半月, 細佬又係成日望住哥哥玩, 好似好想一齊玩咁...
哥哥又係好粗魯, 唔識就力, 淨係幫細佬抹口水都可以整喊佢嘅

...

甘醒幫細老抹口水,我個仔識得見到妹妹放手指入口就推開佢隻手,唔比佢啜,不過我地教佢推就安全d,唔係就變相打倒妹妹塊臉
http://hk.myblog.yahoo.com/chansukwai/

http://hk.myblog.yahoo.com/jw!gQBYC8iRGBa3394TZMu8zBqW

別墅

原文章由 雪瑩媽咪 於 08-5-7 13:43 發表
我大囡就黎4歲...細囡就4個月,
家姐好錫佢...不過..成日都好想抱妹妹,
我同妹妹玩乜,佢都想學...
不過,就唔識就力..會整喊妹妹..

但係都好得意架..妹妹好鍾意家姐..
成日都望住家姐笑...
一聽到家姐把聲就周圍搵家 ...

一定可以的,睇我地父母點做 啫,我對兩個女都好有信心架

禁止訪問

大宅

我個囝囝7歲,佢識幫亞妹拿奶嘴和唱歌比佢聽,雖然唔幫到好多,但都好錫妹妹。其實小朋友好單純,你多啲同佢講妹妹/弟弟好錫哥哥/姐姐,妹妹會好聽哥哥話,佢就會lum曬!

[ 本文章最後由 pomama 於 08-5-25 00:20 編輯 ]

首頁

尾頁

跳至