懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章

Loveyo59 發表於 16-6-19 23:24
我check果陣 bb係平躺 向上望嫁 不過唔緊要啦 都過左去 可以check清楚已經滿足

你地check左結構未呀?詳細 ...

等緊7月中做,好緊張,妳book左結構未?

複式洋房

Purple_0322 發表於 16-6-19 23:37
等緊7月中做,好緊張,妳book左結構未?

我去左一次產檢咋 下次先見醫生 仲未比結構期

別墅

回覆:贊x唐氏檢查 好痛

我下星期二8:30,希望有得做埋。。。結構期点先可以有?

別墅

最關心BB問題熱投勳章

唔係贊X照,但完全唔痛,個姑娘仲一路照一路同我解釋呢個係手仔腳仔、心跳,解釋得好清楚,仲一邊同我個女講笑,跟住佢仲問我個女想要弟弟定妹妹,我阿媽就話最好係弟弟,個姑娘仲笑笑口咁話似啊,真係似~好搞笑

大宅

回覆 Monkeymonkey83 的帖子

以我個經驗, 5月19日(11w6d) 8.30 去贊育度頸皮(我係第一個入房), 度咗3 次.因為第一次太急尿, 個膀胱壓到呀b企咗係到, 第2次就趴係到, 第3次前, 食咗個老麥就乖乖地比姑娘照.6月16日((15w6d) 番去見醫生睇抽血及頸皮報告, 當日做咗個乳房檢查, 用個胎心機聽下心跳(好流既, 可能關個醫生事.......實習哥哥仔) 聽完心跳就比個結構期你. 我問佢會唔會比個糖水期我, 佢答遲D先.
不過呀醫生仔都幾好人. 比我入咗助產士小組, 又肯開鈣片比我.

洋房

係呀,我同你一樣贊X照,可能係同一個人度頸皮姑娘超大力,跟住我頂唔順,真係痛嘛,我出聲話痛跟住姑娘話唔好意思,姑娘而家細力d,但佢個樣有d惡,講完後細力在,之後又再大力壓住,都痛架,但今次好明顯佢另一隻手係copy緊d圖,我覺得係唔需要用力壓住我個肚,所以我又再話痛law,然後就鬆左手啦,我有懷疑佢係做到變態果d姑娘但走時佢又好好咁提我小心因那時落大雨,我記得度之前,有個姑娘講話一陣度時會用力d壓住,唔知係唔係?!

洋房

我都有贊X照結構,係醫生照的,手勢差好遠,好好人!但我都有找私家再照,詳細好多

別墅

Loveyo59 發表於 16-6-19 13:13
有無人同我一樣 係唐氏檢查果陣 比個姑娘整到好痛 流晒眼水
佢用個scanner超大力咁鋭落個肚度 又用果個野 ...

我個人感覺, 通常女人護士對女病人係特別粗魯,男醫生對女病人就會溫柔啲。

別墅

我之前廣華照
都試過類似情況
個護士開頭都好好手勢
之後要將BB打側, 度頭至pat pat長度
佢就"銳"我肚皮, 有d痛
我老公都話見到佢果幾下好大力

複式洋房

Fiona8599 發表於 16-6-21 00:45
係呀,我同你一樣贊X照,可能係同一個人度頸皮姑娘超大力,跟住我頂唔順,真係痛嘛,我出聲話痛 ...

一定係同一個人呀!

複式洋房

Loveyo59 發表於 16-6-19 13:13
有無人同我一樣 係唐氏檢查果陣 比個姑娘整到好痛 流晒眼水
佢用個scanner超大力咁鋭落個肚度 又用果個野 ...

今日响QE做完,少少大力,但唔痛,檢查得好詳細

別墅

回覆:Loveyo59 的帖子

個姑娘係咪四眼,大約40-50歲?

子爵府

畀面勳章 親子達人勳章

做早期唐氏系有野要照?因為第一次……程序大致上系點架?

首頁

尾頁

跳至