單親天地

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

麻煩貓 發表於 15-3-18 15:33
8,那個post?

HEY.. 男方一早講左女方響呢到出左個咩帖啦, 你快O的去睇啦.. 一陣女方地烈左個帖你咪無得八囉..
今天種下何種因, 它日必收何種果!!  每天努力為亞仔同我的生活打拼!!

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

回覆:dordor1207 的帖子

等~食花生!再等!

你可以更新記錄, 讓好友們知道你在做什麼...

公爵府

引用:Quote:麻煩貓 發表於 15-3-18 15:33 8,那個

原帖由 dordor1207 於 15-03-18 發表
HEY.. 男方一早講左女方響呢到出左個咩帖啦, 你快O的去睇啦.. 一陣女方地烈左個帖你咪無得八囉.. ...
比D提示,那裏呢?

侯爵府

麻煩貓 發表於 15-3-18 16:53
比D提示,那裏呢?

乜男主角佢改左內容咩??? 佢自己寫出左來啦..

提示咪請你詳細睇一次男主角寫乜先.. 不過, 佢就算改左內容你響頁面都見到有個舊帖比我地花生友推左出來啦.. 自己找找啦.. 要八卦都要做下功課啦..

Sami    發表於 15-3-18 17:32

今天種下何種因, 它日必收何種果!!  每天努力為亞仔同我的生活打拼!!

侯爵府

alfreday 發表於 15-3-18 16:53
等~食花生!再等!

亞蛇, 你最近幾好嗎??

哎呀.. 就收工都未等到女主角現身既...

版主

減齡達人勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

麻煩貓 發表於 15-3-18 16:53
比D提示,那裏呢?
佢一開頭有講

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 陪月勳章

dordor1207 發表於 15-3-18 17:06

提示咪請你詳細睇一次男主角寫乜先.. 不過, 佢就算改左內 ...
係啦, 我剛才即刻用男主角比的標題即search !

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

回覆:dordor1207 的帖子

多多姐有心喇!小弟無穿無爛,日日生活精彩,有咁爆既post 屎一定要留毛。

你可以更新記錄, 讓好友們知道你在做什麼...

公爵府

引用:Quote:麻煩貓 發表於 15-3-18 16:53 比D提

提示咪請你詳細睇一次男主角寫乜先.. 不過, 佢就算改左內 ...
揾到了,thx!
8完,一個字……賤

侯爵府

chrischo2002 發表於 15-3-18 17:09
係啦, 我剛才即刻用男主角比的標題即search !

唔知聽日訓醒覺呢到會發生乜事呢?

侯爵府

alfreday 發表於 15-3-18 17:19
多多姐有心喇!小弟無穿無爛,日日生活精彩,有咁爆既post 屎一定要留毛。

...

頭先我食緊 LUNCH.. 剛上來八下...

嘩..見到真係 O 哂咀.... 有花生睇第一時間留殼等回應啦

侯爵府

麻煩貓 發表於 15-3-18 17:20
揾到了,thx!
8完,一個字……賤

哦. 8 完點可能一個字講完男女主角膠膠故事呀..

我都唔明點解好多所謂自己製造單親家庭, 明明自己O的精子同卵子響唔適當時結合左,

要政府, 納稅人找數囉...

用 DOM DOM 同食避孕丸真係咁難???

男爵府

dordor1207 發表於 15-3-18 17:26
哦. 8 完點可能一個字講完男女主角膠膠故事呀..

我都唔明點解好多所謂自己製造單親家庭, 明明自己O的精 ...

啲人跟住會答身體唔好, 唔可以食藥, 又或者用DOM DOM都中等等.......

大宅

貓狗褓姆 畀面勳章

睇到眼火爆,十分唔明,點生小孩唔洗考牌,根本不適合為人父母
.·°∴ ☆..·°.·° .·°∴ ☆..·°

水晶宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 大廚勳章

引用:Quote:alfreday 發表於 15-3-18 16:53 等~

亞蛇, 你最近幾好嗎??

哎呀.. 就收工都未等到女主角現身既...
男既識黎呢到,踢爆先至勁!

不知所謂的乙陸!!!

子爵府

引用:Quote:麻煩貓 發表於 15-3-18 16:53 比D提

原帖由 Lovely媽咪 於 15-03-18 發表
佢一開頭有講
呀,版主都大駕光臨

大宅

女主角出場,說我嗎,
本人行得正坐得正,對得起任何人,你愛怎樣搬弄是非,我不會再介意,向你這樣使用暴力的人,不停騷擾我身邊親朋好友的人,不是恐嚇就要挾我,還敢和你一起嗎,我的兒子朋友全部被你嚇到報警了,然後又來找我的麻煩,昨天半夜還來暴力踢我門的人,就算不怕嚇到我,也不怕嚇到我兒子嗎,我從來沒叫你離婚,沒有要求你照顧,我不想殺害生命,我自己湊b,沒有騷擾你的家人朋友,沒有要求你負責,我只想獨立湊大我2個兒子,有錯嗎,我懷孕時你怎樣騷擾我,自殺,找我麻煩,警局都有記錄的,
大家不適合一起,就分開,有問題嗎,我又不欠你什麼,我已經厭倦吵架,還有,我從來沒有這樣公開說你壞話,為什麼你要顛倒事實來公共場所毀我名譽,我差點賭上性命換來的兒子,你關心沒有,除了騷擾我,恐嚇我,還做了什麼,你自己知道,還有,我沒用你什麼錢,請你不要到處說我花了你幾錢,2個人一起,各自使用的費用你要和我計較也就算了,身為男人,這樣毀人清白,人品連女人都不如,你所做的事我不會再有任何回應,我已經請社工見證,你想怎樣,我希望當面傾好,你不要再忘記自己說過的話,把自己說得忘記,不用為自己說得話負責嗎?然後拿以前的事找我麻煩,請不要再這樣,如果你一定要逼我走絕路,我無路可走,不讓我好好照顧2個仔過平靜日子,我會反擊,狗逼急了會跳牆,想保護小雞的母雞逼急了,也會有意想不到的反擊,
如果各位覺得,我不需要他負責,撫養,不問他拿錢,不找他麻煩,一心想湊大2個兒子,都有錯的話,我無話可說,人在做,天在看,我問心無愧,對得起任何人,若像他得不到我,答應不到他要求,就出來這樣做的人,我絕不後悔分開,他對我的攻擊,全部若真實無假,我全家出去被車車死,以後對於這個人,對本人的任何指明到姓的指責,侮辱,毀壞名譽,人生攻擊,我將不會再做任何回應,一切皆有警察,政府記錄,謝謝各位

大宅

忘記加一句,欲加之罪何患無辭,慢慢唱獨角戲吧!

侯爵府

回覆:一位男朋友的告白

你地倆位自己關門處理啦,好心咪響網路上將自己既惡果公諸於世啦!留番啖氣教好自己小朋友,靠自己雙手搵錢養仔啦,咪藉口多多講偉大。政府幫你地找風流帳啦,長貧難顧政府不能否養活小朋友好多年架。

講得好偉大呀!聽完男女主角的膠膠回應散場 lu

伯爵府

樓主,

你講晒你要講嘅嘢喇, 但係, 你想點呢?

想女方得唔到認同? 想佢識唔到男人? 想佢返你身邊?
網絡世界, 大把人吹吓水就算, 就算所有舞台下嘅人都相信舞台上嘅你, 你又得到什麼? 何必做演員比人睇, 係咪?

以前有個高人同我講 : 話晒都上過床, 冇必要再做啲乜嘢去傷害對方.
我主動同前妻分開咗近九年喇, 但係, 冇喺網上, 亦冇喺網下講過佢半句壞話嫁. 你可以翻查吓我喺BK嘅歷史嫁.

你想唔想見你個小朋友先?
想嘅話, 就應該做好本份, 係咪?
如果再講女方嘅是或非, 你認為會增加定減少你見小朋友嘅機會?
緊急求助熱線 / 中西醫藥網址 / 單親或情緒支援網址 請按我的頭像進入!
老朽若偶有行善, 只為受人恩惠太多, 嘻嘻 !

恕本人設定為不接受任何PM

首頁

尾頁

跳至